Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ EMBEREK FÉNYLÉNYEK

2022-05-18

A fizikai világok is Fény világok

ang art medi 6.jpg
Kép forrása: pinterest.com

AZ EMBEREK FÉNYLÉNYEK


A fizikai világok is Fény világok


A Teremtő Istennek számtalan Fény- frekvenciáján létező Életterek vannak és a fizikai világok is Fény- világok, csak a Fény nagyon alacsony frekvenciáján rezegnek. Ilyen esetekben, annyira lelassulnak a fény részecskék, hogy csapdába esik a Fény. De ez nem jelenti azt, hogy ez a fizikai test nem Fény.


A Fénynek ugyan a legalacsonyabb frekvenciáján van, de ha megvizsgálnánk a lebontási fázisait, igen csak meglepődnénk azon, hogy amit látunk az csupán illúzió, mert a testünk szinte teljesen vízből tevődik össze, sejtjeinkben Fénypiramisok vannak, amelyek jelenleg letakart állapotúak, de ott vannak és csak a leplet kell róluk levenni.

Amennyiben ezek a Fénypiramisok újra megkapják a magasabb rezgést, az egész fizikai testben, a test Fénnyé válik, megtartva a fizikai test formáját. Jézus, ezt bemutatta, csak akkor még nem értették meg az emberek.

Az emberiség többsége, eredetileg a Plejádok Fény- élettereiből inkarnálódott le, miután a „bukás” már megtörtént. De előtte is a Föld lakosságának többsége, plejádi mag volt, amikor még az 5. dimenzióban volt a Naprendszerünk és testünk Fényből volt. Tehát nagy minőségi változáson estek át az emberek, amely egy biokémiai kísérlethez alkalmazkodott egy rezgéstartománnyal lejjebb. A különböző Fényiratokban említett „bukás” a Fényfrekvenciák lecsökkentésével járó, alacsony életminőséget sejteti, amely tény, hogy a Fényléthez viszonyítva, nagy visszaesés.

Azok a kozmikus lények, akik ismerik a Teremtő Frekvencia Törvényét, egy szabad akaratú értelemmezőben megtehetik, hogy bolygókat spirituálisan leamortizáljanak, amely Fényfrekvencia csökkenéssel jár és ezáltal régi helyén nem tud megmaradni. Ilyenkor bevonzódik egy olyan kozmikus területre, ahol hasonló rezgésű élettér van.

Szabad- akaratú zónákban sokszor előfordul ilyen esemény. Erről tehetnek azok a lények is, akik a bolygón élnek és kíváncsiságból, vagy egy kozmikus kísérleti terv részeként, vállalják ezt a bizonyos frekvencia csökkenést önként. Habár a Földünkkel nem ez történt, mert kijelölt tervet kellett volna végrehajtania. Viszont a kétpólusú világokban a negatív oldal sokszor olyan ígérettel térit el egy-egy bolygót, ami kíváncsivá teszi a lényeket. Egy szabad akaratú világban ez megengedett. Az emberiségnek más feladata volt az Isteni Tervben.

Az eltérítéshez nem is fontos a bolygó lakosságát teljesen meggyőzni, mert a Frekvencia Törvény szerint egy kritikus tömegnek nevezett energia, az egész bolygói energiát tudja mozgósítani.

Az emberiségnek ez a lépése nagyon sokba került, mert a frekvenciái tovább zuhantak az évezredek során annyira, hogy már nem tudja azt sem, hogy ki Ő és honnan jött. Ezeknek az információknak a törlését viszont, a negatív lények számlájára írhatjuk.

Mivel a bolygót abban az időben a Plejádi Fénytestvériségből népesítették be, soha nem tettek le arról, hogy vissza vigyék a bolygót a Plejádokra és az Isteni Tervet végre hajtsák.

Az évezredek során, az embereket „megdumálták”, hogy bűnösek és ennek megfelelő életet is biztosítottak a számukra az említett negatív lények, akik nem okosabbak nálunk, csak kijátszották az embereket, amikor még a bolygónk a plejádi helyén volt.
Abban az esetben, ha már ilyen helyzet előadódik, a felsőbb világ segítői, harcolnak azért, hogy kimentsék testvéreiket szorult helyzetükből.

A Teremtő előtt nincs idő, látja a teremtett lényei munkáját és megengedi azt, hogy szenvedjél, vagy éppen boldog legyél. Nem avatkozik be a teremtésekbe, hiszen azért vannak a hierarchikusan felépített teremtményei, hogy teremtsenek, a hibákat kijavítsák és az Ő elgondolásait szeretetből végrehajtsák.

Az emberiség többsége pontosan erre a helyzetre várt, amikor egy kozmikus ciklus lezárul.

 

Erre készültek a beépített Plejádiak itt a Földön, és erre készülnek az „otthon” maradt Fénytestvéreink, hogy kimossanak bennünket egy olyan helyzetből, amely nem méltó az emberiséghez.

A sok- sok mellébeszélés, a vallások és történelem írók részéről, mind félrevezető manőver volt az évezredek során, mert többségében a negatív erőket szolgálták és csak erősítették az emberiség nyomorúságát azzal, hogy frekvenciazár alatt tartották a bolygót. Ez, annyit jelent, hogy a dimenzió kapukat lezárták, ezáltal semmiféle információt nem kaptunk a testvéreinktől, vagy csak részinformációkat, amelyek még jobban megzavarták az életünket.
Az információ- hiány miatt, az emberiség kénytelen volt elhinni azt, amit a negatív lények tálaltak. Ők, kihasználták az emberek érzelem- világát, mert rájöttek, hogy a legalacsonyabb érzelmi rezgések – főleg a félelem – feltölti őket és élelem- forrásként tudják használni.

Még ma is, az utolsó pillanatban is képesek olyan eseményeket kreálni, amelyek a félelemre irányulnak, a hazugságokról nem is beszélve.

 

Meghamisítottak már történelmi eseményeket, vallási káoszt idéztek elő azzal például, hogy az emberiség bűnös, hogy az emberek büntetésben vannak és, hogy Isten bocsánatáért kell esedeznünk, de előbb a papoknak kell ezt elmondani.

Ezek a lények egy olyan értelem- mezőben, ahol a szabad- akarat van érvényben, csak a saját életüket akarják menteni azzal, hogy dolgoznak azon, hogy az embereket jól kihasználhassák érzelmi szinten, mert nekik ez az élelem. A Teremtő megadta a lehetőséget minden lénynek, hogy megismerje azt az igazságot, hogy a pozitív gondolatok, a hit és a szeretet olyan fegyver, amely ellen semmiféle negatív beállítottságú lény sem képes semmit tenni.

Amikor ilyen állapotba kerülnek lények, mint a földi emberek, akkor is megkapják a szükséges segítséget és a magasabb kozmikus gondolkodásra való hajlamot.

 

Amikor valaki csak a jót teszi szeme elé, elmúlik a félelme, a hite megnő a Teremtőben és a nyugalma nem enged semmiféle negatív lényt a közelébe. A Kozmikus Frekvencia Törvény kimondja, hogy csak a hasonló a hasonlóhoz tud kapcsolódni, egy alacsony rezgésű gondolatminta soha nem tud hozzátapadni egy magasabb kozmikus rezgéshez.

 

Ezen belül a szeretet frekvenciája a legmagasabb isteni rezgés, amely védelmet nyújt minden ellen.

Jézus történetei szépek és a mai ember számára kielégítőek is, de tele vannak olyan kitételekkel, amit Jézus soha nem mondott és nem csinált. Jézus, megmutatta, hogy a szeretet a legmagasabb isteni rezgés, és a fizikai test Mer-Ka-Bah mezejét ezzel lehet aktiválni. Megmutatta, hogy a Fényből teremtett ember, újra Fénnyé tud válni, ha megszabadul az alacsony rezgésű lények hazugságaitól. A földi ember, ilyen körülmények között soha sem tudná már segítség nélkül aktiválni a Mer-Ka-Bah mezejét, mert a folyamatos negatív beavatkozás nem engedi meg a feltétel nélküli szeretet használatát.

A Plejádi Fénytestvériség ezen dolgozik és leáldozóban van azoknak a napja, akik ezt tették az emberekkel.

Mindezek tudatában maradj egészséges, megelégedett és éld az életed harmóniában.

 

plejádok csillagai.jpg

 
forrás: Amorah Quan Yin - Szellemi átalakulás és öngyógyítás a Plejádok fényküldötteivel

 

Forrás:: https://mindenenergia.blog.hu