Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A szeretet cunamija

2019-11-20

 Egyre erősebbé és erősebbé váltok minden egyes hullámmal


ang art medi 9.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

A szeretet cunamija

Sananda vagyok. Értékelem ezt az időszakot, hogy együtt lehetek veletek és megoszthatom ezt az üzenetet. Mivel ez arról szól, hogy emlékezzetek arra, hogy kik és mik vagytok, hogy ti vagytok Minden Teremtés Forrása. Ti Egyek vagytok ezzel a Forrással, nem vagytok külön állóak tőle azon túl, amit az elmétekben találtok, azaz, amit az alacsonyabb szintű ego énetek mond nektek. Ti Egyek vagytok. Egyre inkább érzitek mostanra a bolygóra érkező energiákat. Ezen energia hullámokból egyre több bombázza a bolygót most már sok sok éve, de ezek egyre erősebbé válnak.


Ez olyan, mint amikor az óceánra néztek és látjátok, amint egy kis hullám érkezik, utána egy nagyobb hullám, majd egy nagyobb, aztán egy még nagyobb mindaddíg, míg egy szökő ár nem jön. De ez nem a rombolás hulláma, hanem a szeretet, a tudatosság hulláma. Most ezen tudatosság hullámának a kezdetét érzitek, a tudatosság szökő árát. Ez a szeretet cunamija, ami közeleg.


Amint pedig azt már korábban elmondtuk, ez nem a ti 3. dimenziós birodalmatokban történik meg. Ez akkor történik meg, amikor a rezgés szintetek eléggé megemelkedett ahhoz, hogy lehetővé tegye ezt az energiát.


Mivel, ha ez az energia most érkezne meg hozzátok az Eseményként, sokan ezt nem élnék túl, mivel túl sokan bent ragadnának az alacsonyabb dimenzióban a 3. dimenziós illúziójukban. Ezen illúzión belül mindezt nem vennék észre, ugyanis a testükben lévő központi idegrendszer nem lenne képes lekezelni ezen energiákat.


Ti viszont a fény munkások és fény harcosok, akik már akklimatizálódtatok ezen energiákhoz és egyre erősebbé és erősebbé váltok minden egyes hullámmal, erősebbé spirituális értelemben, ti felélénkültök önmagatokban. Egyre inkább emlékeztek arra, hogy kik és mik vagytok.


Ugyanis ti vagytok magának a Forrásnak a megtestesülései. Mi mindannyian azok vagyunk. Egyre inkább itt van mostanra az idő, hogy továbbra is bízzatok, bízzatok önmagatokban, bízzatok egymásban.
Nem arról van szó, hogy meglátjátok és meghalljátok mindazt, ami körülöttetek történik, és ebbe bevonódnátok. Ez nem nektek való. Nem ez a dolgotok nektek csillag magoknak. Ugyanis mindez erről a világról szól és ti nem erről a világról vagytok. Benne vagytok, de nem belőle vagytok. Ti ezt a saját világotokká teszitek. Ti teszitek mindazzá, amire vágytok ebben a létezésben, ebben a tudatosság létben.


Hadd mondjam el újra: bízzatok önmagatokban és bízzatok egymásban, hogy minden terv szerint történik. Minden a nagyobb terv részeként kerül összehangolásra az Univerzális terv részeként. Az Egység részeként.


Ti mindannyian ezen terven belül tevékenykedtek. Segítetek mindezt megtörténtté tenni, amennyire csak képesek vagytok rá. Mindaz, amit meg tudtok tenni, az az, amit meg tudtok tenni. Viszont mindaz, amit meg tudtok tenni az elég. Emlékezzetek erre.


Amikor úgy érzitek, hogy nem tesztek eleget, úgy érzitek, hogy valaki más többet tesz, mint ti, hogy nincs meg az a képességetek, hogy megváltoztassátok a világot, de igen meg van.
Minden egyes pillanatban változást hoztok el a világra. Ez akár pozitív változás a szemetekből nézve, vagy akár negatív változás. Változást hoztok minden egyes pillanatban és ha emlékeztek erre, ha emlékeztek arra, hogy minden egyes gondolatotok kisugárzódik az Univerzumba, lemegy a kollektív tudatba, az univerzális elmébe és mindez a gondolat aztán visszatükröződik e bolygón minden egyes lényre, valamint a Nap rendszerben is és a galaxisban és a többi…


Nektek hatásotok van fívéreim és nővéreim. Minden, amit tesztek, amit gondoltok és mondotok az kihat a nagyobb egészre. Mindaddíg, amíg erre emlékeztek legyetek ezen pillanatokban tudatos szinten. Legyetek ti is az Egy részei.


Én Sananda vagyok és most békében, szeretetben, harmóniában, örömben és egységben búcsúzom tőletek és arra kérlek mindannyiótokat, hogy emlékezzetek arra, hogy kik és mik vagytok.
Béke és szeretet legyen mindannyiótokkal

 

 

 ang art medi 14.jpg
Kép forrása: pinterest.comSananda

2019 október 21. by James Mcconell

Pars Kutay 2019 október 21.