Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Arkturuszi Fényküldöttek üzenete

2018-10-15

A szeretet az univerzális Egység, mely áthat mindent

 Arkturuszi Fényküldöttek üzenete8.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Legyetek a Fény, legyetek az út és legyetek az igazság

Arktúruszi Csoport

A szeretet az univerzális Egység, mely áthat mindent

Üdvözlet Kedvesek, ismét eljöttünk hozzátok, hogy vezessünk benneteket oly módon, ahogyan az lehetséges számunkra, de mindig emlékeznetek kell, hogy a felvilágosítás a ti missziótok, a ti utazásotok és a ti választásotok. Még mindig vannak egyesek, akik úgy döntenek, nem tesznek semmit miközben egy megmentőre várnak, legyen az egy férfi, egy könyv, egy eszköz, egy esemény vagy galaktikusok. Ez egy régi hitrendszert tükröz, a Forrástól való elkülönülést és a szükséget, hogy önmagatokon kívül keressétek a „megmentőt”.


Megmentőtök önmagatokon belül van Kedvesek – így volt ez és mindig így is lesz – az, akik már jelenleg is vagytok. Megmentőtök csendesen kipihente magát bensőtökben és életről életre elismerésre vár a jó és a kevésbé jó dualitásbeli élettapasztalatok és az elszigeteltség által. Minden spirituális utazás során eljön egy pont, amikor elegendő fejlettségre tettetek szert, hogy felismerjétek az igazságot önmagatokkal kapcsolatban és ezt el is fogadjátok. Az élet gondjai, amik egykor fontosnak tűntek, elkezdenek szertefoszlani a semmiben, ami igazi természetük és az egyén nem érzi szükségét, hogy önmagán kívül kutasson. Elkezdtek a saját isteni esszenciátokban keresni a vezettetést és felfedezitek, hogy ez az, amit kerestetek- a régóta elrejtett titok, Kedvesek.


Az arktúruszi csoport a szeretetről, mint a spirituális növekedés esszenciájáról szeretne beszélni. A szeretet a felismerés és aktivitás, ami az elért EGYSÉG érzésből áramlik, ami minden létezőben jelen van. A dualitás és elszigeteltség háromdimenziós hitrendszerében a szeretet (Egység) egyéni módon kerül értelmezésre, ami függ az egyéni tudatszinttől – így az emberek Egységgel való energetikai kötődése néha jó és néha elégtelen. A szeretet Minden Létezővel való univerzális Egység a jelenlévő örök Isteni tudaton belül, mely mindig végtelen formában és sokrétűen nyilvánul meg.


Ha felébred az egyénen belül az Egység megvalósítása [iránti vágy], akkor ez a külvilágban békeként, örömként, megértésként és együttműködésként jelenik meg, az életet kellemesebbé tévő minőségek formájában – ez sokak EGYSÉGEN belüli aktivitása. Miközben megfigyelitek a viták és háborúk világát, legyetek tudatában, hogy amit láttok, az a személytelen univerzális elszigetelt/duális tudat manifesztációja, ami nem rendelkezik az Isteni törvényekkel, hogy fenntartsa azt.


Az illúzió az, ahogyan szemlélik és értelmezik a világot. A Föld (Gaia) maga nem illúzió, amint azt sokan gondolták, Ő egy élő lélek. Minden látható, hallható, ízlelhető, érinthető vagy szagolható a spirituális valóságotok anyagi értelmezése. Talán azt mondjátok: „ A háború spirituális valóság.” A háború az elszigetelt tudat külső manifesztációja, ami át fog alakulni, minél erőteljesebben felébredtek az Egység megvalósításban. Egy ébredő világ spirituális fénye sok eddig árnyékban rejtett dolgot felhoz a felszínre, amit át kell világítani. Úgy tűnhet, mintha a dolgok személyes és globális szinten rosszabbodnának, de minden régi és lezártat előhoz a fényetek Kedvesek, hogy az megtisztulhasson és feloldódhasson [meggyógyuljon]. Egyszerűen megváltoztatjátok a világ tudatát úgy, hogy úgy élitek életeteket, hogy esszenciátokat az igazság fényében fürdetitek, abban az igazságban, akik valójában vagytok. Miközben növekedik az Egység (szeretet) egyéni és globális tudata, automatikusan átformálja az ellenségeskedést együttműködéssé és békévé, legyen szó családi kapcsolatról vagy a világról.


Fontos megérteni, hogy az Isteni tudattal való Egységetek, a teljességgel való Egységetek – a javatokat képviseli. Ez a külvilágban manifesztálódhat bizonyos dolgok, kapcsolatok vagy tevékenységek lezárásában, melyek nincsenek veletek egy hullámhosszon. Minden, ami különbözik energetikai rezgésektől, nem lesz részese többé életeteknek, mert nem képviseli számotokra a teljességet. Ez az oka, amiért ismételten arra kérünk benneteket, ne próbáljatok ragaszkodni valamihez, ami már lezárult, mindegy milyen jól is szolgált benneteket a múltban.


Minden új energetikai helyre és a tisztulás felé mozdul, ami egyre jobban a külső formákban is manifesztálódni fog. Legyetek felkészülve a változásokra, mert a fejlődés mindig változások formájában érkezik.


Miközben szemlélődtök, és más életformákkal kerültök kapcsolatba, önmagatokhoz kapcsolódtok, csak az EGY az EGY az EGY létezik és ezért, amit másoknak adtok, vagy mondtok, azt önmagatokért teszitek meg – látjátok? Ez a karma eredete és ahogyan az működik, amikor egy egyén egy fejlettebb tudat felé fejlődött, akkor nincs szüksége a nehéz és fájdalmas karma-leckékre, ehelyett belsőjéből kaphat tanításokat.


Az idők folyamán az Egységről szóló üzenetet sok mester átadta már, de az üzenet a nem felvilágosult követők általi értelmezések miatt eltűnt, és az eredeti üzenet helyébe korlátozott és kevésbé fejlett elképzelések léptek, amiket tanítottak. Ez a történelem folyamán sok „szent-háborúhoz” vezetett és most is fellelhető. Mindig eltűnnek a tiszta tanok, ha szervezett formába kerülnek és olyanok jönnek, akik saját értelmezésükkel helyettesítik az eredeti tanokat. A hit/meggyőződés, hogy egy szervezet vagy bármely eszköz szükséges a spirituális növekedéshez hamis és idejétmúlt és örökre elszigeteltségben tart benneteket. Bennetek van templomotok, Kedvesek. Az Egység (szeretet) a törvény, a valóság és az igazság, de ez a felismerés azokat összezavarhatja, akik jól érzik magukat a megszokott hitrendszerükben. Az igazság elfogadható és megélhető vagy sem – de maga az igazság nem változik. Sokan élnek spirituális ellenállásban, akiket keményebb módszerekkel, egy „ébresztő hívással” terelnek előbbre. Mások hirtelen „kapják meg” [a hitet], mert más életekben felkészültek erre. Olyanok is vannak, akik más életekben már teljes mértékben felébredtek és most azért döntöttek úgy, hogy a Földre jönnek, mert segíteni szeretnék az ébredő világot.


A nagy változások időszaka ez mindenki számára. Mindenki tudatosan vagy tudattalanul érzi fizikailag, érzelmileg és mentálisan a Földre hömpölygő erős energiákat, ezzel szabadítva fel mindent, ami személyes és globális szinten megoldódott.


A Fény úja és magasabb energiái sokakban azt hívja elő, hogy átgondolják hitüket és egyesek a tájékozódás hiányából fakadóan pánikba eshetnek.


Segíthettek azoknak, akik szoronganak és pánikba esnek, hogy megnyíljanak a nagyobb kép előtt [megértsék az összefüggéseket], ez NEM jelenti azt, hogy misszionáriusokká kellene válnotok, de egyszerűen felkínálhatjátok az igazság magját azoknak, akik nyitottak erre. Soha ne kényszerítsétek másokat a mélyebb igazságokra, még akkor sem, ha azt gondoljátok segítetek nekik ezzel, lehet még nem állnak készen és az ilyen akciókat könnyen személyes egótok inspirálhatja – ez pedig olyan hiba, amit sokan elkövettek már a múltban és még ma is ezt teszik


Miközben figyelitek azok igyekezetét, akik a világot szükségben, káoszban és háborúban akarják tartani, legyetek tudatában, hogy nincs törvény mely életben tartaná ezt a jelenséget, mert minden EGY, még ha ennek nincsenek is tudatában. Milyen gyakran imádkoztok az ellenségeitekért Kedveseim, vagy csak az „áldozatokért” imádkoztok?


Csak az EGY létezik, és ez a felismerés a Szeretet és az élet titka, amit oly régóta, életről életre kerestetek, ez jelképezi a Szent Grál utáni keresést. Most mát készen álltok, hogy felfogjátok ezt az Isteni titkot, és hogy eszerint éljetek, és közben meg fogjátok látni az áltatok kívánt változást.


Legyetek a Fény, legyetek az út és legyetek az igazság – egy valóság, ami 2000 évvel ezelőtt csak egy emberre vonatkozott.

Ez az út, a mód, ahogyan a világ felébred majd.

Mi vagyunk az Arktúruszi Csoport

Arkturuszi Fényküldöttek üzenete81.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Csatornázta, forrás: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:  http://www.onenessofall.com
http://kristalyhang.wordpress.com