Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Titkok Titka

2022-06-12

A “Titkok Titka” kiszabadít benneteket az emberi korlátok börtönéből

lélek virág - lelki ismeret.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Titkok Titka

 

A “Titkok Titka” egész egyszerűen az, hogy ti teremtő lények vagytok - egyszerre emberiek és isteniek.
 
Ez a tudás, mármint az igazi természetetek, szándékosan el lett rejtve előletek vallásaitok és filozófiáitok többsége által. Ezek a titkok persze tiltott gyümölcsök, mert ha részesültetek volna belőlük, akkor tudomást szereztetek volna saját istenségetekről annak ellenére, hogy az anyagban éltek. Tudomást szereztetek volna arról, hogy ti teremtitek a jövőtöket ebben a pillanatban, és életetek minden pillanatában, gondolataitok és érzéseitek által, és a választással, hogy mit gondoltok és éreztek önmagatokról és egymásról.
 
A “Titkok Titka” kiszabadít benneteket az emberi korlátok börtönéből.
 
Felszabadít benneteket az idő, a tér és a körülmény kényszerhatása alól. Teszi ezt pedig azáltal, hogy megnyitja a saját elmétek kapuit, kiszabadítva azt a mentális fogságból, amit azok az erők vetítettek ki rátok, akik visszatartani és manipulálni akarják az emberiség sorsát, saját önző céljaikért.
 
A “Titkok Titkának" négy aspektusa van:
 
AZ ELSŐ a képességetek, hogy megszerezzétek a spirituális felismerést vagy éleslátást, hogy átlássatok a hazugságokon, amiket kivetítenek rátok. És, hogy lássátok az “igazi ösvényt” a legsűrűbb sötétségben is.
 
A MÁSODIK a képességetek, hogy érezzetek. Ez a titkok legbelső magja. Ez a legdrágább kincsetek, habár ugyanakkor ez a legsúlyosabb dilemmátok is. Azok, akik ellenőrzésük alatt tartani és manipulálni akarnak benneteket, jól tudják, hogy céljaikat csakis az szolgálja, ha lefagyasztva illetve paralizálva tartják képességeteket, és semmi mást, csak az alsó emocionális spektrumot érezzétek.
 
A HARMADIK aspektus a képességetek, hogy az igazságotokat mondjátok. Az elkövetkező idők sokatoktól megkövetelik majd, hogy tisztán kimondjátok az igazságotokat, még akkor is, ha az szöges ellentétben áll a körülöttetek levőkével.
 
A NEGYEDIK aspektus a cselekvő képességetek.
 
Ez a négy aspektus együtt gyökerezik és a szabadságotok forrása. Szívetek természetében rejlik a minőség, hogy érezni tudtok és az összes közül, ez a legmélyebb titok. Mert ez lehetőséget nyújt nektek arra, hogy megváltoztassátok vibrációs mezőtöket, és EZ a kollektív elme kontroll túllépésének a kulcsa.
 
Habár ez nevetségesen egyszerűnek hangzik, e titkok lényegi igazsága az, amit ti örömnek, nagyra becsülésnek és hálának neveztek.
 
Fedezzétek fel az életetekben azokat a dolgokat, helyzeteket, embereket, gondolataitokat és érzéseiteket, bármit, ami okot ad az örömre, a nagyra becsülésre és a hálára. Ápoljátok ezeket akár egy értékes kertet a mérgező gyomok között, mert ez a kert növekedni fog és táplál majd benneteket. Paradox több szinten is (nem csak érzelmileg és pszichológialag, de spirituálisan és még fizikailag is) amikor az öröm, a nagyra becsülés és hála ereje elér egy bizonyos amplitúdót, vagyis erősséget, szó szerint előidézheti a fizikai valóság megnyilvánulását.
 
Így még a legsötétebb pillanatokban is, ha spirituális mesterként túlléptek a félelmen és az örömöt, a nagyra becsülést, meg a hálát részesítitek előnyben, váratlanul kedvező pillanatok és helyzetek kínálkoznak számotokra.
 
És végül szeretnénk rávilágítani arra, hogy ezek a sötét idők a leghatalmasabb perceitek lehetnek. Bennetek van a Titkok Titka.
 
Használjátok!
 
Menjetek át a fátylon a rátok váró új világba.
 
És legyen a létezés új dimenziójába vezető utatok a sikerek áldásaival beszórva.
 
 
 
 
 
 
 
Hathorok: HAZUGSÁGOK, FÉL-IGAZSÁGOK, ÉS MANIPULÁCIÓK (kivonat)
Tom Kenyon közvetítéséből