Arkturuszi Fényküldöttek üzenete

2018-10-15

Elérkezett az idő, hogy a Teremtés kódja szívedben felszabaduljon, és visszavezessen kijelölt utadra, hogy Napok Napjává válj és beteljesítsd égi küldetésed.

 Arkturuszi Fényküldöttek üzenete98.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Drága szeretet testvéreink ti kik földi missziótokat teljesítitek, legyetek üdvözölve. Mi az Arktusziak, az 5-ik dimmenziós felemelkedés folyamatában és létvalóságának megvalósításában segítünk tégedet. Az áhított felemelkedés a külső és belső világotokban egyszerre zajlik, az idő, mint fogalom nem más, mint egy gondolat bennetek, amit az elmétek és a szellemetek feltölt tartalommal, és mint minden más melyet a szellem megalkot, követi teremtője programját. Ezért az „Idő” minden ember számára más képen telik és más létvalóságot teremt, az „Idő”valójában egy üres forma, egy rezgés, mely nem anyagi szubsztancia, mégis legalább annyira létező, természetéből adódóan, mint a szivacs magába szívja a teremtő gondolatot és érzelmeket, majd megvalósulásra törekszik. A kezdetek kezdetén nem létezet más csak a rezgés, és a gondolat, mely a rezgést létrehozta.


A gondolatban benne rejlett az ős ok, az Isteni kvint eszencia, amely minden létező megteremtője a létezésben, ezét minden alkotásában vissza tükröződik és annak ős alapját magában, hordozza. Ez az ős ok mozgásba hozta a végtelent, általa nyert formát az alaktalan, s születtek a csillagok, a bolygok, és az óta is mozgásban tartja, változásra készteti, formálja, és alakítja azt, épp úgy az univerzumban, mint az ember lelkében. Minden, ami létezik ős okát követi, és ahhoz kell visszatérnie, belőle merít végtelen erőt, hogy beteljesítse, Isteni feladatát, küldetését. Ez az ős ok a teremtés kódja, mely ott van a szívetekben, lelketekben.


Ez az ős ok: A szeretet.


Elérkezett az idő, hogy a Teremtés kódja szívedben felszabaduljon, és visszavezessen kijelölt utadra, hogy Napok Napjává válj és beteljesítsd égi küldetésed.


Mi az Arktúrusziak abban segítünk, hogy a felemelkedés jelen időszakában sikerre vigyétek égi küldetéseteket, a földi misszióban. Ezt a földi küldetéseteket leszületésetek előtt vállaltátok, és mi idősebb testvéreitek megígértük, hogy segítőitek leszünk e folyamatokban. Szeretünk benneteket és szeretnénk, ha tudnátok egy pillanatra sem hagytunk magatokra benneteket, minden az égi tervnek megfelelően történt és történik. Sokat tetettek azért, hogy az Új korszak alapkövei a helyükre kerüljenek. Elérkezett az ideák manifesztációjának ideje, itt az idő, hogy lerázd magadról az inkarnációk „szürke szövetét”, hogy ismét Isteni fényedben tündökölj. Lámpás voltál a sötétlő éjszakában, légy ismét nappá, emlékezz a benned élő Isteni hatalomra és szabadítsd fel Isteni önvalód!


Tartsd meg tanításunk, szeretünk titeket”


Közvetítette: Samel Ryszarda - Aysha

Arkturuszi Fényküldöttek üzenete99.jpg

Kép forrása: Pinterest.com