Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Arktúruszi Fényküldöttek üzenete

2020-04-11

A teremtés ősi kódja

 arcturuszi csill.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Arktúruszi Fényküldöttek üzenete

 

Drága szeretet testvéreink ti kik földi missziótokat teljesítitek, legyetek üdvözölve. Mi az Arktusziak, az 5-ik dimenziós felemelkedés folyamatában és létvalóságának megvalósításában segítünk tégedet. Az áhított felemelkedés a külső és belső világotokban egyszerre zajlik. Az idő, mint fogalom nem más, mint egy gondolat bennetek, amint az elmétek és a szellemetek feltölt tartalommal, és mint minden más melyet a szellem megalkot, követi teremtője programját. Ezért az „Idő” minden ember számára más képen telik és más létvalóságot teremt.

 

Az „Idő”valójában egy üres forma, egy rezgés, mely nem anyagi szubsztancia, mégis legalább annyira létező, természetéből adódóan, mint a szivacs magába szívja a teremtő gondolatot és érzelmeket, majd megvalósulásra törekszik.

 

A kezdetek kezdetén nem létezett más csak a rezgés, és a gondolat, mely a rezgést létrehozta.

A gondolatban benne rejlett az ős ok, az Isteni kvint esszencia, amely minden létező megteremtője a létezésben, ezért minden alkotásában vissza tükröződik és annak ős alapját magában, hordozza. Ez az ős ok mozgásba hozta a végtelent, általa nyert formát az alaktalan, s születtek a csillagok, a bolygók, és az óta is mozgásban tartja, változásra készteti, formálja, és alakítja azt, épp úgy az univerzumban, mint az ember lelkében. Minden, ami létezik ős okát követi, és ahhoz kell visszatérnie, belőle merít végtelen erőt, hogy beteljesítse, Isteni feladatát, küldetését.

 

Ez az ős ok a teremtés kódja, mely ott van a szívetekben, lelketekben.

Ez az ős ok: A szeretet.

Elérkezett az idő, hogy a Teremtés kódja szívedben felszabaduljon, és visszavezessen kijelölt utadra, hogy Napok Napjává válj és beteljesítsd égi küldetésed.

Mi az Arktúrusziak abban segítünk, hogy a felemelkedés jelen időszakában sikerre vigyétek égi küldetéseteket, a földi misszióban. Ezt a földi küldetéseteket leszületésetek előtt vállaltátok, és mi idősebb testvéreitek megígértük, hogy segítőitek leszünk e folyamatokban. Szeretünk benneteket és szeretnénk, ha tudnátok egy pillanatra sem hagytunk magatokra benneteket, minden az égi tervnek megfelelően történt és történik. Sokat tetettek azért, hogy az Új korszak alapkövei a helyükre kerüljenek.

 

Elérkezett az ideák manifesztációjának ideje, itt az idő, hogy lerázd magadról az inkarnációk „szürke szövetét”, hogy ismét Isteni fényedben tündökölj.

 

Lámpás voltál a sötétlő éjszakában, légy ismét nappá, emlékezz a benned élő Isteni hatalomra és szabadítsd fel Isteni önvalód!

Tartsd meg tanításunk, szeretünk titeket



Közvetítette:  Aysha

arcturuszi csillagtestvérek másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com