Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Arktúruszi fényküldöttek üzenete

2018-10-15

Sok új átjáró nyílt meg, és nagy mennyiségű magasabb rezgésű energia ömlik Gaiára és az embereire

 Arktúruszi fényküldöttek üzenete2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Idén sok minden a helyére fog kerülni azok számára, akik komolyan veszik a spirituális utazásukat. Sok új átjáró nyílt meg, és nagy mennyiségű magasabb rezgésű energia ömlik Gaiára és az embereire, ami eleinte káoszt, majd pedig változást eredményez
 
Kedveseink, mi, az Arktúruszi Csoport azért jövünk el 2014-ben, hogy a szeretet és fény üzeneteit hozzuk el nektek ahogy előre haladtok. Tudnotok kell, hogy valójában nincsen idő, mert az idő egy olyan fogalom, ami lehetővé teszi számotokra, hogy tanulhassatok a harmadik dimenziós energiában. Ezeket a dolgokat jobban meg fogjátok érteni ahogy mélyebben haladtok a felemelkedés és emlékezés magasabb frekvenciáiban.


Tudnotok kell, hogy minden a terv szerint halad, még akkor is, amikor zavargást láttok a világ nagy részén. Azt látjátok ahogy az ősi energiák a felszínre jönnek és felszabadulnak – ezek olyan megtisztulások, amik végső megoldást és lezárást hozhatnak azoknak a még mindig rezgő energiáknak, amik az ősi versengések és háborúkhoz kapcsolódnak.


A Fény a felszínre hozza és az emberek tudatos figyelmébe hozza azokat a nehéz, sűrű energiákat, amik még mindig működnek, hogy megoldódjanak és feloldódjanak, mivel a Fény mindig feloszlatja az árnyékot.


Ne foglalkozzatok olyan sokat a megfigyelhető negativitással a világban, helyette használjátok a tudatosságotokat, hogy felismerjétek, az egyetlen erő, az egyetlen valóság, és az egyetlen igazság az, ami az Isteni Tudatban testesül meg, és semmi másnak nincs fölötte hatalma. Kezdjétek el elképzelni a világot olyannak, amilyennek ismeritek, ami a mindenségben való egységet tükrözi a feltétel nélküli szeretetben. Ezt az életmódot gyakoroljátok a mindennapos életetek minden tapasztalatával azáltal, hogy meglátjátok a Mennyei mivoltát minden embernek, akivel csak találkoztok a nap folyamán. Nézzetek a szemükbe, és vegyétek észre a mögöttük ragyogó fényt. Adjatok csendes tudatosságot mindenkinek, még azoknak is, akik látszólag egyáltalán nem olyanok, mint ti.


Sose erőltessetek senkit, hogy ugyanúgy lássa vagy értelmezze a dolgokat ahogy ti, még akkor sem, ha tudjátok, hogy az információ segíthetne neki, mert nem biztos, hogy képes lenne elfogadni vagy megérteni az információt az általatok már elért szinten.


Sokan vannak, akiknek még több emberi tapasztalatra van szükségük a dualitásban, hogy tovább fejlődhessenek. Nyújtsatok segítséget azoknak, akik kérik, de mindig tartsátok észben, hogy az igazi segítség bármikor adható, mert abból áll, hogy csendben, titokban, és szentül tudjátok minden ember valódi kilétét. Mindenkinek, akivel csak találkoztok, legyen az személyesen, a hírekben, vagy egyszerűen ha csak valaki eszetekbe jut, csendben mondjátok azt, hogy „Tudom ki vagy, te vagy a Krisztus…az élő Isten gyermeke.” – akkor is mondjátok ezt, ha a látszat nem ezt tükrözi.


Ez megváltoztathatja a fogékonyabb embereket, és segít eltakarítani a törmeléket azokból, akik továbbra is a régi energiát akarják folytatni, mert a Fény feloszlatja az árnyakat, amik valójában csak olyan látszólagos dolgok, amiket a beléjük vetett hit hozott létre. Ami a legfontosabb, hogy ti magatok is megváltoztatjátok a tudatállapototokat úgy, hogy az általatok ismert igazságok szerint éltek.


A legtöbben közületek zárdákban, kolostorokban, és ashramokban éltek korábbi életeikben, hogy visszavonuljanak a világból és annak problémáitól, hogy spirituális életet élhessenek. A történelmeteknek egy bizonyos korszakában csak ezek a helyek voltak biztonságosak a miszticizmus embereinek, azonban legtöbben arra jöttek rá és jönnek rá még ma is, hogy a tudatállapototok veletek tart bárhová is mentek. Vannak, akiknek visszavonult és csendes életre van szükségük, számukra ez a döntés a helytálló, viszont spirituális fejlődés csak akkor történhet, ha az elsajátított tanokat az életben is hasznosítják. A beavatottak útja, hogy „legyenek ott a világban, de ne vegyenek részt benne”.


Nem számít melyik spirituális vagy vallási irányzaton keresztül jutottatok el oda, ahol ma vagytok. Egyik sem jobb a másiknál, mivel minden út hegynek felfelé vezet. Az előző életeitekben szerzett tapasztalataitok miatt lehet, hogy az egyikkel jobban együtt rezegtek, mint a másikkal. Ne essetek bele abba a csapdába, hogy azt hiszitek, a ti egyéni utatok az egyetlen helyes út.


Az az igaz út, ami befelé vezet, és nem pedig az, amelyik ahhoz a meggyőződéshez vezet, hogy valakire vagy valamire SZÜKSÉGETEK van magatokon kívül. Ezen a ponton minden út összetalálkozik, és innen már nincs szükségetek útra, mert ti magatok váltatok az úttá.


Az igaz tanítások megvilágosodott egyénektől áramlanak, akik megosztják azt, amit megtanultak. Az a probléma, hogy miután a tanár már eltávozott, a szent tanításokat nem értik meg teljesen a kevésbé fejlett követők, akik a saját háromdimenziós fogalmaik és gondolkodásmódjuk szerint értelmezik őket. Általában ilyenkor szokott egy „Vallás” megszületni, szervezetek rítusai és szabályai életbe lépni, az eredeti üzenet pedig felhígul, ami teljesen megváltoztatja azt. Amikor az igazság szervezetté válik, sok olyan ember körében terjed el, akik nincsenek az eredeti tanár spirituális szintjén, és az üzenet Fénye gyakran elveszik.


Azok számára, akik szeretik a szervezettséget, egyszerűen azt tanácsoljuk, nézzenek mélyebbre, nézzenek a tanítások és szertartások mögé, és jöjjenek rá, hogy ezek valójában mit képviselnek – találják meg a saját igazságukat. Eljön majd az idő, amikor a legtöbben már nem érzik szükségét, hogy bármilyen szervezethez tartozzanak, mert teljesen fel fogják ismerni, hogy „Isten Királysága bennük van”. Magatokkal viszitek templomotokat minden katedrálisba, mecsetbe, zsinagógába, vagy kolostorba.


Az imahelyek magukban hordozzák az energiákat, amiket ti és az előttetek ott járó emberek vittek oda. Ezért van az, hogy sok templom és erőhely annyira békés és megnyugtató. A katedrálist átjáró csendet, amit áthat az évszázadok imádságainak energiája, érezheti mindenki, aki csak belép. Élvezzétek ezeket a szent helyeket és pihenjetek meg bennük – némelyikben belül, némelyikben kívül – de mindig emlékezzetek, hogy az bálványimádat, ha bármi olyan dolognak adtok erőt, ami nem Isteni.


Tudjuk, hogy az idén sok minden a helyére fog kerülni azok számára, akik komolyan veszik a spirituális utazásukat. Sok új átjáró nyílt meg, és nagy mennyiségű magasabb rezgésű energia ömlik Gaiára és az embereire, ami eleinte káoszt, majd pedig változást eredményez. Érzitek ezeket az energiákat a fizikai, érzelmi, és mentális testetekben. Hagyjátok a folyamatot kibontakozni, drágáink, hagyjátok kibontakozni.


Mi vagyunk az Arktúruszi Csoport.

Arktúriai Csoport.jpg
 
Kép forrása: Pinterest.com

Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus
Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html-http://kristalyhang.wordpress.com/