Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ARIEL ARKANGYAL ÜZENETE

2023-04-02

A BELSŐ EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE

természet angyala.jpg

 

ARIEL ARKANGYAL MÉDIUMI ÜZENETE


BELSŐ EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE AZ ÁTALAKULÁS FOLYAMATÁBAN ÉS A FÖLD ANYA GYÓGYÍTÓ,  HARMONIZÁLÓ EREJE


Ebben a változásokkal teli bizonytalan időszakban, a természetben találhatjátok meg az egyensúlyt és a biztonságot. Általa visszakapcsolódhattok az ősbizalom létállapotába, amely a Föld Anyával való elemi összekapcsolódás eredménye. Az ősbizalom, a gyökér csakra transzcendens minősége, amely biztonság érzetet ad, fizikai stabilitást és életerőt.

Az ötödik dimenzióba való felemelkedésed folyamatában a Föld Anyával való mélységes kapcsolatban találhatod meg a lelki és energetikai stabilitást.

 

A természetben leled meg, azon lelki békét és egyensúlyt, ami át tud vezetni a nehezebb időszakok instabil állomásain.

A Föld Anya által tudod leföldelni a magas frekvenciás kozmikus energiákat, kiegyensúlyozni az energetikai testedet és meggyógyítani sebzett részeidet. Általa tudsz hozzáigazodni az ötödik dimenziós Föld energiamezejéhez és rezgési frekvenciájához.

A természet lágy ölén könnyedén tudod kivirágoztatni az újonnan megnyíló tudatosságod, amely az észlelés és az érzékelés új dimenzióját nyitja meg számodra.

A természetben tudod a legtisztábban átélni és meg tapasztalni az ötödik dimenzió fizikai valóságát, feltéve ha a szíveddel szemléled azt.

A valóságodat figyelmed és tudatosságod fókusza határozza meg. Ha a külvilágban zajló események állandó figyelése folyamatosan leköti a tudatodat és az emberi kollektívára hangolódsz szüntelen, akkor a harmadik dimenziós művi világ szétesését fogod észlelni, ezáltal a bizonytalanság és félelem energiáihoz kapcsolódsz és elveszítheted a belső stabilitásodat.

A természet nem hazudik, nem manipulál, nem akar leuralni, feltétel nélkül szeret és elfogad téged, benne otthonra lelhetsz, biztonságban megnyithatod a szívedet és az érzékeidet.


Minél többet tartózkodsz a természetben, annál jobban fogod magad érezni a testedben és könnyebben fogod tudni integrálni az ötödik dimenziós energiákat a fizikai szintre.

A Föld Anya a természet által gyógyítja a lelkedet és a testedet, egy újfajta létezési módot tanít neked. Harmonizálja az energiamezőid és kiegyensúlyozza az elmédet, regenerál, felfrissít és megújít minden szinten.

Egy fényhálózat által össze vagy kapcsolva a Föld Anya éltető energiáival, ezáltal amikor a természetben tartózkodsz az energiatested teljesen meg tud tisztulni és életenergiával töltődik fel.

Ha mezítláb sétálsz, vagy átölelsz egy fát, még közvetlenebb kapcsolatba kerülhetsz a Föld Anya energiahálózatával. Így vitalitásod és a tested egészségét fenntartó életenergia mennyisége is jelentősen megnövekedhet.

A természet lényei ott lesznek veled, és segítik majd mindezt ha engeded.

 

 

Közvetítette: Aysha