Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A VÁLTOZÁS ISTENI ÜGYNÖKEI

2022-11-02

Hathorok üzenete

hatharok csoda szép másolata.jpg

 

A VÁLTOZÁS ISTENI ÜGYNÖKEI

 

Hathorok üzenete

 

A HÓNAP GONDOLATA

 

„Arra bátorítunk, hogy ne engedd meg magának, hogy a haragot vagy frusztrációt tápláld, hanem tudatosan váltsd át a szeretet, a megbecsülés, a hála és az öröm rezgésévé. Mindenki egyéni szinten felelős az érzelmekért, amelyeket a kollektív térbe ad. Fel kell tenned a kérdést, hogy azok az érzelmek, amelyeket most tapasztalsz, fokozzák-e a félelmet, a dühöt és a reménytelenséget, vagy hozzájárulnak-e a tudat, a személyes tudatod és a kollektíva tudatának felemeléséhez.”

 

Ezek kihívást jelentő idők a bolygótokon; mint a változás ügynöke, a Fény lénye, akkor lehetsz a leghatékonyabb az átalakulás és a változás előidézésében, ha tiszta és pozitív rezgést tartasz fent.

Szeretnénk emlékeztetni Téged az öröm, a hála és a megbecsülés érzelmeinek vibrálásának és fenntartásának fontosságára.

 

A Jó közérzeted, egészséged és az isteni esszenciáddal való kapcsolat teremtés szempontjából igen fontos, hogy felismerd, amikor a félelem, a harag, a szomorúság, a frusztráció és az aggodalom alacsony, sűrű, negatív érzelmeiben rezegsz. Tudd, hogy ezt megváltoztathatod és fontos is, hogy ezt megtedd. 

 

Az ember érzelmi állapota sokkal fontosabb, mint amennyire azt tanították neked. 

 

Az érzelmek frekvenciák, rezgések; amelyek kölcsönhatásba lépnek és érintkeznek a valóságoddal. Ez a te vonzerőd. Van szépsége és összetettsége annak az egységnek, amelyet testednek/elmédnek/érzelmeknek/szellemnek nevezel. Az érzelmek nagyon fontos szerepet játszanak az ember jólétében. Ezek a mutatók, az útjelző táblák és az útiterv részei.

A test fiziológiája reagál az érzelmek rezgéseire. Amikor örömet, boldogságot, hálát, elismerést és szeretetet sugározol, a sejtek reagálnak a magas pozitív érzelmeidre. Egész lényedben kellemes érzéseket élsz át, elméd tisztább, szíved nyitottabb, belső világod kiterjedtebb és könnyebb, gördülékenyebb a kapcsolatod a magasabb birodalmakkal.

 

Ezzel szemben, amikor félelmet, haragot, frusztrációt tapasztalsz, a testben/elmében minden összehúzódik; a sejtek, a szervek stressz hormonokat termelnek és bezárulsz a védekezés szintjére. Te mint lény leállsz, amikor a rezgések sűrűk és nehezek. Ne feledd, amikor ezeknek az alacsony, sűrű érzelmeknek a frekvenciáin működsz, automatikusan bekapcsolódsz abba a tömegtudat-rácsba, amely megfelel ezeknek az érzéseknek.

 

Bolygótok evolúciós váltáson megy keresztül, és a régi sűrű energia, a félelem, a harag és a reménytelenség sűrű, nehéz rezgései a felszínre jönnek, egyéni és kollektív szinten egyaránt.

 

Könnyen elbátortalanodhatsz, elsodorhat a túlterheltség és a tehetetlenség érzése, mert ezek a sűrű érzelmek lehúznak. Jelenleg ezek a legelterjedtebb rezgések a Földön. Ezek az érzelmek függőséget okoznak. Ne feledd, hogy az érzelmi rezgések ragályosak. A test felismeri a belső kémiai reakciót, és ez a kémiai reakció elindítja a régi mentális programokat, a régi múltbeli tapasztalatokat és a fájdalmakat. Ekkor a rendszer minden aspektusa bekapcsolódik az összes védelemi aktiválásával.

 

Amikor ez megtörténik automatikus üzemmódban vagy, aki könnyen manipulálható az aktuális eseményekkel. A félelem, a harag, a bűntudat, az aggodalom, a frusztráció és a teljes kudarc érzésének tömeghálójához/mátrixához kapcsolódsz. Ezek az érzelmek elzárják a bolygótokat a magasabb értékrendszertől. Vannak olyan egyének, akik erőt vesznek abból, hogy ezeket a sűrű, negatív és rosszul minősített érzelmeket generálják. 

 

Ne etesd őket a saját energiáddal!

 

Valóságotoknak sok kihívása, sok csapdája és sok taposóaknája van, hogy kikapcsolja a magasabb, összetartóbb, egységesebb rezgéseiteket és frekvenciáitokat. Ne feledd, ebben az evolúciós játékban, az átalakulás játékában a legértékesebb készség a magas érzelmi rezgések, az öröm, a hála, az elismerés és a szeretet frekvenciáinak felidézése, fenntartása és működtetése. Ez a te hatalmad. A szeretet a legtisztább és a legmagasabb frekvencia. A ti bolygótokon azonban a szeretet szót elvárások és hiedelmek kötik le. A torz szeretet kép kiváltója lehet a félelem, a harag, a frusztráció, a bűntudat és a szomorúság sűrű érzelmeinek.

 

Amikor kezdesz kilábalni ebből a zsibbadt és öntudatlan lelkiállapotból, az rendkívül fájdalmas lehet. Ha megengeded magadnak, hogy érezd azokat a rezgéseket, amelyeket elfojtottál, minden félelmet, haragot, szomorúságot, bűntudatot és veszteséget, az eléggé letaglózhat. 

 

Ezért most azt mondjuk neked, hogy őrizd meg az örömödet, a háládat és az elismerésedet. Ezek a frekvenciák lehetővé teszik, hogy a leghatékonyabb és legtisztább módon működj.

 

Ami jelenleg a bolygótokon a tömegtudattal történik, az az, hogy mindenki elméje és szíve példátlan energiával fürdik, amely a galaxis központjából, a ti bolygótokból, a Napotokból és csillagokból árad.

Ez az energia beindítja a DNS-kódokat, minden egyént arra hív, hogy ébredjen fel öntudatlan szendergéséből, és lépjen be a maga nagyszerűségébe, mint olyan lény, aki képes átalakítani a személyes és kollektív félelem sűrűségét. 

 

Minden egyes lény számára fontos, hogy képezze magát, felemelje önmagát a magasabb érzelmi rezgésekbe, hogy elérje az öröm, a hála és a megbecsülés érzéseit. Ezek az érzelmek lesznek a mentő tutajod, a biztonságod alapjai az elkövetkező időkben.

 

Bátorítunk Téged, hogy bármi történjék is a külvilágában, bölcsen járj el a nyitott, kibővített lelki és test állapot fenntartásáért.

 

Tehát azt mondjuk kedvesem, térj vissza a magasabb frekvencia rezgéseihez, amilyen gyorsan csak lehet.

 

Az elmúlt években sok gyakorlatot gyűjtöttél össze, tudati eszközöket, mantrákat, vizualizációs és légzési technikákat, a gyűlölet, az erőszak és a kétségbeesés kollektív érzelmeinek megtisztítására. Javasoljuk, hogy ezeket az eszközöket gyakran használd, és vészhelyzet esetén mindig legyél készen arra, hogy működtesd. MOST ez a Te felelősséged, hogy átalakítsd és felemeld ezeket a sűrű, súlyos érzelmeket.

 

Arra biztatunk, hogy ne tápláld a haragot vagy a frusztrációt, hanem tudatosan váltsd át a megbecsülés, a hála és az öröm rezgéseire. Minden egyén felelős az érzelmekért, amelyeket a kollektívának kínál fel. 

 

Fel kell tenned a kérdést, hogy azok az érzelmek, amelyeket most tapasztalsz, fokozzák-e a félelmet, a dühöt és a reménytelenséget, vagy hozzájárulnak-e a tudatosság, a te személyes tudatod és a kollektíva tudatának felemeléséhez.

 

Ha nem emelik a tudatot, ha nem erősítik és nem gazdagítják a saját vagy a kollektíva tudatát, tegyél meg mindent, ami a hatalmadban van, hogy megváltoztasd az érzéseidet. 

 

Ne feledd, senki sem felelős azért, hogy hogyan érzed magát; a változás isteni ügynökeként ez a te felelősséged. 

 

A magas rezgés fenntartása kulcsfontosságú a kapcsolataidban és az egység megteremtésében. Amikor az ember az öröm, a hála és az elismerés energiamezőjét teremti, nyitott az isteni útmutatásra. Vedd észre, hogy e tiszta, magas rezgések mátrixának fenntartásával a szeretet legistenibb formája gyengéden átölel téged. 

 

 

 

 

Csatorna: Peggy Black

Fordítás: Aysha

https:/morningmessages.com