Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ARKANGYALOK ÜZENETE

2024-03-06

KÉRJ KÖZVETLEN ISTENI ÚTMUTATÁST

 

Isten Atya és a Fiú másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

ARKANGYALOK ÜZENETE 

 

KÉRJ KÖZVETLEN ISTENI ÚTMUTATÁST

 

Isten szeretete az emberek iránt határtalan! Senki nincs elveszve, senkit sem felejtenek el napjainak végén! Minden élet meg van szentelve és biztonságban van Isten szeretetében.

Gyakran nem tulajdonítanak elég figyelmet ennek az igazságnak. Ahelyett, hogy ISTENNEL élnének, és ISTEN közvetlen vezetését kérnék, sokan elutasítják ezt az ötletet.

 

Te magad akarsz úrrá lenni az életeden, hogy mesternek nevezhesd magad? 

 

Ez az út?

 

Az igazság az, hogy senki sem éri el magától a mesteri szintet. 

 

A mesteri szintet csak ISTENNEL együtt lehet elérni. Te vagy az, akinek a lépései számítanak, te járod az utat, neked kell erőt és energiát gyűjtened, hogy sorsodat beteljesítsd. Te azonban mindig ISTENNEL vagy.

 

Senki sem fejezte még be egyedül a mesteri vizsgáját, és soha senki nem ment fel a mennybe egyedül, a saját erejéből.

 

A spirituális fejlődéshez mindenekelőtt ISTEN vezetésére és jelenlétére van szükség, az életed középpontjában.

 

„Ha helyet kívánsz magadnak a Mennyországban, adj helyet Istennek a szívedben.”(ford.megj.)

 

Mi a mesteri képesség, hogyan érd el a mesteriségedet?

 

A mesteri képesség azt jelenti, hogy felismered önmagad és elfogadod a szerepedet ebben a kozmikus játékban. Az igazi mester megérti, az igazi mester tudja, a megvalósított mester elfogadja. Nyisd meg a tudatodat és a szívedet, hogy ISTEN beléphessen az életedbe. Erősítsd meg magad, hogy szövetséget köss ISTENNEL.

 

Élj egységben ISTENNEL, és add fel a magányos harcos szerepét!

 

Az emberi tudat valódi ugrásokat tesz meg ebben az időben. Sok minden, ami eddig érvényben volt, mostanra érvényét veszti. Az egység szelleme egyre nagyobb teret hódít – az ember ISTENNEL való egységének szelleme – egyre többeket érint meg.

 

Fájdalommentes tanulás

 

Egyre többen ismerik fel, hogy a lelki növekedés fájdalom és traumatizáló élmények nélkül is megtörténhet. Ez a belső érési folyamat manapság egyre több emberben megy végbe. Az elmúlt korszakokat formáló hiedelmeket megkérdőjelezik és elhagyják.

 

A lényeg: Az emberek, akik felemelkednek a Földön, felismerték, hogy az élet csak ISTENNEL egységben kaphat értelmet, fontosságot és beteljesülést.

 

Az ISTEN-től való elszakadást legyőzzük, és a spirituális fejlődés igazi mérföldkövei következnek:

  • Ha azt hitted, hogy csak te irányítod az életedet, tévedtél.
  • Ha azt hitted, hogy csak te vagy az életed megteremtője és tervezője, akkor tévedtél.
  • Ha azt hitted, hogy a megvalósítás és a manifesztáció csak saját kezdeményezésedre és saját erődből történik meg, akkor messze jársz az igazságtól.

 

Minden, ami létezik, ISTEN által van, ISTENEN keresztül történik, és Istentől ered.

 

Ennek az igazságnak a befogadása azt jelenti, hogy elengeded – és feloldasz önmagaddal szemben támasztott minden irreális elvárást, és végre szabadon és gondtalanul élhetsz, Isten Tenyerén. A legjobbat tenni – a legnagyobb lelkiismerettel, rátermettséggel és erővel, amellyel rendelkezel  –minden más ISTEN dolga volt és az is marad.

 

Ennek belső igazsággá tétele és elfogadása a fontos ezen az úton, engedni, hogy ISTEN gondoskodjon az életed nagy dolgairól, valamint a részletekről is, ez ISTENnel való élő kapcsolat lényege.

 

ISTEN és a problémák

 

ISTEN számára nincsenek nagy vagy kicsi problémák. ISTEN mindent lát, ami létezik, és az Ő kezei ott vannak a közelben, ha szükség van rá. ISTEN nem csak akkor a szövetségesed, amikor már nem tudod mit csinálj, vagy nem tudsz továbbmenni, hanem jóval azelőtt is veled lehet, ISTEN kitárt karokkal jön feléd.

 

Ez a közvetlen és örökérvényű útmutatás ISTEN-től, az elsőszülöttségi jogod – amivel rendelkezel, vagy elfelejtetted? 

 

Ebben az üzenetben erre emlékeztetünk.

 

Az a hiedelem, hogy saját magadnak kell átalakítanod a sorsodat, hordoznod és elviselned terheit, tévhit. Az a hiedelem, hogy ISTEN csak akkor lép az életed színpadára, ha már kudarcot vallottál téves.

 

Ha már késő, kedvesem, ez nem azért van, mert ISTEN nem létezik, hanem azért, mert ISTEN nem volt az életedben!

 

Hívd be Istent az életedbe! ISTEN ott van, és ISTEN nem akarja megvárni, amíg áthaladsz a könnyek völgyén! ISTEN nem engedi, hogy ez megtörténjen, de te általában igen –

Miért szeretett emberi lény? Miért hiányzik ISTEN az életedből egy pillanatra is?

 

Ismerd fel ezt a hibát! Élj és létezz ISTENNEL – növekedj fájdalom nélkül, megvilágosodás által, Isten Fényében, messze a szenvedéstől. Ez azt jelenti, hogy el kell érned a mesteriségedet – Istennel, Istenen keresztül és Istenben.

 

A tökéletességhez vezető legrövidebb út, Istennel való haladás.

 


ARKANGYALOK

 

 

Csatorna: Jahn J Kassl

Fordította: Aysha

Forrás