Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Élet Arany Elixírje

2020-01-05

Metatron Arkangyal

ang 123.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Az Élet Arany Elixírje 

 

Metatron Arkangyal Nathalie Glasson közvetítésében 2020 január 3.

 

Üdvözöllek Benneteket 2020 energiái kapcsán Metatron Arkangyal vagyok.


Ebben az évben elhozzuk a Teremtő Fényének a jelenlétét bőségben, hogy lehorgonyozzuk a lényetekbe, a valóságba és a Földbe.
A fény áradat az ismert formájában a válasz az imáitokra és segítség kérés mind a Föld, mind pedig a lényei számára. A fény hullám, amely áthalad a Teremtőből a belső síkokon azzal a céllal érkezik, hogy minden lényt megérintsen, felkívánja erősíteni a már jelenlévő fényt. Amint a fény erősödik, azzal együtt emelkedik a bolygó rezgés szintje. Az emberek több fényt fognak teremteni, amint képesek látni, érezni vagy nyugtázni a Fény jelenlétét önmagukban és másokban. A Fény növekvő jelenlétével mind a negativitás, mind a félelem megpróbál harcolni, majd utána feloldódik, ami sokak számára lehetővé teszi, hogy lássák az erejét.

 

Mire összpontosítsatok 2020-ban?

 

A fényáradat jelenlétében arra hívunk benneteket:


Gondolkodjatok el a saját belső fényetek létezésén és valóságán, hogy hogyan tudjátok a legjobban kisugározni és kifejezni a fényeteket.
Gondolkodjatok el azon, mit kívántok megteremteni, amint a valóságotokat pozitívan nagyítja fel a Fény.


Az, hogy felismeritek a Fényt önmagatokon belül, támogatni fogja azt a tudatosságotokat, hogy bennetek van, most lehorgonyzódik le a Teremtőtől, és támogatja a Fény erősödését és szintetizálódását bennetek.


Itt az ideje, hogy felismerjétek a Teremtő fényének az erejét és ami még fontosabb, a küldetését a lényetekben és a világban.


A Fény felhasználható az egész lényetekben arra, hogy megteremtsétek mindazt, ami a Teremtő által isteni tervetekként megvalósítható. Ez olyas valami, amit meg kell érteni és meg kell tanulni a Fény jelenlétével, hogy minden egyes ember felismerje a saját teremtési képességét a valóságukban valamint a belső erejüket.


Fel fog ébredni az önmagunkért és másokért érzett felelősség oly módon, ami eddig sohasem volt jelen és nem is értették meg eddig ebben a formában. Ezáltal jobban megértik az emberek a Teremtővel való egységüket és mindezt lendületbe hozzák a Földön.


A Fény áramlásában új rezgések, olyan frekvenciák és bölcsesség szálai futnak, melyeket mindannyian letölthettek.

 

Ennek az a célja, hogy felébressze bennetek a régi szent információt, képességeket és készségeket, miközben visszahozza az Isteniség jelenlétét, megtapasztalását és tudatosságát a Földre.


Ha csak egyszerűen kijelentitek a szándékotokat vagy egy kérést intéztek a vezetőitek és a lelkeitek felé, lehetővé teszi számotokra azt, hogy megnyissátok a lényeteket és a tudatosságotokat bármelyik eddig megosztott tanácsom iránt, a bennetek lehetséges változások irányába. Ha időt szántok arra, hogy együtt legyetek a bennetek levő Fénnyel, hogy elfogadjátok és nyugtázzátok a bennetek lévő Fény jelenlétét, nagy mértékű megvilágosodást kínál. Az is értékes, ha fenntartjátok a szándékot meditációs állapotban, hogy befogadjátok és letöltsétek a fény áramlatot, mert ezáltal megnyíltok arra, hogy hozzáférjetek a céljához, ami rátok vonatkozik valamint arra a megvilágosodásra, amit meg kíván gyújtani.

 

Minden, amire szükségetek van a 2020-as Fényáram kapcsán

 

Én Metatron Arkangyal rá szeretnék mutatni arra, hogy mi a célja a 2020-as Fényáramnak. Ez a Teremtő egy ajándéka, melyet beleszőtt a fény frekvenciába, hogy mindenki hozzáférjen és befogadhassa. Az az ajándék, amit most meg szeretnék osztani Veletek és felhívni rá a figyelmeteket, az Élet Arany Elixírje néven ismert.


Ezt az energiát elixírként ismerjük, mivel amikor ezt a fizikai valósággal szintetizáljuk, képes arra, hogy mindent leföldeljen, amire szükségetek van arra, hogy támogasson Benneteket.


Ez nem feltétlenül az, amiről az elméd azt gondolja, hogy szükséged van; ez az, amiről a lelked és a magasabb szintű éned azt gondolja, hogy támogatni fog téged. Ezen támogatás elfogadása értékes különösen akkor, ha ez által manifesztálni tudjátok mindazt, amire szükségetek van. Azt is érdemes megfontolni és megpróbálni megérteni, hogy hogyan fogjátok megtapasztalni önmagatokat, amikor beteljesedettek lesztek és mindaz, amire szükségetek van, az le van földelve a lényetekbe és a valóságotokba. Ha így tesztek, akkor elkezdtek kapcsolódni a 2020-as Fényáramban létező hatalmas ajándékhoz.


Hogy éreznéd magad belül, ha megtapasztalnád, megtestesítenéd és leföldelnéd mindazt, amire szükséged van?

Milyen változások, aktiválások és átalakulások történnének számodra, a körülötted élők számára és a világban?


Nem szükséges mindezt szellemileg megérteni.

 

Én Metatron Arkangyal egyszerűen arra hívlak meg benneteket, hogy érezzetek bele önmagatok ezen aspektusába, ami már eleve jelen van bennetek. El tudjátok képzelni azt, hogy már eleve ott van önmagatok egy aspektusa, ami már beteljesedett és mindene megvan, amire szükségetek van?


El tudjátok képzelni azt, hogy ezen aspektusnak mindössze arra van szüksége, hogy leföldeljétek azt a megtestesülésetekbe? El tudjátok képzelni azt, hogy önmagatok ezen aspektusa átalakítja és megváltoztatja azt, ahogyan éreztek, gondolkodtok, cselekedtek és reagáltok? Ez az, amire az Élet Arany Elixírje képes és amit fel kíván ébreszteni és le kíván földelni bennetek.


Amikor hozzáfértek és megtestesítitek mindazt, amire szükségetek van, akkor ez nem feltétlen azt jelenti, hogy meg fogtok hirtelen kapni mindent, amire vágytok fizikai szinten vagy a valóságotokban.


E helyett egy létállapot fog felmerülni belőletek, egy olyan érzés, hogy egészek, teljesek vagytok, meggyógyítottak és békések. Ez a szent érzés megtölti az egész lényeteket és leföldelődik ott, ami fokozatosan kihat mindenre. Befolyásolja a dolgaitokat és új ösvényeket teremt valamint új élményeket is, amelyek összhangban vannak azzal az ébredéssel, amely a lényetekben történik meg.


A régi gondolkodás módok, érzések, lét állapotok, tevékenységek és teremtések fokozatosan mind magatok mögött maradnak.


Új energiákat, embereket és élményeket fogtok bevonzani az életetekbe, amelyek összhangban vannak a rezgéssel, amivé váltatok és amit megtestesítetek. Ez egyesek számára egy fokozatos folyamat lehet, mások számára egy gyors ébredés, mindenesetre a megtestesülés azzal a sebességgel fog lezajlódni, ami a leginkább szolgál benneteket.

 

2 sugár arany.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Az Élet Arany Elixírjéhez való hozzáférés

 

Hívjátok be a vezetőiteket, a lelketeket és bármilyen más lényt, akihez kapcsolatot éreztek, hogy töltse le és földelje le a 2020-as fényáramot a lényetekbe. Engedjétek meg magatoknak, hogy megtapasztaljátok, amint ez a fény felerősíti azt a fényt, ami már bennetek van mialatt lehorgonyozzátok az új fény frekvenciákat. Fürödjetek ebben a Fényben addig, ameddig erre vezetést éreztek.

 

„Metatron Arkangyal meghívlak téged most, hogy támogass engem abban, hogy hozzáférjek az Élet Arany Elixírjéhez a 2020-as Fényáramból. Támogass engem abban, hogy kapcsolódhassak ezzel a fény frekvenciával Itt és Most, hogy érezhessem a jelenlétét magamban. Metatron Arkangyal kérlek támogasd azt, hogy az Élet Arany Elixírje beáramoljon a lényembe, hogy bátorítsa annak ébredését, leföldelését és megtestesülését én bennem. Kérlek gondoskodj arról, hogy teljesen nyitott legyek ennek a befogadására. Hálásan Köszönöm.”

 

Amint ülsz vagy lefekszel, hogy befogadhasd az Élet Arany Elixírjének a fényét én Metatron Arkangyal meghívlak Téged, hogy csendben ismételd ezt:

 

„Megtestesítem és leföldelem az Élet Arany Elixírjét mindarra, amire szükségem van.”


Ez az állítás annyira szent és értékes, rendelkezik az erővel, hogy oly sok átalakulást és gyógyulást teremtsen meg a lényetekben, ha teljes mértékben kapcsolódtok hozzá, lehetővé téve azt, hogy teljes mértékben megtöltse az egész lényeteket.


Ismételjétek ezt az állítást annyiszor, ahányszor erre vezetést éreztek, amint elképzelitek, hogy a Fény végig áramlik az egész lényeteken, mintha csak leföldelődne, megtöltvén az egész lényeteket.


Éljétek ezt át olyan gyakran, amilyen gyakran csak tudjátok, lehetővé téve ennek az állításnak és élménynek, hogy minden napotokat kecsessé tegye a jelenlétével.
E folyamat elvégzéséhez egyszerűen összpontosítsatok arra, hogy a Föld felé földelitek önmagatokat oly módon, amely számotokra a legodaillőbbnek érződik.

 

Ily módon Fényt ajándékoztok együtt a tudatosságotokkal és megtestesülésetekkel a Földnek és minden egyes lénynek szolgálatként és áldásként.


Én Metatron Arkangyal remélem, hogy alkalmazni fogjátok ezt a rendkívül becses ajándékot és észre fogjátok venni, hogyan hatalmaz ez fel benneteket arra, hogy támogassátok a világ emelkedési folyamatát.

 

Legmélyebb szeretettel,

 


Metatron Arkangyal