Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az első sugár

2019-12-02

A Kék Sugár az isteni hatalom és vezetés sugara, az erő sugara

kék sugár szív.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Isten akarata első sugár aktivitásként ismert, mivel ez egy kék rezgéssel rezonál.

 

A kék sugár egy gyönyörű páva királykék szín. A frekvenciája élénk és tisztító erejű. Összekapcsolódik a „gyémánt szívvel”. Mint bármilyen gyémánt esetén, ha megadjuk magunkat, az isteni akaratnak sok szála van.

 

Mihály Arkangyal egy Kék Sugár angyal és El Morya Mester egy Kék Sugár mester, Isten Akarata Gyémánt Szívének őrzője.


A Kék Sugár az isteni hatalom és vezetés sugara, az erő sugara, amely a kimondott és csendes szón jön át és a Torok csakrához kapcsolódik. Ez egyben az a sugár is, amelyet leginkább rossz célokra használ az emberiség. Minden egyes alkalommal, amikor nem a szeretet és együttérzés szavait beszélitek, akkor rossz célra használjátok ezen sugár energiáit. Minden egyes alkalommal, amikor megpróbáltok kontrollálni valakit vagy valamit annak érdekében, hogy a saját akaratotok érvényesüljön, akkor is rossz célra használjátok a kék sugár energiáit. Legyetek tisztában azzal, hogy ennek az energiának a rossz célú használata gyakran alig észre vehető módokon történik – annyira finom módszerekkel, hogy az ember még észre sem veszi, hacsak nem kezdi el tudatosan megfigyelni a szívét minden egyes szóban, tettében, indítékában stb.
Ti értitek és tudjátok, hogy mire gondolok.


Ez az a sugár, ami lehetővé teszi számotokra azt, hogy összhangba hozzátok a tudatosságotokat azzal a szinttel, amit el kell érnetek ahhoz, hogy elvigyenek benneteket a többi Mesterhez.


El Morya Mesterről tudható, hogy Ő egy spirituális fegyelmező és a fegyelme tükrözi a legmagasabb szintű szeretetet, amit a lelke mindannyiótok számára fenntart.


A sugarak egy alapvető tanterv részei, amit el kell sajátítsatok a fejlődésetek ezen fázisa érdekében.

 

Mind a hét sugár isteni tulajdonságainak egyforma mértékben kell mestereivé váljatok és most mindez kiegészül a másik 5 titkos sugárral.


Nincs közülük egy sem, amelyik fontosabb lenne, nagyobb vagy kisebb, mint a többi. Ezeket egyenlő mértékben kell megtanulni, kiegyensúlyozni és megérteni.
A különböző életek során lehet nem mindig ugyanazon sugáron dolgoztok. A cél az, hogy az összes sugár bölcsességét elnyerjétek és beintegráljátok. Eredetileg e sugarak egyike teremtett benneteket és ez a sugár megmarad a ti állandó sugaratoknak. Monadikus sugárnak is nevezik. De csak azért, mert eredetileg egy kék sugaras vagy egy sárga, zöld sugaras léleknek teremtettek titeket, ez nem azt jelenti, hogy minden egyes életetek során ezen egy sugáron kell dolgozzatok. Minden egyes életben általában arra törekedtek, hogy nagyobb mértékben elsajátítsatok kettőt a sugarak közül és a többit pedig Egységben kiegyensúlyozzátok.

 

Ezt addig fogjátok megtenni, amíg nem sajátítottátok el és egyensúlyoztátok ki az összes sugarat egyre mélyebb és mélyebb szinteken és amíg nem kaptátok meg az összes megkövetelt beavatást az emelkedéshez.

 

 

 

 

 

 

Aurélia