Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZERETET ÉS FÉNY EGYSÉGHÁLÓJA

2020-08-13

A Földön, éppúgy, mint az egész világegyetemben, örökkévalóan jelen van, minden életet egybeköt a szeretet és a fény hálózata.

Föld Egységháló.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

A SZERETET ÉS FÉNY EGYSÉGHÁLÓJA

 

A Földön, éppúgy, mint az egész világegyetemben, örökkévalóan jelen van, minden életet egybeköt a szeretet és a fény hálózata.

Ezt az egységes mezőt nevezzük az egy-ség mezejének, szeretteim.

 A tanítás, amelyet hozok nektek, arról szól, hogy minden nap ismerjétek el ennek a hálózatnak a létét, nap, mint nap forduljatok hozzá és kapcsolódjatok bele.

Mindig tudjatok arról, hogy testetek minden egyes sejtje ehhez a szent hálózathoz kapcsolódik. Átfolyik rajtatok, s valamennyi részeteket összeköti minden fával, minden lénnyel, a Földdel és a csillagokkal, a Mindenséggel, kedveseim.

Ha valaki úgy él, hogy közben tudatosan ehhez a hálózathoz kapcsolódik, egész életében maga mögött érezheti az energia támaszát.

Ha az ember tudata a különválásra vagy a félelemre összpontosul, a tudat összehúzódik, s nem képes felfogni ennek az örökké jelenlévő egy-ség hálózatnak a szeretet- és fényáramát.

A tanítás, amelyet hozok nektek, arról szól, hogy nyissátok meg a testeteket, elméteket, szíveteket, lelketeket és szellemeteket, hogy valamennyi részetekkel tudatosan kapcsolódjatok az egy-ségnek ehhez a hálózatához, amely körülfog és átitat.

Ez a mező határtalan, túláradó energiát hordoz -- abból a Forrásból táplálkozik, amelyből minden energia kisugárzik és amelybe átalakulás után visszatér

Mondjátok a testeteknek, elméteknek, lelketeknek, szellemeteknek és szíveteknek, hogy tudatosan lélegezze be az egy-ség hálózatát, s energiáját közvetlenül a Forrásból vegye!

Energiátok így újuljon meg, gyarapodjon, innen merítsen!

Amint belélegeztek, szívjátok magatokba a Minden Létező támogatását, s mindazt, ami akadályoz benneteket az egy-ség átérzésében, a hálózatra lélegezzétek ki.

 Amint kifújjátok ezt magatokból, a Forráshoz kerül, s ismét szeretetté és fénnyé alakul. Fordítsátok agyatokat, szerveiteket, tagjaitokat az egy-ség hálózata felé, hogy onnan szívják magukba az energiát! Kötődjetek így minden testrészetekkel a hálózathoz! Fújjatok ki magatokból minden stresszt és összehúzódott energiát! Ugyanígy elméteket is az egy-ség mezeje felé fordíthatjátok, hozzákapcsolhatjátok.

Ne feledjétek: számíthattok a hálózat energetikai támaszára. Kérjétek, hogy csakráitok is ugyanígy az egy-séghez kapcsolódjanak!

 

föld2 másolata.jpg
Kép forrása: Pinterest.com