Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÚJ KORSZAK ÁLTALAD SZÜLETIK

2023-01-10

A FELGYORSULT MANIFESZTÁCIÓ

 

 teremtő erő 0 másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

AZ ÚJ KORSZAK BELŐLED ÉS ÁLTALAD SZÜLETIK


A mostani időkben, amikor újra közelít a Föld a központi Naphoz, minden régóta figyelmen kívül hagyott és elfeledett dolog újra feléled Bennetek. A teremtőerő, az univerzum minden lényével összekapcsoló kötelék és az ebből következő kozmikus törvények újra elérik a tudatotokat. Már nem lehet figyelmen kívül hagyni őket. A Föld mágneses mezője gyengül, és így már nem tudja kivédeni az információt, ami a központi Napból energiasugaraival érkezik. És így egy konfliktus következik be Benned a régi és az új energia között, amikor a Föld és az emberiség egy átmeneti fázisba kerül, mint most.

Ez a döntések időszaka. A régi energia sűrű és rugalmatlan volt. Így a tested és a tudatod is ehhez idomult hozzá, szintén sűrűvé és rugalmatlanná vált, még akkor is, ha te ezt nem érzékelted így. Ehhez igazodva jöttek létre Benned a gondolatformák, amik sűrűk és rugalmatlanok. Most közelebb kerülsz a központi Naphoz és egy olyan energiamezőbe érsz, ami finom anyagi minőségű, világosabb és rugalmasabb.

Az idő gyorsabbnak tűnik. Ez gyorsulást hoz létre. És ezzel a gyorsulással finomabbá és fényesebbé válsz. Ennek az a következménye, hogy minden hatás, amiket a különböző inkarnációk által elértél, egyre gyorsabban válik világosan láthatóvá. Még ahhoz vagy hozzászokva, hogy régi módon teremts. Az időfaktor, ami a gondolatok és az azzal termett valóság között helyezkedik el korábban egyfajta biztonságérzetet adott Neked. A hatásokat, amiket Te teremtettél különböző inkarnációkra osztottad szét és nyugalommal tekintetted át őket, adott esetben gyógyítva vagy átalakítva őket. Ez a szokás megvan még Benned.


A mai időkben az energia finomabb és fényesebb. Ezért talán még mindig a régi korábbi korszakok módján próbálsz manifesztálni és kellemetlen meglepetésekben van részed ezzel kapcsolatban. A mostani idő minősége által gyorsabban alakulnak a valóságok életedben és nem a korábbi inkarnációkban megszokott módon. Egyidejűleg kerülsz konfrontációba a különböző inkarnációd sok-sok gondolatokból származó hatásával. Egyszer csak itt és most felbukkannak az életedben. És te nem emlékszel, mikor és hogyan teremtetted őket. Megszoktad, hogy ellenőrzés alatt teremts, és most ez már nem működik.


Minden gondolat, minden szó és minden érzés tele van mágiával és ebben az időminőségben a mágia gyorsan láthatóvá válik. Ez szó szerint sok embert lehengerel. Nem szoktak hozzá, hogy ezt [az időfaktort] figyelembe vegyék.


Amint sok ember a Földön felismeri a teremtőt önmagában és megismeri, hogyan használja ezt az erőt, rájön arra, hogyan hozhat létre láncreakciót az emberi kollektívában és ekkor teljes mértékben feloldódnak a kollektív megállapodások és ezt a külvilág is tükrözni fogja.


Ezért semmitől nem tartanak jobban a kormányok és vezető személyek a Földön, mint a felébredt emberektől, akik nem félnek.

AZ ÚJ KORSZAK BELŐLED ÉS ÁLTALAD SZÜLETIK.


A gondolataidból, a szeretetedből, a belső teremtőddel való kapcsolatból.