Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Arktúruszi üzenet

2019-01-05

Nagyfrekvenciás csatorna vagytok

fénycsatorna.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Arcturiai Tanács - Nagyfrekvenciás csatorna vagytok


Via Daniel Scranton 2019 január 1.

 

Üdvözlet. Mi vagyunk az Arcturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba lépünk mindannyiótokkal.


Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az emberiség hogyan fogja kezelni az energiák beáramlását, amit most kap.

 

Az oka, amiért fontos számunkra, hogy figyelemmel kísérjük, hogyan kezelitek az energiákat, mert folyamatosan figyelemmel kell kísérnünk, hogy álltok az átalakulás folyamatában


Néhányan készen állnak arra, hogy még inkább teljesebbé váljanak, és felemelkedjenek az ötödik dimenzióba, de legtöbbötök még nem.

 

Az emberiség többségének sokkal többet kell megtapasztalnia a negyedik dimenziós energiáról, mielőtt készen állnának az átalakításra.


Néha, amikor nagyfrekvenciás energiát adtok egy egyenlethez, nem mindig adja meg az elvárt eredményeket. Tehát az emberiség nagy része lassan az ötödik dimenziós energiák forró fürdőjébe kerül. De amikor azok, akik felébredtek, többet bírnak el, akkor ők a kollektív többi részének energiáit szűrik.


Az energiák áthaladnak rajtatok, átalakítanak benneteket és akkor jobban elérhetőbbé válnak az emberiség többi részének ebben a szűrt formában, amely egy kicsit alacsonyabb szint.

 

A fák és az állatok is ezt teszik, és csatlakozzatok hozzájuk a küldetésükben, hogy segítsenek az emberiségnek, legyetek készen mindannyian azokra a nagyon magas frekvenciájú energiákra, amelyek az elmozdulással érkeznek.


Most, amikor valaki energiával gyógyít, elküldi a legmagasabb frekvenciájú energiát, amelyre a beteg készen áll. Amikor valakinek elkülditek a szeretet energiáját, akkor szó szerint elkülditek azt a szeretetet a legmagasabb frekvenciával, amelyet képes kezelni. Figyelünk. Felügyeljük, és veletek együtt dolgozunk.


Szóval pihenhettek és tudhatjátok, hogy amit tesztek elég, csak legyetek ott és legyetek nyitottak a fogadásra.

 

Ez az elmozdulás nem a cselekvésről és nem a sötét erők legyőzéséről szól. Ez az eltolódás arról szól, hogy mindannyian a legmagasabb frekvenciájú energiacsatornák vagytok.

 


Mi vagyunk az Arcturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek.