Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Isteni Változást Tevő

2021-06-09

Megérteni Isteni Változást Tevő szerepeteket

 Az emberiség új fejezete.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Itt az ideje most annak, hogy amit eddig tanultatok azt meg is cselekedjétek

 

Bölcsességetek tudja, hogy ez egy egyedülálló ciklusa most az időnek, melyben nem ér véget az életetek, hanem egy új kezdetre alakul át. A helyhez kötött részetek (fizikai test és ego) a lineáris illúzióból merítkezik, abból hogy mi az ami lehetséges számára. Megtanultatok kételkedni azokban a dolgokban, melyek közül, a szemetekkel vagy más fizikai úton nem tudtok bebizonyítani.

Hatalmas változások mennek végbe, és észre is veszitek azt, hogy annyi, de annyi ismerős világ süllyed el. Azonban még nem láthatjátok az új világotokat, azt, amelyben élni szeretnétek, de érzékelitek már az Új Földet egy kozmikus rajztáblán, ahogy a háttérben amint létrejön és azt, hogy ti és a társadalmaitok, ahogy megküzdenek számos kihívással.

Az Ego-énetek, bizonyítékot akar azzal kapcsolatban, hogy igaz-e az, hogy egy fénnyel teljes világ van most kialakulóban. Az Ego-én, amely fél és türelmetlen ismétlődő üzeneteket küld ennek kétségeiről.

 

A belső bölcsességeteknek nem kell bizonyíték, mert bizalommal van a változások evolúciós folyamataival.

Némely nap úgy tűnik, azt gondolhatjátok, mintha semmi sem változna. Talán még az is, hogy az emberiség egyre mélyebbre süllyed, minthogy emelkedne. Ezekben az időkben tehát úgy tűnik, mintha nem lenne semmiféle kiút és az emberiség sorsa meg van pecsételődve.

Már megszokásotokká vált a fáradtság, düh és még a reménytelenség is, amikor kaotikus hetek törnek rátok és az elkövetkező évekre sem láttok reményteljes kilátásokat. Ebben a ciklusban pedig az a kihívás, hogy maradjatok egyensúlyban a hatalmas tisztítások közepette is, melyek a személyes életetekben és bolygószinten is megtörténnek.

Ti mint Isteni Változást Tevők vagytok jelen

Ne feledjétek, Ti, mint isteni Változást Tevők vagytok jelen, akik azért élnek itt most, hogy minden változás élére álljatok, melyek magukba foglalják azt is, hogy a bolygó végre a fénybe legyen emelve. Az Isteni Változást Tevőknek lenni, azt jelenti, hogy a tudatos teremtés beköltözik hozzátok és visszavehetitek teremtő isteni hatalmatokat.

Itt az ideje most annak, hogy amit eddig tanultatok azt meg is cselekedjétek, úgy tegyetek mindent meg, ahogy magatok is megtapasztaltátok. Kezdjétek el ott, ahol éltek, és ekkor még több válasz érkezik meg hozzátok, akkor, amikor azok szükségesek.

 

Bízzatok abban, hogy fénnyel feltöltő tevékenységeitekkel, másfajta módokon fogjátok képviselni azt, ami majd megtörténik - a lelketek fejlődése és a ti szeretett Földetek jövőjéért.


MINDEN AZÉRT VAN, HOGY VISSZATALÁLJATOK ISTENHEZ!!!