Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A szeretet az egység tudatossága

2020-10-23

Arktúruszi Fényküldöttek tanítása

kozmikus szeretet.jpg

 

A szeretet az egység tudatossága

 

A szeretet legvégső és legmélyebb felfedezése az, hogy felismeritek a saját egységeteket a Forrással.

Drágáink! Ismét szeretettel üdvözlünk benneteket ezekben a kaotikusnak tűnő időkben. Most a régi és sűrű energiák tisztítása történik, mely a drága Gaia-n [Földanya] látható viharokban és időjárással kapcsolatos kimenetekben öltenek testet. Gaia egy élő lélek, nem egy földdarab, hogy eldobandó földként és kifogyhatatlan erőforrásként használjátok! Úgy döntött [Gaia], hogy felemelkedik ezekből a sűrű és elgyengítő energiákból. Hozzátok hasonlóan neki is el kell engednie és meg kell tisztítania azt, ami még az energiamezejében van annak érdekében, hogy be tudja engedni a magasabb dimenziós fényt. Ezek az események arra is szolgálnak, hogy az embereket a jelenlegi technológiáikhoz való ragaszkodás súlyos hipnózisából kiemelje. Amikor ezek az események megtörténnek, az emberek ismét elkezdenek hatni egymásra és gondoskodó, valamint szerető módon kezdenek beszélni egymással ahelyett, hogy elszigetelődnének egy olyan technológiában, mely csupán az elválasztást segíti elő.

 

Az Arktúriai Csoport ma szeretne a szeretetről beszélni és arról, hogy ez a minden élő dolgot összekapcsoló energia.

 

Sok torzítást látunk a „szeretet” szóval kapcsolatban. Az életben minden az adott személy tudatosságának állapota által kerül értelmezésre. Minden igazsággal együtt a szeretet téves fogalmak és hiedelmek által nagymértékben, öntudatlanul félreértelmezésre került korábban, és még most is így van. Ezek aztán viszonzásképp látszólag a szeretet durva és torzult formáiban manifesztálódnak, melyek még az egész világon jelen vannak.

 

Gyakran a „szeretet”-et egyesek eszközként használják saját önző vágyaik szolgálatára – egy manipulációs eszköz; még az anyai szeretetben, a házastársi szeretetben, sőt még a vallási szeretetben is megjelenik. Ott van a szex szeretettel való durva azonosítása, mely viszonzásképp sokak számára belső zűrzavart, érzelmi fájdalmat és ürességérzetet okoz. Vannak hatósági tisztviselő pozícióban olyanok, akik a „szeretet” szót használják a beszédeikben annak érdekében, hogy másoknál elérjék, hogy őket támogassák és ez többnyire működik is, mivel minden egyes ember középpontjában ott van az a tudattalan tudatosság, hogy a szeretet nagyon fontos!

 

A látszattól eltérően minden személy a „jó” legmagasabb érzékelését éli meg, bár az ő legfelsőbb jó-érzékelésük teljesen önmagukat szolgáló lehet, mivel a tudatossági állapotuk nagyon fejletlen. Még a gyilkosok is azt hiszik, hogy ők a jót szolgálják azzal, hogy megszabadítják a világot valakitől, akiben ők hibát találnak. A probléma az, hogy az ő arra való vágyukat, hogy „jót” tegyenek, egy olyan hitrendszer irányítja, mely nincs tudatában az igazságnak.

 

Ti, akik ezeket az üzeneteket olvassátok már túlléptetek a harmadik dimenziós szeretet-fogalmakon és több, mint készen álltok arra, hogy befogadjátok a Szeretet magasabb érzetét. A Szeretet nem a mások talpnyalását jelenti, és azt sem, hogy lábtörlőnek kell lenni, mint ahogy a „szentek”-kel kapcsolatos történetekben gyakran megjelenik. A Szeretettel nem kell mást tenni, csupán sóvárogni kell utána vagy vágyódni rá.

 

A szeretet az egység tudatossága.

 

A szeretet annak a felfedezése, hogy minden élő dolog az Egy Mindenütt Jelenlévő Tudatosság egy oldala és így hozzá is van kapcsolva. Ez az igazság nem csupán az emberi lényekre utal, mivel az egy Élet csupán minden élő dolog élete lehet.

 

Ez a kapcsolat a szeretet.

 

Amint egy személy spirituálisan elkezd fejlődni, tudattalanul elkezd még többet megtapasztalni a gondolkodásában és a tetteiben ebből az összekötő energiából. Mivel ő többnyire egy harmadik dimenziós hitrendszerben él, a tudatossága új állapotát olyan szinteken fejezi ki, amelyek számára ismerősek – elkezdi érezni és kifejezni a szükségét annak, hogy segítsen a kevésbé szerencséseknek. Ez egy jó kezdet, de mivel a személy még a dualitás és elkülönülés meggyőződéséből él, önmagát elkülönülve látja azoktól, akiknek ő segítséget nyújt és a jó szándékait bepiszkíthatja az önérdek és az ön-nagyobbítás.

 

Nem arról van szó, hogy azt mondjuk, hogy a felébredt lélek nem adományoz, vagy nem szolgál olyan módon másokat, amire a még nem-felébredteknek szükségük van, hiszen sokan még ezen a szinten értelmezik a szeretetet. Ez azon szolgálat folyamán történik, amikor annak az igazságnak a tudatában van, hogy a szolgálat legfelsőbb szintjei történnek meg. Senki sem ad valakinek követ, amikor az kenyeret kér, és nem szavalja közben: „Minden csupán illúzió!”

 

Amint az igazság tanulója mélyebb igazságokra ébred, elkezdi felfedezni, hogy minden élet összekapcsolódik, hiszen csupán egy Élet van.

 

Ő ezután már nem tolerálja az állatkínzást és azt a fájdalmat sem, melyet azok kényszerítettek másokra, akiknek úgynevezett „hatalmuk” van. A háborút úgy kezdik értelmezni, ami az valójában – megrendezett gyilkosság. Elkezdi sértve érezni magát ennek minden téves csapdájától és az úgynevezett szükségességétől is.

 

Drágáink! Többé már nem vagytok spirituális kisgyermekek. Ti a Fény fejlődő lényei vagytok, akik félnek attól, hogy elengedjék a spirituális gyermekkoruk játékait. Itt az ideje végre azt gyakorolni, amiről tudjátok, hogy igaz. Miért támogatjátok továbbra is a háborút, amikor látjátok, hogy az miről szól? Azt mondják nektek, hogy ez csupán a ti védelmetek miatt van – tényleg? –, vagy hogy ez egyszerűen az eszköze annak, hogy egy gépezet soha véget nem érő éhségét táplálja, mely régóta elavult.

 

A szeretet legvégső és legmélyebb felfedezése az, hogy felismeritek a saját egységeteket a Forrással.

 

Szeretet vagyok, mivel benne vagyok, és az Eggyé vagyok és csupán a Tudatosság az, ami létezik – a mindenütt jelenlévő, a mindentudó és a mindenható Isteni Tudatosság. Annak felfedezése, hogy minden az Egyen belül van egy rejtelem és egy evolúciós utazás következő lépése. Most készen álltok!

 

Döntsetek bölcsen drágáink, mivel az idő gyorsan szalad. Ez a ti döntésetek!

 

„Elfogadom minden egységességét az Isteni Tudatosságon belül vagy tovább folytatom a dualitás és az elkülönülés játékait még egy kis ideig?”

 

Ez a ti döntésetek, drágáink!

 

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport

 

 dns egység világmindenség.jpg

Csatornázta: Marilyn Raffaele