Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ERŐTÖK VISSZASZERZÉSE

2022-04-10

Arktúruszi fényküldöttek üzenete

 

 Arcturus fényküldötteinek üzenete.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

AZ ERŐTÖK VISSZASZERZÉSE

 

A fény magasabb rezgésébe történő felemelkedése

A fejlődésetek egy része az, hogy az erőtöket visszaszerezzétek, hogy felfedezzétek az isteni lényetek mivoltát; a döntéseitek által azért vannak harmadik dimenziós tapasztalásaik (dualitás és elkülönülés), hogy tanuljanak. Mindenkinek meg kell tanulnia, hogy az elméjének „ajtajában őrként álljon”, hogy kontrollálja, mit enged be és mit nem, mivel a hitrendszeretek a tudatállapototokká válik, ami aztán a saját világotokként nyilvánul meg.

Drágáink! Azért jövünk ma hozzátok, hogy nyugalomra és békére bíztassunk benneteket, miközben oly sokan a várakozás érzetét tapasztaljátok a bensőtökben. Az új eljövetelére való várakozás olyan, mintha nem is történne semmi, holott rengeteg minden történik – hatalmas erejű energiák áramlanak felétek és azok, akik fogékonyak ezekre, tudatosítják is ezt.

Sokan közületek új és kreatív gondolatokat tapasztalnak a munka vagy az életükben való tevékenység során, de még nem rendelkeznek a képességgel, hogy ezeket az elképzeléseket megvalósítsák. Ne pánikoljatok, és ne gondoljátok, hogy az elképzeléseitek nem voltak megfelelőek! Legfőképpen pedig próbáljátok meg nem teljes mértékben nyugtalanok lenni, drágáink, hiszen valóban új és alkotó elgondolásokra hangolódtok –a szolgálatban való új elképzelések és módszerek még nem képesek megnyilvánulni, mivel az az energia, mely segítene ezt megvalósítani, nincs még teljesen a helyén. Ez olyan, mintha várandósok lennétek és egy csodálatos babát hordanátok a teremtés méhében, de ami még nem fejlett eléggé ahhoz, hogy világra szülessen. Mindazonáltal, becsüljétek meg a jelenlétét és gyengéden, de titokzatosan tartsátok és tápláljátok addig, amíg az idő megfelelő nem lesz arra, hogy előbújjon!

Most annak van itt az ideje, hogy központosuljatok és még inkább tudatába kerüljetek a ti isteni léteteknek. Itt az idő arra, hogy elcsendesedjetek! Ennek során pihenjetek és alkalmazzátok azt az igazságot, amit ismertek – engedjétek meg magatoknak azt, hogy egy fejlett tudatállapot csendes tudatosságát gyakoroljátok! A csend létfontosságú a spirituális növekedéshez, hiszen amikor lehetővé teszitek, hogy a zaj és zaklatottság állandóan bombázzon benneteket, nem vagytok képesek meghallani azt a halk, pici hangot legbelül.

Arcturus fényküldötteinek üzenete2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Drágáink! Ez egy fontos időszak, melyben úgy tűnik, mintha nem csinálnátok semmit, de ez a nyugalom lehetővé teszi számotokra, hogy az általatok ismert magasabb igazságokat feldolgozzátok – ez egy időszak az elcsendesedésre és a folyamat kibontakozásának lehetővé tételére. Sokan közületek hozzá vannak szokva ahhoz, hogy mindig rohannak, hogy egész nap – sőt, még éjszaka is – gondolkodnak; hogy elfoglaltak, elfoglaltak, elfoglaltak. Ez a régi út mely olyan tanításokra van alapozva, mely szerint nektek muszáj elfoglaltnak lennetek és minden pillanatban keményen kell dolgoznotok, ha sikereket akartok elérni az életetekben. Ez a felfogás egyszerűen nem igaz a magasabb frekvenciákban. Ez inkább arról szól, hogy a cselekvés során szolgálatot tegyetek. Sokan továbbra is ezt a régi felfogást nevelik bele a gyermekeikbe és nem veszik észre, hogy ezeknek az érzékeny lelkeknek szükségük van arra, hogy legyen idejük egyszerűen csak lenni. Engedjétek meg magatoknak, hogy megnézzetek egy naplementét, hogy sétáljatok egyet az erdőben vagy, hogy csak legeltessétek a szemeteket a felhőkön. Ha határozottan azt hiszitek, hogy túlságosan elfoglaltak vagytok a napi teendőitekkel ahhoz, hogy ezt megtegyétek, akkor próbáljatok meg éjjel felkelni, csak ülni egy csendes helyen és figyelni a csendet.

Az elmének lehetősége volt arra, hogy túl sokáig nézze a műsort. Az elme a tudatosság egy ösvénye. Az elme egy eszköz, egy csodálatos szerszám, de nem ő a főnök! Ti, a tudatosság vagytok a főnök és megválaszthatjátok, hogy mikor, hogyan, hol és legfőképpen mit gondoljatok. Mit engedek be az elmémbe? Sokan azt hiszik, hogy nincs irányításuk afölött, hogy mit gondoljanak és ez valóban úgy is tűnik. A gondolatok milliói, melyeket valaha is gondoltatok, az univerzális emberi tudatosság körül áramlanak. Mindazonáltal megvan a választási lehetőségetek, hogy beengeditek-e ezeket, vagy sem. Kinyitjátok-e az ajtót a tudatosságotoknak vagy sem. Ha úgy döntötök, hogy valósnak és igaznak fogadtok el egy gondolatot, meggyőződést, vagy felfogást, akkor az viszonzásképp a ti valóságotok lesz. Meg kell értenetek, hogy ti vagytok a saját tapasztalásaitok teremtői, mely a saját tudatállapotokon alapszik.

Amikor egy olyan gondolat érkezik meg, mellyel nem akartok foglalkozni, akkor egyszerűen ne állítsátok azt, hogy ez a tiétek – ne érezzétek bűnösnek magatokat a gondolat miatt, ne ijedjetek meg és ne féljetek, amiért ezek a dolgok személytelenek vagy nem a tieitek, mindaddig, amíg nem ti marasztaljátok őket! Egyszerűen mondjátok magatoknak, hogy „Nem! Ezt nem fogadom el saját magaménak!” – és ezek a gondolatok többé nem fognak kísérteni benneteket. Bizonyos fajta gondolatok olyan energiák által közelednek, melyek az előző életeik tapasztalatain alapulnak. Például: néhányan sokkal fogékonyabbak személytelen egészségügyi, vagy betegségekkel kapcsolatos gondolatokra, és amikor ezek a személytelen gondolatok arra áramlanak, ők az érdeklődésük és elfogadásuk által befogadják azokat. Mások talán fogékonyabbak a kapcsolatokhoz köthető gondolatokra, és amikor ezek a személytelen gondolatok és meggyőződések áramlanak arra, akkor megragadják őket a saját hitrendszerük számára.

Drágáink! A fejlődésetek egy része az, hogy az erőtöket visszaszerezzétek, hogy felfedezzétek az isteni lényetek mivoltát; a döntéseitek által azért vannak harmadik dimenziós tapasztalásaik (dualitás és elkülönülés), hogy tanuljanak. Mindenkinek meg kell tanulnia, hogy az elméjének „ajtajában őrként álljon”, hogy kontrollálja, mit enged be és mit nem, mivel a hitrendszeretek a tudatállapototokká válik, ami aztán a saját világotokként nyilvánul meg. Sose feledjétek el, hogy minden gondolat, amit valaha bárki is gondolt, egyszerűen személytelenül és tudatküszöb alatt áramlik körbe azért, hogy vagy elfogadjátok, vagy megtagadjátok. Itt az ideje, hogy felfedezzétek azt, hogy megvan a döntési lehetőségetek; azt, hogy megvan a hatalmatok, és azt, hogy a saját tudatossági állapototokat leszámítva – nem bármi vagy bárki áldozatai vagytok.

Sokan közületek durva helyzeteket tapasztalnak vagy otthon, vagy a munkahelyükön vagy csak általánosságban. Fontos megértenetek, hogy inkább gyakrabban, mint sem, egy mély szinten ezeket a helyzetek kifejezetten ti választottátok ki annak érdekében, hogy újra működésbe hozzátok azokat a régi energiákat, melyekre figyelnetek kell, vagy melyeket el kell engednetek! Mindenki tudat nélkül hordozott mélységes érzelmi és pszichikai sebeket életről-életre, és a fizikai és érzelmi testük mélyében tartotta folyamatosan égetően ezeket. Nem vagytok eléggé fejlettek és erősek ahhoz, hogy figyeljetek és elengedjetek minden ilyet, mivel nem tudtok magatokkal vinni egyet sem a magasabb energiákba, melyek megtapasztalását keresitek. Ezek azért manifesztálódnak most, hogy lehetővé tegyék, hogy ezt megtegyétek.

Drágáink! Ez az igazság és Fény magasabb rezgésébe történő felemelkedésről szól. Úgy döntöttetek, hogy minden régi és lezárult dolgotokat megtisztítjátok, melyeket ezen életetekben hordoztatok magatokkal annak érdekében, hogy meg tudjátok tenni az újba történő elmozdulást. Más életekbe egyszerű feladatok megtanulása miatt érkeztetek, de most a teljes listátokkal jöttetek – mindennel, ami szükségeltetik ahhoz, hogy elengedjétek, mivel részei akartatok lenni a bolygó erőteljes elmozdulásának, mely jelenleg történik. Ezért van az, hogy a dolgok sokak számára olyan nagyon nyomasztónak tűnnek. Ahelyett, hogy hátradőlnétek és önsajnálatba merülnétek, kérdezzétek meg legbelül: „Mit tanulok ebből? Mit gondolok erről a helyzetről? Mi a spirituális igazság ebben?”

Veregessétek hátba magatokat, drágáink, mivel erősek és hatalmas lények vagytok! Óriási figyelemmel és tisztelettel nézünk rátok, amiért annyi dolgot vállaltok magatokra és föléjük emelkedtek azért, hogy növekedjetek és tanuljatok! Ha az életetek nagyon nehéznek tűnik ebben az időben, talán az azért van, mert úgy döntöttetek, hogy továbbléptek, ami azt jelenti, hogy egy újabb és magasabb szintre kell lépnetek.

Ez a munka nem a félénk természetűeknek való, bátorkáink! És tudjátok meg, hogy sokan nagyon is közel állnak ahhoz, hogy a legnehezebb rész végére érjenek!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport!

 Arcturus fényküldötteinek üzenete2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Csatornázta: Marilyn Raffaele
Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html -