Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A tudat emelkedése

2020-11-02

Lady Portia és Saint Germain üzenete

saint germain és portia.jpg

Kép forrása: pinterest

 

A tudat emelkedése


Lady Portia és St. Germain gróf

 

Kedveseim, tudjatok róla, hogy az emberiség most egy nagyon fontos időszakba lép be, ahol lehetőséget kaptok arra, hogy növekedjetek és fejlődjetek tudatotok tekintetében azon végső cél irányába, hogy a tudatossá magasabb régióiba emelkedjetek fel. A továbbiakban nem korlátoz be benneteket egy „üvegplafon” ami korábban úgy működött, hogy meggátolt benneteket az 5.Dimenziós tudatba való áttéréstől. Ezt már a sok fontos fény tevékenység feloldotta, melyek az elmúlt években zajlottak le. Most már szabadabban hozzá férhettek magasabb birodalmakhoz, mint valaha! Ha viszont az emberek nincsenek tisztában ezzel a lehetőséggel, lehet nem használják ki a belső képességeiket és nem összpontosítják a tudatukat ezen magasabb birodalmakra.


Ezt az üzenetet ezen konkrét földi időszakban hozzuk el számotokra, mivel jelenleg az emberiség és minden élőlény olyan helyzetben van, hogy nagy lépést tehet előre. Sokan nem ismerik azt fel, hogy a földi Isteni szerepük abban áll, hogy megtanulják kihasználni a képességeiket, melyekkel a magasabb birodalmakra összpontosítanak és a hátuk mögött hagyják a múlt korlátait. A mi szándékunk abban áll, hogy konkrét információt adjunk nektek arról, hogy hogyan tudtok belevágni ebbe a folyamatba.


Mindannyian tudjátok azt, hogy hogyan kell elkerülni a negativitást és a tudat a polarizációját „jó” és „rossz” a gondolkodási folyamataitok során, de sokan nem értitek még meg azt, hogy ez a folyamat miért annyira létfontosságú és szükséges a növekedésetekhez a jelen pillanatban.


Sajnos azt látjuk, hogy sok ember az elme és a gondolat börtönében senyved és téves hiteket tart fenn a valósággal kapcsolatosan, amelyeket esetleg nem tudatosan hoztak létre önmaguk számára. Ahhoz, hogy sikeresen tudjatok ebben a folyamatban előre lépni, meg kell tanuljátok azt, hogy tisztában legyetek azon gondolatokkal, amelyek megjelennek a számotokra és képessé kell váljatok arra, hogy kiszűrjétek azokat a hiedelem struktúrákat, amelyeket önmagatok számára alkottatok meg a „valóság megértése” folyamata során és mindazt, amivel ez a folyamat jár.


Ebben a pillanatban az emberiség egy fontos útkereszteződésben áll, a szabadság és az ellenőrzés, a gondolatok és az érzelmek, hiedelmek pozitivitása vagy negativitása között, ahogyan mondani szoktátok:

 

Ahogyan gondolkozol, olyanná válsz!


Legyetek tisztában azzal, hogy magatoknak teremtitek meg a valóságotokat minden egyes gondolattal.

 

Sokan nem ismerik fel ezt a fontos koncepciót és ezáltal megengedik, hogy az elméjük magától arra gondoljon, amire csak akar és nem veszik észre, hogy ezáltal az erőteljes tudatuknak megengedik azt, hogy a múlt ösvényein járjon a jövőben is, azaz olyan hiedelmeket tápláljon a valósággal kapcsolatosan, melyek sok korábbi élményre alapulnak, melyek egy más korban, egy más földi valóságban történtek meg.

 

Minden megváltozott addig, amíg nem figyeltetek oda


Olyan, mintha minden megváltozott volna, amíg nem figyeltetek oda! A változás ennyire gyors és drámai volt.

 

Beléptetek az új korba, a szabadság korába!


Azok közületek, akik felismerik ezt az igazságot, hozz fognak férni új képességekhez és ahhoz a lehetőséghez, hogy felhasználjátok az elméteket és a tudatotokat a saját valóságotok megteremtésére.


Azért mondjuk el nektek ezeket a dolgokat, hogy felszabadítsuk a szellemi működéseteket és azt a teremtő erőt, amire szükség van ahhoz, hogy felismerjétek, hogy rendelkeztek az erővel és képességgel, hogy a tudatotokat új és izgalmasan magas szintekre hozzátok fel, amelyeket még nem is tapasztaltatok meg. Annak érdekében, hogy sikerrel járjatok ebben a folyamatban, képessé váljatok arra, hogy tisztában legyetek a saját gondolataitokkal és azon hiedelem struktúrákkal, amelyeket a tudatotok érzékel ezen tevékenység során. Ebben az esetben az a fontos lehetőség tárul elétek, hogy sok mindennel kapcsolatban egészen másképpen gondolkozzatok! Ez pedig meg fogja változtatni a „külső valóságot”, amit most megtapasztaltok. Ez a folyamat lehet sokatok számára túl bonyolultnak tűnik és lehet eleinte szokatlan is, de igazából egészen könnyű, amint hozzá szoktatok.

 

Kiszabadulás a múlt börtönéből

 

Azért hozzuk el nektek ezeket az üzeneteket, mert sok ember most a tudat emelkedésének a folyamatára összpontosít, amit gyakran úgy is neveznek, hogy az 5. Dimenziós tudatba való emelkedés. Talán érzékelitek azt, hogy ez az a pillanat, amikor meg tudtok szabadulni a múlt börtönéből, ami sok öreg, túlhaladott és bekorlátozó hiedelem struktúrájából áll önmagatokkal és a valóság természetével kapcsolatosan.
Szerencsére nem szükséges meghalni vagy kilépni a fizikai testetekből ahhoz, hogy elvégezzetek minden szükséges előrelépést a tudat gyönyörű magasabb szintjeinek az eléréséhez. Ezt nagyon is jól megtudjátok tenni ezzel a folyamattal, miközben itt maradtok a fizikai testetekben, ahogyan ezt sok ember most tanulja éppen és kísérletezik ezzel.


De azt el kell mondjuk, hogy ehhez elhivatottság, kitartás szükséges valamint készen kell állni arra, hogy tisztán lássátok mindazon blokkokat, amelyeket esetleg önmagatok számára hoztatok létre, hogy azután elengedhessétek ezeket.

 

Tudat kontroll a jelenben

 

Mindaz, amit jelenleg megfigyelünk, különösen az aktuális politikai területeteken, tudat kontroll sokfajta kísérletét tartalmazza. Ha a hatalmon lévők fel tudnak osztani benneteket olyan csoportokra, amelyek egymással szemben álló hiedelmekre és ideákra támaszkodnak, akkor kézben tudják tartani a tudatotokat azáltal, hogy végig arra fixálnak benneteket, hogy „harcoljatok” és ennek eredménye képen az energiátok be van zárva annak a folyamatába, hogy egymással szemben álltok. Legyetek tisztában azzal, hogy amikor ez megtörténik, akkor nem rendelkeztek sem az ahhoz szükséges idővel, se a képességgel, hogy semleges megfigyelőként szerepeljetek az aktuális helyzetekben és tisztán lássatok benne – hogy ne is beszéljünk arról, hogy bölcs cselekedetekkel reagáljatok az ilyen helyzetekre.
Úgy gondoljuk, hogy ez az igazi célja a jelenlegi politikai felfordulásnak. Azzal együtt, hogy nem fogunk mélyen szántóan belemenni ebbe a témába, azért mellékesen megemlítjük azért, hogy lehetőséget kapjatok arra, hogy értékes szempontokat kapjatok ahhoz, hogy hogyan tudtok legjobban reagálni az ilyen jellegű történésekre.

 

Az összes arra irányuló kísérlet, hogy polarizálják a tudatotokat olyan polaritás állapotok mentén, mint helyes és helytelen, jó és gonosz, arra irányuló kísérletek, hogy elvegyék az erőtöket azáltal, hogy polarizált tudatosságban tartanak benneteket és ezáltal megosztanak. Amikor az emberek ilyen polarizált tudatállapotban vannak, akkor nem tudnak önmagukra összpontosítani és nehezen tudnak hozzáférni a saját igazságukhoz és a spirituális kutatásukhoz.


A polarizáció folyamata leválaszt benneteket a z Egység Isteni Forrás energiájáról és meggátolja azt, hogy kapcsolódjatok a magasabb szintű elmétekhez és igazságotokhoz.

 

Ezek azok a dolgok, amelyek megadják az emberiségnek azt a képességet, hogy tisztán lássák azt, ami körülöttetek zajlik, amikor belépnek ezek a kontroll és manipulációs kísérletek.


Amikor az Egység, a Szeretet és a Béke állapotában vagytok, akkor hozzáfértek a tudásotokhoz és az erőtökhöz. És külső erők vagy hatalmak nem tudnak kontrollálni vagy manipulálni benneteket.


Mi erre az információra nem azért hívjuk fel a figyelmeteket, hogy kritizáljunk személyeket vagy csoportokat, hanem azért, hogy tanítsunk benneteket. Mi itt az energiáról és a tudatról beszélünk, valamint arról az energia dinamikáról, ami akkor fordulhat elő a társadalomban, amikor olyan energiák próbálják uralni, amelyek „nem igazán fényesek” vagy, amelyek lényének természete nem spirituális.

 

Belépés az 5.Dimenzióba

 

Ez a ti pillanatotok, amikor ragyoghattok! Képzeljétek el, hogy egy új életet teremtetek, egy új valóságot önmagatok számára. Ez most lehetséges. Közületek sokan már megtanulják, hogyan lehet hozzáférni és felhasználni az 5.Dimenziós energiát! Ez egy nagyon izgalmas dolog az emberiség számára és közülünk a spirituális birodalomban azok számára, akik figyeljük ezt a folyamatot. sok embernek csak egy kis bátorítás és megerősítés kell ahhoz, hogy higgyék és megértsék, hogy igen ez most tényleg megtörténik! Nem csak képzelődtök!
Mi tudjuk azt, hogy mindannyiótoknak vannak egyedi képességei, amelyek szunnyadnak bennetek már sok éve. Lehet, hogy a korábbi időszak nem volt megfelelő arra, hogy ezeket felszínre hozzátok. Most viszont eljött az idő!

 

Most a tudat olyan újjászületését tapasztaljátok meg, ami elvezet benneteket e képességeitek sok új és magasabb szintű használatára.

 

Ez egy izgalmas időszak mindannyiótok számára és ez az oka annak, amiért hozzuk nektek ezt az üzenetet, hogy arra bátorítsunk benneteket, hogy félelem nélkül lépjetek előre a lehetőség új mezőire- ahol a lehetőség és a növekedés új világait találjátok.
Ez most valóban egy izgalmas időszak az emberiség számára – melyeket ténylegesen éveken keresztül várbörtönbe zártak. Most viszont feltörnek ezek a kötelékek és lehullanak a láncok a tudatotokról. Szabadok vagytok – ha felismeritek ezt az igazságot és felhasználjátok minden energiátokat és képességeteket, amelyek most a rendelkezésetekre állnak, hogy manifesztáljátok mindazon gyönyörű valóságotokat, amelyeket gyakran láttatok a lelki szemeitekkel, de sohasem hittétek el, hogy ez valósággá válhat.


Mi mind azért vagyunk itt, hogy bátorítsunk benneteket. A magasabb birodalmakból is sokan támogatják most ezt a földi folyamatot, így tehát mindenki kap bőven segítséget! Higgyétek el és tudjatok erről és ez esetben fel tudjátok használni mindazon energiákat, amelyekről korábban nem is tudtatok. Mára sok ember képessé vált arra, hogy hozzá férjen az 5. Dimenziós energiák kezdeti fázisaihoz. Mit jelent ez?


Egyrészről az idő már nem úgy működik a számotokra, ahogyan korábban tette. Óriási változások történhetnek meg egyik napról a másikra – és ezt sok embernél láttuk megtörténni. Arra bátorítunk benneteket, hogy vizsgáljátok meg az újfajta gondolkodás módjaitokat együtt az érzéseitekkel és ez gyorsan megváltoztathatja a valóságotokat.
Ez a továbbiakban nincs kőbe vésve, ahogyan ez egykor tűnt. Itt az 5. Dimenziós energia tevékenykedik és ez nagyon izgalmas!

 

Mi az emelkedés

 

Az emelkedés nem kell, hogy egy komplex téma legyen, mivel nagyon könnyű körül írni. Akkor emelkedtek, amikor az energia magasabb frekvenciáira léptek mind a tudatosság, mind a valóságszintjén. Ez a folyamat sok okból kifolyólag történhet meg, de „a valóság átalakítását ”a leggyorsabban és legkönnyebben úgy lehet elkezdeni, hogy egyszerűen elkezdtek másképp gondolkodni! Engedjétek el a régi, téves, korlátozó hiedelem struktúrákat, amelyeket esetleg eddig magatokban tartottatok. Ez a folyamat fokozatosan megengedi azt, hogy az energiátok a szellemi, a fizikai, az érzelmi és a spirituális testetekben új és magasabb szintű energia frekvenciára és tudatosságra térjen át. Amikor a gondolataitokat és a hiedelmeiteket a valósággal kapcsolatosan a megértés egy magasabb szintjére viszitek fel vagy egy új paradigmát hoztok be, akkor ez a folyamat elképesztő változásokat gerjeszt a lényetekben.


Egyrészről hatással van arra, ahogyan a testetek a fizikai valóságban működik.

 

Lehet, hogy olyan érzést tapasztaltok meg, hogy „megkönnyebbültök” annak az eredménye képen, hogy elengeditek a negatív gondolkodás nehéz súlyát és az ebből következő kellemetlen érzéseket. Ez a folyamat könnyen képessé tehet benneteket arra, hogy több egészséget és jó közérzetet manifesztáljatok önmagatok számára. Ez felszabadítja az elméteket a felesleges korlátozásoktól és sok új gondolat és felismerés kezdhet el beáramlani a tudatotokba. Sok új lehetőség jelenhet meg varázslatosan az életetekben a növekedésre és a változásra.


Ez a folyamat viszont messze túlmutat azon, hogy csupán átalakítsuk a gondolatainkat, érzéseinket vagy a testünk működését. Végső soron ez sok dinamikus hatást generál azon finom energiák szintjén, amelyek a 4 alacsonyabb szintű testet és az egész aura mezőt alkotják.

 

Legyetek tisztában azzal, hogy amint az energia frekvenciátok magasabb szintre emelkedik ezek a finomabb energiák átstruktúrálásra kerülnek a kristály energiák frekvenciáinak működési törvényei alapján.

 

Tömören ez a folyamat annyit jelent, hogy a 4 alacsonyabb szintű testen belüli energiák egyre összetettebb geometriai alakzatokat vagy struktúrákat vesznek fel, amint az energia frekvenciák magasabb dimenziós szintekre emelkednek fel. ez az egész folyamat annak a függvénye, hogy áttérjünk ezen kristály energia magas frekvenciás szintjeire.
Pontosan ez történik akkor, amikor a tudatotok áttér a 3.Dimenziós valóság energiáiról az 5. Dimenziós valóág energiáira: azon energia hordozóra, amely átviszi a tudatotokat (ebben az esetben a 4 alacsonyabb szintű testeteket) egy olyan átstruktúrált állapotba, amely visszatükrözi a kristály frekvenciák sajátosságait. Ebből pedig az következik, hogy ezek után az energiáitok átszervezésre kerülnek az új dimenziós frekvencia energia törvényeinek és dinamikájának alapján.

 

Amint gondolkozol, olyan vagy!

 

Emlékezzetek arra, amit gyakran elmondtak már: „Az elme az építő”. Ebben az esetben az elme a forma építője a fizikai valóságban. A test nagy intelligenciáját mindig is az elme irányítja. Azon lény elméje, amely a testben lakik. Ha tökéletes egészségre vágysz a testedben emlékezz erre az egyszerű igazságra! Ez a példa azt a tökéletes igazságot mutatja be, hogy azok a gondolataitok és azok az energiák, amelyeket ezek keltenek lényegesen kihatnak az életetek külső világkörülményeinek megteremtésére.
Mindannyian hallottatok már olyan emberekről, akiknek az élete egyik napról a másikra megváltozott. Jelenleg pedig a csodák korában éltek – ahol ez megtörténhet veletek is – azáltal, hogy felhasználjátok az elmétek erejét annak érdekében, hogy elérjétek az 5. Dimenziós energia kreativitását.

 

Az emelkedés kulcsa - a tudatotok összpontosításának elsajátítása

 

Egy üzenet St. Germain-tól.


Zárásként azt mondjuk el nektek, hogy talán a legérdekesebb lecke, amit el tudtok sajátítani ebben a tudat emelkedési folyamatban abban áll, hogy összpontosítani és irányítani tudjátok a tudatotokat!


Miért fontos ez? Ti azok vagytok, amire összpontosítotok a szó szélesebb értelmében.


Ismerjétek fel azt, hogy a tudat átjárható, képlékeny és nem valamilyen statikus dolog vagy szilárd tárgy. Legyetek tisztában azzal, hogy a tudatotokat naponta megváltoztatjátok – sőt pillanatról pillanatra azáltal, ami mellett döntötök, hogy vele ily módon összeolvadjatok. Sokan még nem ismerték fel ezt az egyszerű igazságot. Azt gondolják, lehetséges az, hogy bűntetlenűl éljék le az életüket, hogy sokféle témát tanulmányoznak, amelyek nincsenek összhangban az Isteni törvénnyel. Legyetek tisztában azzal, hogy ezt csak saját károtokra tehetitek meg. Következményei van annak, ha valaki tudatosan visszautasítja az Isteni törvények elismerését és az ezzel összhangban álló cselekvést.
Reméljük, hogy közületek sokan igen hasznosnak találjátok ezt az üzenetet, aminek nagyon örülnénk vagy legalábbis egy érdekes koncepciónak, ami megéri azt, hogy az ember folyamatosan megfontolás tárgyává tegye azt.


Tanuljatok meg ítélkezés nélkül megfigyelni!


Ismerjétek fel, hogy nem kell semmit megvédenetek!
Engedjétek el a múlthoz való ragaszkodásotokat! Csak egyszerűen figyeljetek meg mindent tiszta tudatként.
Engedjétek ki magatokat a kötelékekből és legyetek szabadok!
A szeretetünk és áldásaink állandóan átjárnak benneteket!

 

 

Lady Portia és St. Germain Gróf

 

 

 

 

Star Hinman spirituális hírnök

 

 

 portia és saitge.jpg

 

 

Angol Forrás: sedonajournal.com