Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A szeretet ideje

2019-02-01

Találd meg a módját, hogy kifejezd a szeretetet, hogy behozd az életedbe és felerősítsd azt

1b61c425e1f833ff6a696473fd6c61cb.jpg

 Kép forássa: Pinterest.com

 

A szeretet ideje

 

Arctúruszi üzenet


 
Üdvözöllek Benneteket, Kedvesek!

 

A játék kezdete

 

A mai napon, mint kollektíva csatlakozunk Hozzátok. Végignéztük, ahogyan több szinten keresztül haladtatok előre a létezésetekben a játék kezdete óta. A Földbolygó és az E-család összejött és így szólt: „Játsszunk úgy, hogy nincs semmilyen szabály. Megnézzük, mivé fejlődik, s vajon ki tudják-e nyitni az emberek a szemüket és vissza tudnak-e emlékezni arra, hogy kik ők.” Így kezdődött tehát, és folytatódott ősidők óta, miközben áthaladt különböző szinteken és a téridő kereszteződésein. Most még mélyebben beléptek a létezés egy másik szintjére. Hihetetlenül büszkék vagyunk Rátok! Amint már néhányszor említettük, figyeltük a különválás energiáit, amelyek elterjedtek a bolygótokon. A szétválás nagy része összefügg a félelem terjedésével és azzal, hogy ez gyakran könnyen terjed az egyik dologról a másikra.

 

A félelem csak a jövőben létezik

 

A félelem és a szeretet egymás szöges ellentéte. Gondolhatnánk azt, hogy a szeretet ellentéte a gyűlölet, de ez nincs így, mert a szeretet ellentéte valójában a félelem. Csak olyan dolgoktól félhetünk, amelyek a jövőben vannak. A félelemre a legkönnyebben úgy gondolhatunk, mint hiányzó információra. Most szeretnénk elkezdeni azt, hogy információkat továbbítunk Felétek – ezért voltunk mindig is nyíltak és őszinték mindennel kapcsolatosan, amiről láttuk, hogy bekövetkezik. Kedveseim, nem mindig látjátok, hogy milyen hihetetlenül büszkék vagyunk Rátok és arra a lenyűgöző munkára, amit emberként elvégeztetek. Az, hogy idehoztátok a szellemeteket ebbe a létezésbe ilyen elképesztő módon, messze túlmutat mindennemű terven, amit Ti alkothattatok volna. Majd meglátjátok ezt, amikor hazajöttök – mi majd megmutatjuk Nektek. Meglátjátok a hatását, és ahogyan kigyűrűzik és mindent megérint. A Földön ez általában a szeretet és a félelem ellentétében mutatkozik meg, de a valóságban minden ember egy teljes spektrumú hullámot áraszt magából. Igen, ezért arra bátorítunk minden ember, hogy minden lehetséges módon együttműködjön az Egység érdekében. Miért? Azért, mert az Egység kifejezése ráhangolja a szellemet, hogy megtapasztalja a teljes spektrumú hullámot.

 

Kiegyenlítés

 

Hihetetlen időszak ez, amikor itt lehettek, és a Ti helyeteket pontosan ebből kifolyólag tartották fenn. Itt vagytok tehát. Most megkapjátok a lehetőséget arra, hogy megtegyétek a következő lépéseket. Mi pedig örömmel tekintünk a következő lépésekre, amelyek most az emberiségre várnak. Ma egy természetes kiegyenlítési folyamatról szeretnénk beszélni, ami egyetemlegesen létezik. Mindig itt van ez az előre-hátra mozgás, amit egyszerűen arra használnak, hogy kiegyenlítsenek bármit, ami nincs egyensúlyban. Amikor a hullám irányt vált, az azt jelenti, hogy befejezte a Kiegyenlítés folyamatát. Tény, hogy vannak fekete lyukak az egész világegyetemben, melyek segítenek a dimenziók közötti kiegyenlítésben. Sok minden van, amit elkezdetek megérteni, ahogyan beléptek ebbe az új valóságba, de az egyik legszebb aspektus abban áll, hogy a szeretet kiegyenlítődik. Ez kezdődik el a Földön épp most.

 

A kiegyenlítés folyamata viszont hirtelen le is állhat, figyelmeztetés nélkül. Ott vannak azok, akik megpróbálják kontrollálni ezt, de egy kis bátorítással megnyílhat ez a kiegyenlítés, és elhozhat egy olyan egyensúlyt, amit mindenki élvezhet. Ennek az ideje épp most zajlik. A elmúlt néhány évben ugyanis az emberiség egy általános félelem-érzésbe ment át. Ez nem jó vagy rossz, de egyszerűen erre haladnak a dolgok. A félelem nem rossz, Kedveseim, ez egyszerűen egy érzelmi reakció egy kivetítésre. Csak Tőletek függ, hogy mit kezdetek vele. A félelem természetesen önmagatok motiválásának egy módja.

 

Lehet, hogy sok mindent kezdeményeztetek az életetek során a szerződéseitekben, ha megengeditek ezt a példát, amivel elindulhattok egy bizonyos irányba. Amikor elindultok egy adott irányba, olykor várnotok kell az energia kiegyenlítődésére, mielőtt az univerzum elhozza azt Nektek. Itt vagytok most, egyszerűen megteszitek az egyik lépést a másik után. Számunkra ezt teljesen lenyűgöző nézni! De azt is tudjuk, hogy ezen változások alatt több félelmet éltetek át a bolygón, mint szeretetet. Ez egy lehetőség a változásra, és ez épp most kezdődik. Bárhol is jártok a világban és bármilyenek is legyenek a körülményeitek, a politikai meggyőződésetek vagy az anyagi helyzetetek, ez a Ti úgynevezett játékosotok, az az egyéni bábu, amit mozgattok az egyre fejlődő játékmezőtökön.

 

A játékosotok megváltoztathatók

 

Olyan sok mindent meg tudtok változtatni, Kedveseim. Még a játékpályát is megváltoztathatjátok, amivel épp most kezdtek tisztába jönni, és ez az a varázslat, amiről beszélni szeretnénk. A kiegyenlítés tulajdonképpen nagyon egyszerű. Érzitek a változásokat a Földbolygón, a sok összegyűlő energia intenzitását, ahogyan mindez elvezeti az emberiséget egy nagy változás korszakába. A természetes reakció erre a félelem. „Mi történik, ha nem sikerül, vagy nem változom meg? Mi van akkor, ha ez a változás nem olyan jó, mint a legutóbbi?” Nos, mi van akkor, ha azt mondjuk, hogy minden egyes változás valami jobb dologra vezet még akkor is, ha nem úgy tűnik abban a pillanatban, amikor éppen megtörténik.


Még akkor is, ha visszatekintesz a legrosszabb döntéseid némelyikére, vagy azokra a dolgokra, amelyek történtek Veled az életed során, valóban megváltoztatnád ezeket, ha lehetne? Nem, ez nem része a rendszereteknek. Sokkal inkább, mint csak egy múltbéli tapasztalás, ettől leszünk azok, akik igazából vagyunk. Ha mindezt megtanulod kézbentartani, az azt jelenti, hogy ez nem tart többé ellenőrzése alatt, és ez csodálatos állapot. Az egész emberiség előrelép e változás időszaka alatt, ami egy metamorfikus kagylót képez körülöttük közvetlenül azután, hogy beleestek egy félelemmel teli időszakba. De ez nem tűnik rendkívülinek, mivel mindenki a saját metamorfikus kagylójával járkál körülöttünk, melyeket szorosan a teste köré von, mintha ez valami divattá vált volna.

 

Mostanra ez vált általánossá, hogy ilyen sok félelmet hordozzunk, és valahogy kezeljük ezt. Igen, a félelemmel kapcsolatosan az a jó dolog, hogy az illúziót be lehet tölteni.

 

Kitöltjük az üres helyeket

 

Ez tehát az, amiért itt vagyunk Veletek, hogy ebben segítsünk Nektek – hogy kitöltsük a hiányzó információt. Bármi is legyen, amiben hisztek, vagy bármin is dolgoztok, először töltsétek ki az üres helyeket, és ez mindenféle ajtókat megnyit majd előttetek. Még csak nem is kell majd aggódnotok a második lépés miatt, mivel a dolgok majd nagyon gyorsan megnyílnak számotokra. Egyszerűen csak követnetek kell az energia mozgását. Ez a másik dolog, ami most globálisan történik, de az, hogy milyen mélyre hat ez a szeretet, és milyen jól osztjátok meg egymás között, az teljesen az emberiségtől függ. A sok félelem miatt visszafogtátok magatokat, és szorosabban összehúztátok a kagylóhéjat önmagatok körül. Ennek eredménye, hogy szűkössé vált a szeretet, mivel nem tarthatunk magunkban félelmet és szeretetet egyidejűleg.

 

Ez most elkezd megváltozni, mivel megtörtént a nyitás, és elkezdődött a kiegyenlítés. Mostantól valószínűleg több jóságot látsz az emberiség részéről, mint amennyit valaha láttál, ami lehet egy rövid élmény, vagy egy hosszabb trend kezdete.


Azt jelenti ez, hogy bekapcsoljátok a híreket, és hirtelen minden az Általatok kívánt irányba fordul? Nem, nem erről beszélünk. Mindenkit annyira foglalkoztat az, hogy merrefelé fordulnak a dolgok, hogy ez csak még nagyobb megosztottságot okozott. Úgyhogy mit szólnátok ahhoz, ha csak egyszerűen elkezdenétek szeretni? Ez jelenti a nyitást a kiegyenlítésre, ez az a felbillent egyensúly, ami most esélyt kapott a megváltozásra, és épp most jön egy szeretethullám a Földön. Mennyire hatol ez majd mélyre, mennyire hat ez majd másokra, vagy mennyire segít ez majd abban, hogy jobb legyen a helyzet a Földön? Ez teljesen Tőletek függ, Kedveseim. Ez a Ti munkátok, és ez történik épp most.

 

A nyitás

 

Az embereknek szüksége van arra, hogy szeressenek, és szeressék őket. Nem élhettek ezen a bolygón szeretet nélkül. Mivel az egész emberiség most a bizonytalanságtól való félelem állapotába került, a szeretetet eltolta az útból. Ez pedig most a nyitás a kiegyenlítésre. Igaz ugyan, hogy ez csak egy rövid nyitás, ez megnyújtható, ha éltek vele. Hogyan léphetek be a következő szintre, ahol a szeretet található? Szeretettel megtaláljátok a kiutat a nehézségeitekből. Ez történik most. Azt szeretnénk, ha ismét szerelembe esnétek önmagatokkal, ami a legnehezebb az egészben.


Bármiben is higgyetek, bármelyik vallást vagy hagyományit is kövessétek, ezek azok az időszakok, amikor megnyithatjátok a szíveteket, és változást tudtok elérni. Emlékezzetek arra, hogy amikor ennyi félelem vesz körül Benneteket, akkor nehezebb megnyitni a szíveteket, mert az ember ilyenkor sérülékenyebbnek érzi magát, és ez megnehezíti a dolgot. Amikor ez azt váltja ki, hogy vissza szeretnél húzódni a metamorfikus kagylóhéjadba, olyankor válsz hajlamossá arra, hogy elrejts, és elfedj dolgokat. De ez az a rész, amikor felhagyhatsz azzal, hogy Isten részeként tekints magadra.

 

Mi nagyon szeretünk Benneteket, egyenként, nem csak mint a fénymunkások összességét. Ha csak egy kicsiny részét is érzitek annak a nagyszerű szeretetnek, amit irántatok érzünk, felismeritek, hogy csak egy módja van annak, hogy ebben maradjatok: az, ha továbbadjátok másoknak.

 

A szerelembe-esés időszaka

 

Szeress bele valakibe, még ha csak egy pillanatra is! Nem, nem szükséges összezavarodnod, hogy megváltoztatnod az életed. Még csak az sem szükséges, hogy beborítsd magad szexuális energiával. Csak kövesd a feltétel nélküli szeretetet minden alkalommal, amit kapsz. Ez lehet olyan egyszerű, mint egy rózsa szépségének a megtapasztalása, amint a kezedben tartod. Meg tudsz állni elég időre ahhoz, hogy beleszeress a hóba, amint az égből aláhullva megáll a fák tetején? Vagy ott van az az apró beszélgetés a szomszédoddal, miközben kivittétek a szemetet. Bárhol is van: keresd ezeket a lehetőségeket arra, hogy szerelembe ess, mivel erre most van itt a lehető legjobb időszak.

 

Itt a lehetőségetek, hogy megragadjátok ezt a szeretet-hullámot, ami most terjed el az egész Földön, és bevonzzátok azt a saját életetekbe. Hozzátok be ezt valahogy, és fejezzétek ki! Adjatok neki teret, hogy növekedjen és mozogjon! Kedveseim, ez fontosabb, mint a jövő. Fontosabb, mint az, hogy mi történik most a Földön, mi történik a politikában, vagy akár annál is, mi történik most a tőzsdén!


Kedveseim, közelebb vagytok, mint hinnétek, megnyitottátok az ajtót ahhoz, hogy megtapasztaljátok a dimenzióközti téridőt. Ez mostmár teljesen nyitva áll előttetek, mivel az ötödik dimenzióban éltek, és azt tanuljátok, hogyan dolgozzatok vele. Rendkívül büszkék vagyunk Rátok! Kövessétek a szíveteket továbbra is, kedveseim, mindig csak lépésről lépésre.

 

Nemrég egyikőtök vezetett valahová az autójában, és találkozott egy régi hiedelmével. Amint megállt a pirosnál, ott állt valaki az út közepén egy kis táblával: „Segíts!” Az illető régi meggyőződése került előtérbe, és elfordította a fejét. Tudod, ő azt tanulta, hogy ha adunk a koldusoknak, a probléma részévé válunk, és nem a megoldás részévé. Ott voltak a fejében ezek az érvek, mivel korábban ismert olyan embereket, akik abból éltek, hogy ott állnak az utcasarkokon. Ez volt a gondja a hitrendszerével, amíg el nem értük, hogy zsebbe nyúljon, és adjon neki némi pénzt. Ez végre kiszabadította őt a régi hitéből. Ő felelt vajon azért, hogy mit kezd az illető a pénzzel? Nem, az igazi ajándékot abban a pillanatban kapta meg, amikor átadta a pénzt.

 

Lásd, ahogyan egy lélek szerelembe esik

 

Találd meg a módját, hogy kifejezd a szeretetet, hogy behozd az életedbe és felerősítsd azt! Hozd be továbbá mindennemű kifejezésébe annak, aki vagy! A Földbolygón most szeretet-hullám zajlik, és amint elkezded és folytatod a lendületet, érezni fogod, amint mind ez a hihetetlen energia előjön, hogy támogasson Téged, és akkor látni fogod a kapcsolatot. Mi történik akkor, amikor két ember kinyitja a szemét, és igazán látja a másik lelkét? Szerelembe esnek. Nos, igen, nagy az ellenállás ezzel kapcsolatosan. Valaki elfordíthatja a fejét és így szólhat: „Nem szabad ezt tennem.” De mi történne, ha csak egyszerűen szerelembe esnél, minden elvárás nélkül, csak arra a pillanatra?

 

Értékeljük azt a képességedet, hogy hagytad, hogy szeressünk Téged, amikor együtt voltunk itt. A további utad nagy fontossággal bír mindnyájunk számára. Rendkívül büszkék vagyunk mindenre, amit tettetek itt a Földbolygón, és már alig várjuk, hogy lássuk, mit tesztek legközelebb. Ragadjátok meg ezt a szerelem-hullámot, mivel Ti vagytok azok a lények, akik ki tudjátok egyenlíteni.


Tudjatok róla, hogy egy hihetetlen úton jártok. A legnagyobb szeretettel kérünk Benneteket, kedveseim, hogy bánjatok egymással tiszteletteljesen. Adjatok egymásnak szeretetet, és játsszatok együtt jól, amint megünneplitek e csodálatos időszakot, amikor a szeretet terjed a Földbolygón.

 

 

Espavo.az A csoport

 

Clara Lovelle


Január 31., 2:06 ·

 

 delfin szeretet.png

 

A Csoportból, csaornzáta Steve Rother, 2019 január, https://www.espavo.org

The Arcturian Collective: Change Is Coming and Change Is Here. Channeled through Marie Mohler - January 20, 2019.
https://frequencywriter.com - smámán kezelések fb

Kép: Pinterest.com