Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A VILÁG GYÓGYÍTÁSA

2022-07-06

Rafael arkangyal üzenete

 

ang ART BY JANE RAFAEL.jpg

Kép: Pinterest - Art by Jane Delaford

 

A VILÁG GYÓGYÍTÁSA

 

Rafael arkangyal üzenete

 

A Föld gyászol és a szíve megszakad, nem önmagáért mert kitartó és erős. Nem, a szíve mindazokért szakad meg, akik nem tudnak emelkedni vele együtt, miközben a lelke a Harmadik Dimenziós világból örökre távozik.

 

A felemelkedés fáradságos és nem mentes a problémáktól. A folyamat a vártnál sok évvel tovább tartott, mert az emberiség nagy része nem válaszolt a hívásra. Ennek számos oka van, de az emberiség most a visszatérés küszöbén találja magát – ezért a Földanya egyszerre örül és sír.

 

Ahogy a harmadik dimenziós realitás egyre inkább az anarchiába, az elnyomásba és a félelembe zuhan, az ötödik dimenziós valóság már elvált tőle. Azok, akik már régóta felébredtek, fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy fenntartsák a magas rezgéseiket, és segítsék a felemelkedés következő hullámát. 

 

Az ébredő lelkeket most arra hívják, hogy oldják meg a múltbeli problémáikat és gyógyuljanak meg a traumákból, mivel nem lehet fenntartani az ötödik dimenziós tudatot, ha bánat, harag,  neheztelés és  gyűlölet nehezedik ránk. Ez a gyógyulási folyamat a felemelkedéshez egykor sok hónapot, ha nem éveket vett igénybe, de most sokkal gyorsabban megy végbe, mert már nincs vesztegetni való idő.

 

Az ember spirituális esszenciájával (bölcsességével) való kapcsolat szükséges ahhoz, hogy tudatosítsuk, hogy a bolygó alacsony tudati szintje, minden egyén felelőssége. 

 

A bolygó nem tud kimozdulni a sötétség szorításából, ha az emberek nem veszik észre, hogy csak saját valóságuk megváltoztatásával tudnak hatni a körülöttük lévő világra, hogy az megváltozzon.

 

Nincs egy ember a világon, aki ne irányítaná élete utját. 

 

Csak a gondolataik és az a félelmük, hogy legyőzik pszichéjüket és blokkolják spirituális kapcsolataikat okozza azt, hogy sok embert a tudat alsóbb dimenzióiba zuhan.

 

 Akik nem találják meg magukban a fényt, azokat mindig a sötétebb gondolatok vonzzák, amelyeknek negatív következményei vannak.

 

Azért jöttem ma hozzátok, hogy segítséget nyújtsak szívetekben a bánat feloldásához és a múltból való gyógyuláshoz, hogy ti is megtalálhassátok a benne lévő fényt. 

 

Ha ezt megtetted a lehetőségek, amelyeket az univerzum nyújtani tud neked, hirtelen belépnek az életedbe.

 

Engedjétek, hogy gyengéd energiáim átjárják lényeteket, Drága Szívek! 

 

Engedjétek meg, hogy szárnyaimba burkoljalak Benneteket, és finoman kihúzzam a fájdalmat, a haragot, a bánatot és a félelmet, amely testetekbe és energiamezőtökbe zárva megakadályozta, hogy igazodjatok isteni mivoltotokhoz. 

 

Hozd le fénylő tudatosságodat a korona csakrán keresztül és engedd, hogy kapcsolódjon a Forrás fényéhez, a Legfelsőbb Teremtőhöz, akinek a fénye egy a tieddel. 

 

Gyógyítsd meg a szíved és kezdd el gyógyítani az életed! 

 

Ne késlekedj tovább és ne hagyd, hogy a félelem az elmúlástól eluralkodjon rajtad.

 

A múltad és az általad kitaposott út elfogadása a legfontosabb ahhoz, hogy új történetet kezdj írni magadnak, és hogy kiemelkedj a harmadik dimenzió ködéből.

 

Engedd meg magadnak, hogy meggyógyulj, majd figyeld, ahogy szárnyalsz! 

 

Hidd el, hogy te lehetsz az a változás, amit a világnak látni kell és merülj el abban a szeretetben, amely mindvégig a szívedben volt. 

 

Amikor meggyógyulsz, a világ is meggyógyul, mert egy-egy szív.

 

 

ÉN VAGYOK Rafael arkangyal.

 

 

Közvetítette: Victoria Cochrane

Fordította: Aysha