Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Arkturuszi Fényküldöttek üzenete

2018-10-18

Csend – A szeretet aspektusai – Az univerzális világtudat és univerzális emberi tudat – Az Egy energetikai kapcsolata

 Arkturuszi Fényküldöttek üzenete100.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Üdvözlünk titeket, Gaia kedves embereit. Egyre jobban ragyogó fényt látunk, ahogy egyre többen ébrednek rá, hogy másféleképpen is lehet szemlélni a világot és a benne betöltött helyüket. Ez az evolúció, drágáink, a változások, a nyitottság az új eszmék és a mindennapos problémák magasabb szintű értelmezése felé.


A spirituális felemelkedés normális esetben nem egy hirtelen, vakító villanás, ami után felemelkedettek lesztek (habár ez megtörtént néhány emberrel, akik már egy másik életben elérték ezt a fajta tudatot). A felemelkedés egy olyan tudatállapot, amit számtalan olyan élet megtapasztalása során értetek el, amiket a dualitás és szeparáció energiáiban éltetek le. Ezekből a tapasztalatokból tanul és növekszik a lélek egészen addig a pontig, amikor már felülmúlja ezt a tanulási módot, és elkezd belülről tanulni. Most vagytok ezen a ponton, drágáink.


A válaszok utáni kutatásotokat vigyétek bele a meditációtokba, és ott tegyétek fel a kérdéseket. Kérjetek még több Fényt, még több megértést, és még több tudatosságot, de ne kérjetek „dolgokat”, mert amikor „dolgokat” kértek, automatikusan azt fogjátok kihangsúlyozni, hogy „hiányotok van”, és ilyenkor a „hiányt” fogjátok megteremteni.


A válaszok jöhetnek közvetlenül a meditációban is azok számára, akik rá vannak hangolódva a „csendes, kicsiny hangra”, viszont a legtöbb esetben később fognak kibontakozni a meditáció következményeként. A válaszok hétköznapi módon fognak érkezni, amiket meg tudtok érteni és el tudtok vonatkoztatni. Például a válasz egy könyv formájában jelenhet meg, ami valahogy hozzátok kerül, vagy akár egy illető által elhintett megjegyzésként is jöhet. Válaszok és ötletek gyakran jelenhetnek meg a fejetekben, amikor olyan evilági dolgokat csináltok, mint a mosogatás, mert sok esetben csak ilyenkor elég csendes az elme ahhoz, hogy meghalljátok a belső hangot.


Ha szeretnétek hallani, akkor fontos, hogy távol tartsátok magatokat az állandó zajtól és zavarodottságtól. Sok ember képtelen felismerni vagy meghallani azokat a megoldásokat, amiket kértek, mert egyfolytában zajban tartják magukat és elterelik a figyelmüket, és nem értik miért nem kapnak válaszokat. Ha meg szeretnétek hallani a „csendes, kicsiny hangot”, akkor csendes, összpontosított módon kell élnetek és dolgoznotok, miközben mindig fél füllel „hallgatóztok”. Ez nem azt jelenti, hogy nem szórakozhattok, látogathattok meg másokat, táncolhattok és élhetitek az életeteket, mi inkább azokról beszélünk, akiknek megállás nélkül a fülükben van a fejhallgató, állandóan üzengetnek másoknak, és nagyrészt teljesen önmagukon kívül élnek.


A spirituális kapcsolatokat gyakran úgy ábrázolják a médiában, mint hatalmas lelki eseményeket egy csomó harangzúgással meg sípolással. A spirituális kapcsolatokat szinte mindig csendes és látszólag hétköznapi módon tapasztalják meg, amit a spirituálisan éber ember felismer, viszont azok, akik harangzúgást és sípolást várnak, azt hiszik, valahogyan kudarcot vallottak.


Ha tényleg őszintén kerestek több Fényt bármely témával kapcsolatban, a válaszok és ötletek mindig elő fognak bukkanni, és olyan módon fognak jönni, ami érthető lesz számotokra. A művész nem fog új és kreatív ötleteket kapni egy tudományos áttöréstől, és egy új technikákat kereső sebész sem fog ötletet kapni egy festményhez. Az elme olyan formákra fogja lefordítani a választ (Mennyei teljesség), amik az egyéniségetekkel rezegnek együtt. Lehetnek még leckék, amiket be kell fejezni, vagy régi hiedelmek, amiket el kell engedni mielőtt meg tudna valósulni az, amit kerestek, azonban a döntéseitek és a szándékaitok mindig meghallgatásra lelnek, mert a Felsőbb Énetektől – azaz saját magatoktól – kértek segítséget.


Az Arktúruszi Csoport a szeretet aspektusairól kíván most beszélni. A mindennapi élet minden tevékenysége a szeretet aspektusa, mivel a szeretet a legtisztább értelmezésében egy energetikai kapcsolat, ami az Egyben található sokféle dolog között létezik. Az egyéni cselekedetek a szerint különböznek egymástól, hogy egy egyénnek mik az érdeklődési körei, választott leckéi, és a tudatállapota. Az összes cselekedet, amit magunkért vagy másokért teszünk – együttérzés, megbocsátás, megértés, szolgálat, a munka és üzlet minden formája – valójában a szeretet aspektusa, mert az Egyben minden kapcsolatban áll egymással. A hála a szeretet kifejezésének visszafelé irányuló áramlása.


Arkturuszi Fényküldöttek üzenete101.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


A harmadik dimenziós Földön megtapasztalt élet minden tevékenysége tulajdonképpen a spirituális valóság anyagi értelmezése. Az életformák közötti mindennemű aktivitás az EGY energetikai kapcsolatát tükrözi – semmi más nem létezik ezen kívül.


Az összekapcsolódás tevékenységei „nem szeretetté” válnak abban az általános felfogásban, amikor olyan globális és személyes tudatállapotok szerint értelmezik és hajtják végre őket, amik teljesen a dualitás és szeparáció hálójában vannak. Az Egyben létező, minden lelket összekötő energetikai kapcsolat sosem változhat meg, viszont amikor ezt az igazságot félreértelmezik azok, akik minden életformát elszeparáltnak hisznek, akkor ez egy olyan módon testesül meg, ami ennek a hiedelemnek tesz eleget – erőszak, durvaság, állatkínzás, háború, stb. formájában. Amikor egy egyén addig fejlődik, hogy már eléri a valódi énjét és elkezdi felismerni az élet minden formáját összekötő kapcsolatot, többé már nem fog együtt rezegni a szunnyadó alacsonyabb sűrűségű világokkal és a szeparációra épülő tevékenységekkel.


Ahogy felemelitek magatokat, a világot emelitek fel, mert minden ismert és beépült igazság még több fényt ad az univerzális emberi tudathoz, amiben megtalálható az emberiség minden eszméje és hiedelme, bármilyen szokatlanok is legyenek azok.


A Fény rajtatok keresztül feloldja az árnyakat – a harmadik dimenziós gondolatformákat és hiedelmeket, amiket valójában semmilyen törvény sem támogat, de a beléjük vetett hit miatt mégis rabságban tartották az emberiséget.


Az univerzális világtudatból az elmétekbe szivárgó gondolatok és ötletek mindig személytelenek – sose sajátítsátok ki őket, még akkor se, ha úgy tűnik belőletek jönnek. Minden egyén fogékonyabb bizonyos személytelen hiedelmekre a múltbeli életeiben szerzett tapasztalatai miatt. Vannak, akik fogékonyabbak az egészség és betegség univerzális fogalmai iránt, míg mások a személyes kapcsolatok hitvilága felé nyitottabbak. Az olyan erős félelmek, mint a víztől vagy a magasságtól való félelem, szintén azt jelzik, hogy a sejtszintű memóriában még mindig ott vannak a korábbi életekben szerzett tapasztalatok, amik miatt bizonyos emberek fogékonyabbak lehetnek az ilyen fajta problémákra. Amint ezek a személytelen hiedelmek otthonra lelnek az egyéni tudatban, külsőleg is meg fognak testesülni, mivel teremtők vagytok. A külső megtestesülések az útjelző táblák számotokra, amik azt mutatják, hogy mit kell szemügyre vennetek és elengednetek a hitrendszeretekben. Ne tápláljátok ezeket a gondolatokat, inkább használjátok őket eszközként.


A spirituális utazás arról szól, hogy visszaveszitek a hatalmat, amit könnyelműen átadtatok rajtatok kívül álló dolgoknak; szavaknak, gondolatoknak, embereknek, könyveknek, hiedelmeknek, szokásoknak, tanításoknak, vagy bárminek függetlenül attól, hogy hogyan szolgálta az a javatokat a múltban. Ez nem azt jelenti, hogy többé már nem lesznek meg ezek a dolgok, hanem azt jelenti, hogy visszaveszitek a rossznak vagy jónak adott hatalmatokat tőlük. A tudás és fejlődés jöhet rajtuk KERESZTÜL, de TŐLÜK maguktól nem.


Az olyan múltbeli tetteknek, amikor az igazságot figyelmen kívül hagytátok, csak annyi hatalma van, amennyit adtok nekik, tehát kezdjétek el feloldani a bűntudat, düh, sajnálkozás, stb. negatív érzelmeit, amik a harmadik dimenziós hitrendszerben fejlődtek ki. Ha van valaki, akinek meg kell bocsátanotok, vagy akinek meg kell bocsátania nektek, akkor tegyétek meg belsőleg vagy külsőleg, aztán pedig lépjetek tovább.


Most van itt az ideje, hogy egyszer és mindenkorra megtisztítsatok minden alacsony rezgésű energiát, amit még magatokban tartotok, hogy a Fény és Szeretet magasabb frekvenciáiba emelkedhessetek.


Együtt vagytok az Istenetekkel, és ez a felismerés adja nektek azt a hatalmat, amire valaha is szükségetek lehet. Nehéz volt a Földön fejlődni, mert az életeitek során a dualitás és szeparáció energiájában éltetek, de jusson eszetekbe, hogy ti választottátok ezt, mert a tűzből egy edzett és erős lény fog előbukkanni. Most már készek vagytok arra, hogy felismerjétek az egységet és megbízzatok benne. Ehhez el kell engedni dolgokat, és ez ijesztő lehet.


Mindig emlékezzetek rá, hogy semmilyen ember, semmilyen esemény, semmilyen cselekedet, vagy akár a halál sem választhat el titeket attól, amik vagytok és amik mindig is voltatok, a külsőségektől teljesen függetlenül.


Csak szeressetek, drágáink, éljetek mindig azzal a tudattal, hogy minden az EGYNEK a része, és ez a felismerés fog majd irányítani mindent, amit tesztek. Eresszétek el annak szükségét, hogy áskálódjatok és mindent eltervezzetek, engedjétek a belső éneteknek, hogy percről percre, napról napra, cselekedetről cselekedetre finoman vezessen titeket. Amikor a még alvó emberek tevékenységét látjátok, képzeljétek el azt a pici lángot a szívükben, aminek létezéséről nem is tudnak, aztán tegyetek meg bármilyen emberi lépést, amit útmutatásotok sugall, és menjetek tovább.


Ez a szeretet – olyan cselekvés, ami abból fakad, hogy felismeritek minden ember valódi énjét.


Mi vagyunk az Arktúruszi Csoport


Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus
Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html - http://kristalyhang.wordpress.com