Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Arktúriai üzenet

2019-07-14

A Föld egy kemény iskola

medi art 12.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Üdvözlet ismét az Arktúriai Csoporttól! Békével és szeretettel érkezünk, hogy segítsünk nektek drága testvéreink abban, hogy felébredjetek és megértsétek azokat a kérdéseket, melyeket feltesztek: hogy miért vagytok itt, és hogy miről szól ez időben a földi élet!

 

Generációktól generációkig, életektől életekig az emberek arra lettek programozva, hogy semmi másért nincsenek itt, minthogy rövid ideig hús-vér emberként éljenek és végigszenvedjék az életüket, aztán meghaljanak és eltemessék őket. Sokan még most is azt hiszik, hogy az egyetlen dolog, amit alkottak az a gyermekük, akit hátrahagynak. Sosem fedezik fel, hogy halhatatlanok, hogy öröktől fogva léteznek és hogy végtelen lények – hogy ők az isteni szikra a Földön, és függetlenül az elszigeteltségtől és a dualitás sűrű energiáitól azért vannak itt, hogy ráébredjenek erre.

 

Sok fejlett lény van közöttetek, akik segíteni jöttek ide. Azért jöttek, hogy felemeljenek másokat, de ez nem jelenti azt, hogy nekik nincs szükségük arra, hogy önmagukkal ne foglalkozzanak! Hiszen ők is sok életet éltek már meg itt a Földön és ezért tisztításra váró energiáik is vannak.

 

A Föld egy kemény iskola, de sokan választják ezt, mivel a dualitás és elkülönülés energiáiban való létezés során való felébredés által egy lélek spirituálisan megerősödik és megtapasztalja azokat a dolgokat, amiket más módon nem tud megtapasztalni. A leckék aztán olyan eszközökké válnak, melyekkel segíteni lehet azokat, akik keresik a válaszokat a kérdéseikre. Minden megszerzett igazság a világi tudatosságba kerül – nem csupán a szavak vagy a szónoklatok által, hanem egyszerűen a tudatállapot manifesztálódásán keresztül.

 

Ez válik jelzőfénnyé azok számára, akik fogékonyak és ez ad fényt a világ tudatosságának is!

 

Amit másokért tesztek, azt magatokért teszitek, mivel csupán EGYETLEN én van – természetesen több személy, de csupán egy forrás, élet, intelligencia, stb. van. Ez jelenik meg végtelen formában és variációban. Ezeket az isteni törvények tartják a helyükön. A ti „alvó prófétátok” Edgar Cayce egyszer azt mondta: „Úgy juttok oda, hogy valaki olyan karjára támaszkodtok, akinek már egyszer segítettetek.”

 

Az egység megtapasztalása minden élő dologgal egyetemben a tudatállapototoktól függ.

 

Ha szorgalmasan álltatok hozzá a gondolkodás, cselekedet, tervezés, ötletelés minden egyes pillanatához és egy fel nem ébredt világ hitrendszere és meggyőződése alapján éltétek az életeteket, akkor nem fogtok egy parányi békét vagy csendet sem érezni belül. Ha a „kis, halk hang” az, amire a figyelmeteket irányítjátok, és ha ez vezet benneteket, akkor ez egy olyan ténykedés, egy olyan gyakorlás drágáink, mely elvezet benneteket a megvilágosodáshoz!

 

Elérkezett az idő, hogy cselekvésbe kezdjetek drágáink!

 

Tanuljatok meg pontosan aszerint élni intellektuális szinten, aminek a megismerése miatt ideérkeztetek! A mai nap, a most, a jelen pillanat a legjobb idő arra, hogy véget vessetek úgy nézni a felsőbbrendű igazságokra, mintha azok érdekes, de túlságosan teljesíthetetlen történetek lennének! Ehelyett értsétek meg azt, hogy a spirituális lét a legkivitelezhetőbb módja annak, amit valaha is meg fogtok tapasztalni.

 

A spirituális központon kívül való létezés mindig távol tart az intuíciók által vezetett döntésektől és választásoktól!

 

A spirituális élet kevésbé fájdalmas reakciókat jelent a világ dolgaira, mivel elkezdtek ezeken keresztül látni és megértitek, miért jelennek meg. Az emberek, akik megtanultak a saját középpontjukban élni sosem érzik egyedül magukat, mivel van egy állandó érzésük arra vonatkozóan, hogy minden élőlény körülveszi őket – a fák, az állatok, az emberek, stb. Ezek pedig megszabadítják a személyt attól a szívfájdalomtól, miszerint csak akkor lehet boldog, ha egy bizonyos személy társaságában van!

 

Sokan közületek elveszítették a partnerüket vagy a munkájukat. Ők úgy érzik, hogy a veszteség fájdalmas aspektusát követően a veszteség-érzet csökken és helyette egy új béke kezd kialakulni. Új energiák vezetik őket annak felismerésére, hogy ők erőteljes lények és hogy minden változás egy lehetőség arra, hogy valami új dolog jelenjen meg az életükben. Ez a felébredés folyamata – ha megengeditek, hogy ezt így nevezzük!

 

Sok dolog azok közül, melyeket most tapasztaltok meg arról szól, hogy szembe találjátok magatokat a félelmeitekkel, a meggyőződéseitekkel és a hiedelmeitekkel, hiszen szembenézni a régen eltemetett dolgaitokkal az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljatok tőlük!

 

Sokan még a sejtemlékeikben és az érzelmi testükben hordozzák magukkal a fájdalmas és rémisztő életeik megtapasztalásait. Sokatok hatalmas gonoszságokat élt át nagyon rég, még a sötét korokban, mikor teljes mértékben felébredett volt olyan időkben, amikor ez még nem volt engedélyezett. Ezek az emlékek mélyen el lettek temetve a védelem érdekében, de mindenkinek foglalkoznia kell velük.

 

Nos, ti spirituális „záróvizsgát” tesztek drágáink és elég erősekké váltatok ahhoz, hogy tudomásul vegyétek és elengedjétek mindazokat a dolgokat, melyek arra szolgálnak, hogy a nehezebb, sűrűbb energiákban tartsanak benneteket.

 

Itt az ideje, hogy minden fájdalmas megtapasztalást a felszínre hozzatok és elengedjetek. Minden egyes napon az elcsendesedés idejében beszéljetek szeretetteljesen a testeteket alkotó sejtekhez ily módon:

 

„Drága sejtjeim! Itt az ideje, hogy mindent elengedjetek, amik a lezárult, sűrű és régi dolgokkal rezegnek együtt mind a régi, mind pedig a jelenlegi életek során. Úgy döntök, hogy minden egyes sejtem most az isteni terv fényét integrálja magába! Soha többé nem fogtok megtapasztalni olyan rettentő dolgokat, melyek még bennetek vannak, így elengedhettek minden félelmet. Biztonságban vagytok!”

 

Bármiféle szavakat használhattok, ami személy szerint megfelel nektek ehhez a meditációhoz, hiszen ez a ti tisztulásotok és a ti egyesítésetek vezeti ezt. Vizualizáljatok fehér/arany fényt, mely a fizikai, érzelmi és mentális testetekbe kerül, azzal a szándékkal, hogy minden régi és befejezett energiától megszabadultok és megtisztultok. Ne keressétek, hogy milyen tapasztalatokat tisztítotok meg! Ha ez az információ fontos, akkor ezt meg is kapjátok belülről!

 

A régi energiák felszínre kerülnek.

 

Ez olyan módon történik, amit megértetek ebben a korban és időszakban. Egy példa lehet olyan valaki, aki a középkorban máglyán elégettek. Ez az ember ma talán olyan félelmekkel küzd, hogy nem mondhatja el az igazat. Ha ezeket a régi félelmeket ez az ember elengedi, akkor megtalálja a saját hangját. Vizsgáljátok meg az összes fontos körülményt. Meglátjátok, hogy amint megvizsgáljátok azokat, egy fontos dolog fog a felszínre kerülni, mellyel aztán félelmek nélkül szembe tudtok majd nézni és el tudjátok majd engedni. Értsétek meg, hogy minden életeseményetek megjelenésének oka van ebben az időben és ez egy lecke, mely lehetőség arra, hogy vagy elfogadjátok azt, vagy pedig egy új módon megvizsgáljátok az adott dolgot!

 

Az igazság minden tanulója ebben az időszakban megtisztulási folyamaton megy keresztül, legyen az bármiféle régi vagy befejezett meggyőződés is, ami bennük van. Sokan befejezték a „nehéz emelést” és most a hitrendszerük „sarkait” tisztogatják. Még a világ által lényegtelen kis gondolatok is beszínezhetik az utatokat – hiszen minden energia megnyilvánul.

 

Ne hasonlítsátok össze a ti életeteket és tapasztalatotokat valaki máséval, sőt még a spirituális kutatók által megírt felemelkedési folyamattal sem!

 

Semmi sem ugyanaz az új és magasabb energiákban és a metafizikai könyveitek közül nagyon sok már régi és idejétmúlt. Nincs szükségetek arra, hogy így vagy úgy üljetek, sem arra, hogy gyertyát gyújtsatok, hogy énekeljetek, vagy hogy egy bizonyos módon álljatok, hogy az arcotokat egy bizonyos irányba fordítsátok vagy hogy ezt vagy azt tegyétek azért, hogy spirituális lényekké váljatok!

 

A lecke a következő: „TI MÁR VAGYTOK ÉS MINDIG IS VOLTATOK!”

 

Ennek felismerése megváltoztatja a világot!

 

 

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport

Csatornázta:Marilyn Raffaele