Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AUTENTIKUS ÉN - AZ IGAZ ÖNVALÓNK

2023-04-24

Mit jelent autentikusnak lenni?

 

medi d94be808.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Mit jelent autentikusnak lenni?


Az autentikus szó jelentése: hiteles, valódi, igazi

Emberi viszonylatban ez azt jelenti, teljes mértékben őszinte vagy saját magadhoz, a valódi énedet éled, a belső és külső önazonosságod egységben van.

Az autentikusság azt jelenti, hogy valódi gondolatiságod, és érzelem világod nem rejted el, sem önmagad, sem mások előtt, bízol önmagadban, szavaidban és tetteidben, gondolataid és érzéseid öltenek formát, tetteid tükrözik mindezeket, mely által cselekedeteid hitelesek. Már nem azért teszel dolgokat, hogy a többi embernek megfelelj, hanem azért mert szívedből érzed. Nem idomulsz mások elképzeléseihez és elvárásaihoz, nem öltesz magadra álarcokat, amelyek mögé elrejtheted valódi lényed, hanem vállalod önmagad, annak teljes spektrumában. A személyiség és az egyéniség nem ugyan az.

Az autentikusságnak nincs köze az átlagos, földies, e világi dolgokhoz. Sokan közületek úgy gondoljátok, hogy az autentikus kifejezés azt takarja, hogy nem mondotok hazugságokat, jól viselkedtek, jók vagytok, ez a „jó kislány/kisfiú” szindróma.
Ennek semmi köze az autentikussághoz, ez a kontrollról szól. Újra és újra belétek vésődött kiskorotoktól fogva, és azóta is eszerint cselekedtek.De ez nem autentikus létezés, hanem olyan régi programozás követése, ami belétek lett ültetve.

Autentikusnak lenni annyi, mint őszintének lenni önmagadhoz, és a világhoz.

Az autentikus részed karizmatikus és elragadó. Amikor autentikus vagy, és megtanulsz igazán beleszeretni saját magadba, mindenki mást le fog nyűgözni, a belőled áradó egyediség, lélekfény és tisztaság.

Ahhoz, hogy autentikussá válj, meg kell szabadulnod mindattól ami hamis az életedben. Le kell "hántanod" magadról másoktól átvett szokásaidat, személyiségjegyeket és azon szerepmintákat, amelyeket azért öltöttél magadra, hogy elfogadjanak és szeressenek. Soha senki nem fog igazán szeretni, amíg te magad nem válsz azzá aki igazán vagy.

Amikor megszabadulsz mindattól, ami hamis az életedben, kikristályosodhat igaz és tiszta önvalód.

Vissza kell térned az eredendő eszenciádhoz és a központodhoz.

Annak érdekében, hogy hiteles legyél, hogy ismét jogot formálhass az autentikus énedre, valamint, hogy hiteles életet élj, fel kell adnod, a tagadó, elutasító életformát, amit élsz. Fel kell hagynod az öntagadó szokásokkal, a problémák körbejárásával, a kerteléssel, a csúsztatással, a hazudozással és az életed drámájának állandó ismétlését !!!

Ha találsz valakit, aki követendő példa, akitől tanulhatsz, ne próbáld lemásolni és belehelyezkedni abba amit ő, önmagából felépített. Attól, hogy más valódiságát lemásolod és magadra öltöd a mintát, amit ellestél, még nem válsz hitelessé. Amit más fényéből és szellemiségéből önmagad köré építettél, nem a tiéd, nincs mögötte az életből eredő megtapasztalás, ez csak újabb álruha,  amely által a világban érvényesülni kívánsz.

Csak egyetlen módod van az autentikus létezésre, ami pedig nem más, minthogy élj igaz ember módjára, körítés nélkül, letisztultan, egyszerűen, egységben önmagad forrásával, és szóbeli kijelentéseiddel.

„Autentikusnak” lenni azt jelenti, hogy felismered, hogy ki vagy valójában az élet áramlásában és táncában.

Emberi formában létező isteni eszencia vagy, emberangyal, szíved az isteni önvalódhoz vezető kapu, és az élethez szükséges bölcsességet itt találod meg.

A fény hullámain emelkedni, növekedni, kibontakozni, tapasztalni, örvendezni, teremteni születtél e világra. Valódi isteni eszenciád, istenadta egyediséged és tökéletességed visszatükrözni a teremtett valóság külső világába.

Kedves fényküldött angyali testvérem, autentikusnak lenni azt jelenti, hogy ráébredsz lelked legmagasabb és legmagasztosabb lehetőségeire és a megvalósításukra tudatosan törekszel.

Ez az 5. dimenziós tudatosság lényege, és a tudatosság e szintjére való belépéshez a szíveden keresztül vezet az út.

Autentikus állapotban lenni, azt jelenti, hogy szívenergiád áradását olyan módon tapasztalod meg, amely egyedi módon azt fejezi ki, aki valójában vagy.

Ne félj attól, hogy belépj valódi lényed mélységes igazságába, hogy kifejezd és felfedezd, azt a szereteten és szíved fényén keresztül.

Honnan tudhatod, hogy életetek autentikus-e?

Önmagadon belül a béke, öröm és kiteljesedés mélységes érzését tapasztalod meg. Hála tölti el a szívedet, és az életeddel való elégedettség.


Áldással és szeretettel


Aysha

Az autentikus lét titka1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com