Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Szív(ek) Mesterének tanítása

2018-10-08

Korion vagyok a Szívek mestere

Szivek Mesterének tanítása.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Korion vagyok a Szívek mestere, üdvözöllek benneteket szívem s szívetek összeomló szeretetével. Kérdezhetitek tőlem, mi feladatom, miért van a szívnek, szíveknek mestere? Most figyeljetek, mert feltárom előttetek: SZÍVETEK KAPU – ISTENI AJTÓ!

Vannak, kik látják, vannak, kik érzik, s vannak, kik egyszerűen tudják ezt!

Ahogy Isten szíve nyitva felétek, úgy nyissátok ti is szíveteket Felé. Ez az én feladatom! A szívek megnyílásának segítése, a szeretetenergia összehangolása lelketekben, hogy kulcsként összeállva kezetekbe adhassam, s erőm segítségével szívetek ajtajának zárjába illeszthessétek!

Ez nagy próbatétel minden emberi léleknek! A szeretetet táplálni kell, hogy szívedben felduzzadjon s kopogtasson a kapu megnyitásáért.  Energiáim ölelik körbe a szíveket. Minden szív körül ott van erőm, tudásom, hogy az első kérő szóra eláraszthassam Lelketek Kapuját, mi testetekben a SZÍV! Gyengéd érintések, vagy erős szorítás, mind jel szíveteknek, figyelmeztetés, a lelketek szava, erőm által. Minden szív hangját ismerem! Nincs titok előttem! Ne szégyenkezzetek vagy tagadjatok. Én nem ítélek – Én segítek – Én szeretek – ÉN SZÍVBŐL VAGYOK – Isten Szívéből!

Ha szív szerint éltek, Isten szerint éltek. Ha Ő nyit felétek, nincs miért félnetek vagy elzárkóznotok! Nyissatok ti is!

Gondoljátok el, milyen az a templom, Szívetek Temploma, hol sosem nyílik ajtó, hová sosem hatol be a levegő, a fény. Áporodott, poros szívvel akartok élni? Vagy kiszellőztetitek, és beengeditek a Fényt, a lágy Isteni Szellőt?

Minden a ti döntésetek, a ti választásotok. Az adatik meg néktek, amit elfogadtok s magatokba engedve részetekké tesztek. Szívetek, testetek középpontja! Harmóniátok, egyensúlyotok lakhelye. Isteni Fényetek őrzője. Nem akarjátok látni e Lángot? Nem akarjátok megmutatni a Világnak?

Tárulkozzatok ki! Nincs mit takargatnotok, vagy szégyellnetek, hisz Atyátok előtt nincs titok! Minden EGY a Szeretetben. Minden utatok, leckétek, tanulásotok, sorsotok.

Fényben, tisztaságban, vagy sötétben és porban akarjátok látni utatokat? Megnyitjátok-e szíveteket, vagy elrejtitek kulcsát magatokban, hiedelmeitek és félelmeitek mögé?

A döntés nem könnyű, de a Válasz mégis oly egyszerű: Uram! Legyen Meg A Te Akaratod!

Mert ez a Te – Te Vagy! Az Ő akarata a Te akaratod. Az Ő Szíve a Tiedben dobban, az Ő Szeretete a Tiedben teljesedik ki! Ezt súgom szívednek minden pillanatban, ezzel von körbe erőm minden dobbanásnál, ezt sugárzom szívcsakrádba minden fényvillanásnál: A Szív Szeretetét – A Szeretet Szívét.

Most, ha kéred, segítek neked megnyitni szívedet.

Először végy egy mély lélegzetet, s érezd ahogy a SZÍVed beSZÍVja Isten SZÍVének fényét, s erőmmel körbevonja azt.

Most lassan fújd ki szívcsakrádon keresztül, s áraszd belőle a Szeretetet, hogy kitisztítsa azt!

Érezd, ahogy a Szeretet árad belőled, s a szívedben megdobban valami Felsőbb Akarat!

Ez tárja fel szíved kapuját, hogy meglásd azt. Nézz szíved közepébe! Tudd, veled vagyok, s biztonságban tartom szívedet erőmben.

Ha feltárult előtted szíved ajtaja, s látod a zárat rajta, nézz körül! Nincs-e előtte akadály, bármi, ami megnyitását akadályozná. Ha látsz olyat, mi eltorlaszolja, kérj engem, s együtt eltesszük azt az útból, szeretettel felajánlva Istennek. Atyád Szívének ereje elveszi azt tőled, s eltávolít mindent szíved megnyitásának útjából. Addig takaríts, míg az ajtó tere tisztává válik, hogy akadálytalanul kitárhasd azt. Szíved erejébe enyémet sugárzom, hogy tudd és hidd, így kell tenned!

Most, ha ajtód tiszta, s felfénylik előtted, kérd, hogy kulcsát kezedbe helyezzem.

Szólíthatsz nevemen, vagy Szívek mesterének, de éreznem kell tiszta szándékod s szereteted erejét kérésedben, hogy a kulcsot átadhassam.


Szívek mestere szeretettel kérlek

Szívemnek kulcsát add kezembe végleg

Hogy feltárulhasson Istennek Temploma

Mi benne van Szívemben

Az Örök Szeretetben.

Igaz kérésem EZ!

Lásd, ahogy átnyújtom Szíved Kulcsát. Nézd, mily fényes, ragyogó! Pont illik a zárba! Helyezd bele, fordítsd el és tárd ki Szíved a Szeretetnek!

Lehet, hogy elsőre elvakít fénye, mely kiárad belőle. Te csak állj elé és fürödj meg ragyogásában. Add át tested-lelked Isten szeretetének, sugárzó fényének. S ez a Fény belőled mindig sugárzik, ha ajtaját megnyitod s szíved kitárod.

Érezd magadban a Fényt, és kérd Istened, legyen mindig szíveddel összekötve szeretete, mert ez az Ő, a Te Akaratod!

Áldottak legyetek a Szívben, mert minden dobbanása Istent dicséri a SZERETETBEN!

Dobbanjatok együtt Isten Szívével, gyermekek!


Korion a Szív(ek) mestere szólt