Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Angyali üzenet

2018-10-22

 Angyali üzenet.gif

Kép forrása: Pinterest.com

 

A szorongás elengedése és feloldása angyali segítséggel


Doreen Virtue: Angyali üzenetek


Amikor a fejedben egymást kergetik a jövőt illető gondolatok, természetes, hogy félni kezdesz. Ki akarsz kukucskálni a holnap kerítésén, egy pillantást vetni az előtted álló időbe, hogy megbizonyosodj, minden rendben lesz.


Bízd ezt mostantól fogva ránk, ó, Isten tökéletes gyermeke!


Semmi okod az aggodalomra, biztosíthatunk a felől, hogy e pillanattól a holnapig minden tökéletes rendben van. Add át nekünk a szorongató gondolataidat, mi majd újrarendezzük őket. Semmi okod az aggodalomra, szent gyermek, minthogy te vagy napjaid ura.


Nincs olyan probléma, amivel ne tudnál megbirkózni ma vagy holnap, s mi mindig veled vagyunk, hogy elkapjunk, amikor zuhanni kezdesz.


Amikor gyerekkorodban elestél, és felhorzsoltad a térdedet, mit gondolsz, ki volt az, aki felemelte a fejedet a Nap felé, hogy felszáradjanak a könnyeid az isteni szeretet csókjában? Mi voltunk az, drága gyermek, és sohasem hagyunk el, felnőtt korodban sem.


Egy pillanat alatt bele tudunk merülni a gondolataidba, hogy segítsünk neked rátalálni a Mennybe visszavezető útra.


Ha az aggasztana, hogy  esetleg cserbenhagysz valakit, akkor arra kérünk, hogy engedd át nekünk ezeket a gondolatokat. El tudna-e hagyni egy angyal egy szeretett lényt? Ne felejtsd el, hogy te is angyal vagy, Isten szent gyermeke! Angyal vagy, akit Ő küldött a Földre, Ő, aki egész lényével szeret. Képtelenség elhagyni valakit, akit szeretsz, ha a gondolataid helyesek és a szándékaid szívből jövőek.


Mi támogatunk téged minden formában, de olykor némi késedelem elkerülhetetlen! S te máris kétled, hogy Isten egyáltalán meghallotta-e az imádat? Mi mindig a közeledben vagyunk! Fogjuk a kezedet, és pontosan azokhoz a helyekhez és emberekhez irányítunk, akik örömet okoznak a szívednek.


Az a vágyad, hogy gondoskodj a családodról, olyan kedves, annyira a szereteten alapul, hogy Isten meghallgatja az imádságodat, még azelőtt, hogy a gondolat megszülethetett volna a szívedben.


Isten sír a maga módján, amikor a gyerekei aggódnak. Csak arra kér, hogy engedd Őt egyre közelebb és közelebb a szívedbe, hogy mindig az eszedben legyen, hogy nem vagy egyedül ezen a Földön! Engedd meg neki, hogy nem e világi szeretete átáramoljék a szíveden és anyagi hordozódon, hogy elvihesd ezen értékes terhet a piacra, s ott arra cserélhesd be, amire szükséged van!


A mennybe vezető út belül van. Felmerülhet benned, hogy vajon belül be van-e zárva, és vajon hogy lehet belépni ebbe az élet kavargásaitól megvédő menedékbe?


Nem kell messzebb menned a gondolataidnál, drágám. Hogy a szorongás hatásait csillapítsd, egyszerűen csak a nyugalomra kell összpontosítanod minden figyelmedet. Irtsd ki magadból azt a gondolatot, miszerint a a szorongás annak a jele, hogy foglalkozol, hogy törődsz egy megoldással. Isten tudja, hogy törődsz, és arra kér, hogy tisztítsd meg számára az utat, hogy beavatkozhasson az életedbe.


Úgyhogy most vegyél három mély lélegzetet, összpontosíts, s tisztítsd meg elmédet számunkra, angyalok számára, hogy átvehessük az irányítást. Hadd vezessük mi egy darabig, amíg megfáradt elmédet és testedet pihenteted. Régóta dolgozol már, most megérdemelsz egy kis pihenőt. Megtisztítjuk a szívedet, az aggodalom felhőitől.


"Csak kérj!"


Ha ez egyszerűnek tűnik, ez azért van, mert egyszerű is! Isten lényege az egyszerűség. S az egyszerűség válasz az aggodalomra. Ne engedd, hogy az értelmed kimerítsen az állandó töprengéssel:


"Mi lesz, ha ez történik?" vagy "Mi lesz, ha az történik?" - ez a "mi lesz ha" nagyon kimerítő, és teljesen értelmetlen!


Mi, az angyalok a harmónia énekét zengjük tökéletes üdvösségben. E dal gyönyörűsége a dallam egyszerűségében van. Engedd, hogy az elméd ráhangolódjék erre a dallamra. Csak egyetlen dologra kell összpontosítanod: a szeretetre.


Legyen ez a mantrád, miközben kilélegzel és belélegzel. Érezd, hogy értelmed kitisztul, mint ahogy a köd felszáll a napfényben.


Azért vagy, hogy gondtalan, napfényes napokat élvezz, drága gyermek. Engedd, hogy szelíd ölelésünkben elszálljanak a félelmeid. Engedd át őket nekünk, s mi cserében elvisszük a Teremtőhöz, ahonnan soha nem fognak visszatérni hozzád .


Az angyali amnézia a mi ajándékunk neked, és a te aggodalomtól való megszabadulásod a te ajándékod nekünk.

Angyali üzenet1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com