Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Arany-fehér energiaáramlás

2018-10-18

Teremtőtől származó, növekvő mennyiségű tiszta isteni energia befogadása

 Arany-fehér energiaáramlás.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Most egy olyan gyakorlatot szeretnénk ismertetni veletek, amelynek a leginkább hasznát veszitek majd, mivel segít nektek abban, hogy magatokhoz vonzzátok a Teremtőtől származó, növekvő mennyiségű tiszta isteni energiát.


Ez az energia segít a spirituális növekedéseteknek és az újraegyesüléseteknek szentelt Magasabb Létezőtökhöz és az ÉN VAGYOK Jelenlétetekhez közvetlenül vezető ösvény megalapozásában és megtisztításában.


Összpontosítsátok a tudatotokat körülbelül a fejetek fölé harminc
centiméterre, és érezzétek, ahogy Krisztus energiájának
lüktetése növekszik, majd elkezd hullámozni körülöttetek, mígnem
teljesen beborít. Miközben érzitek, ahogy ez az energia fokozatosan
kezd lefelé áramlani a korona-központotokon vagy -csakrátokon keresztül, lelki szemetek előtt egy szikrázó, aranyfehér Fényként jelenik meg. Tartsátok ott egy percig, és érezzétek növekvő erejét, míg végül átjárja fejeteket, tobozmirigyeteket,
agyalapi mirigyeteket, minden agysejteteket és a harmadik szem csakrátokat. Engedjétek meg neki, hogy felépüljön és szétterjedjen, addig, míg meg nem érzitek a teljességet vagy a beteljesülést, majd engedjétek, hogy beáramoljon a torok területére. Engedjétek meg neki, hogy a torkotok mirigyeit és izmait megfürössze, feltöltse energiával és aktivizálja ezt a területet. Mivel megtanultátok a Fény és a szeretet bölcsességét, és aszerint éltek, így képesek lesztek arra, hogy ítélőképességetekkel tisztán és igazan közvetítsétek. Most engedjétek meg az energiának, hogy átjárja a szív-központotokat, hogy meggyógyítsa, megtisztítsa és elmossa a régi, megmaradt fájdalmat és szenvedést, hogy aztán Krisztus szerető energiájának tiszta, lüktető hatalmasságával töltse meg.


Érezzétek a teljességet a mellkas területén, és legyetek tudatában annak, hogy spirituális páncélotokat építitek, melyen soha nem hatolhat át negatív energia, amennyiben Isten Szeretetének tökéletes áramlását szilárdan biztosítjátok.


Érezzétek, ahogy az energia megtisztítja és rendbe hozza az érzelmi központotokat, a napfonatotokat. Érezzétek, ahogy kiegyensúlyozza azt, érezzétek, ahogy megszabadít a magány, a fájdalom és a szenvedés minden bevésődött emlékétől. Emlékezzetek arra, hogy ez az érzelmi központ elsődleges fontosságú ebben az időben, mivel ez az érzelmi test, amit teljes egyensúlyba kell hoznotok, és az irányításotok alatt kell állnia ahhoz, hogy megkaphassátok a hatalom ajándékát. Egy Mester minden egyes pillanatban teljes irányítása alatt tartja az összes energiaközpontját, és tilos számára minden bomlasztó bizonytalankodás. Megértjük, hogy számotokra ezen a területen a legnehezebb úrrá lenni, de feltéve, hogy belekezdetek a megbeszélt erőfeszítésekbe, úgy minden lehetséges úton irányítunk és vezetünk titeket, így a legnagyobb nyugalommal és a legkisebb mennyiségű stresszel jár majd mindennek megvalósítása.
Most pedig, engedjétek meg ennek az értékes energiának,
hogy a testetek többi részén és a lényeteken lefelé haladva végigjárjon, feltöltsön életerővel és megtisztítson; engedjétek meg a többletenergiának, hogy az ujjhegyeiteken és lábfejeteken keresztül kiáramoljon és beszivárogjon a Földbe… ez a szerető áramlás ajándék tőletek a szeretett bolygótok számára. Ezzel segítitek Őt átmenete során a stressztől és a fájdalomtól való megszabadulásban. Meglehet, most úgy tűnik számotokra, hogy a többi csakrára is összpontosítanunk kellene, és nem kéne megállni a napfonatnál. De azt mondjuk neked, hogy miközben ezt olvassátok, és amennyiben érzitek közben a kapcsolatot az energiáitokkal és érzitek az üzenetünkben lévő igazság érvényességét, akkor már biztosan áthelyeztétek tudatotokat lényetek lelki szintjére, messze az egótoktól és tisztán fizikai lényetektől. Testetek és annak minden része hasznát látja majd és egyensúlyba kerül a lényetek magasabb, átalakuló központjaiból származó energiaáramlással. És még akkor is, ha az anyagi világban kell léteznetek és tevékenykednetek, a Fénytestetekre összpontosítotok, nem a fizikai testetekre. A fizikai lényetek csak követni tud titeket a tökéletesedés felé vezető utatokon.


Amennyiben lehetséges, szakítsatok időt arra, hogy megcsináljátok
ezt a gyakorlatot minden reggel és este.


Nem vesz többet igénybe pár percnél, viszont többszörösen fog megtérülni. Ez fogja megnyitni az ösvényt előttünk ahhoz, hogy közvetlen kapcsolatba léphessünk veletek, mindig tanácsot adhassunk nektek és védelmezhessünk titeket.


A Spirituális Hierarchia és a Fény Mesterei körülvesznek, védelmeznek, és mint mindig, mélységesen szeretnek titeket. Én, Mihály arkangyal hozom el nektek ezeket az igazságokat.

Arany-fehér energiaáramlás1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com