Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az energetikailag bekódolt ébresztőóra

2018-10-18

A belső bölcsességetek szívközpontú vezérlő hangja

 Az energetikailag bekódolt ébresztőóra.jpg

 Kép forrása: pinterest.com

 

Bizonyára rájöttetek már, hogy nem egy megszokott életidőtök élitek, amiben most vagytok. Egy hatalmas dologban különbözik az eddigiektől abban, hogy a DNS szintű bekódolásotok aktív kifejeződései most teljes lehetőségeitekre ébresztenek fel, és ez a mostani életetekben egy Bekapcsolt állapotot idéz elő és azokat az emlékeiteket katalizálja, amiért ideszülettetek, hogy megtegyétek és el tudjátok végezni azokat a dolgaitokat amelyek szüntelen vágyként ott kavarognak bennetek és azért is hogy belépjetek a spirituális kibontakozásotok következő szakaszába.


Ez az energetikai bekódolás/időzítés egy kicsit egy bennetek lévő ébresztőórára hasonlít, amelyet arra programoztak, hogy az életetekben megjelenő kulcsfontosságú pillanatokat jelezze, és arra ébresszen fel bennetek, hogy emlékezzetek arra, hogy mi is a lelketek célja és segítsen abban is emlékezzetek, mint Isteni VáltozástTevők a vállalt szerepetekre.


Ha visszapillantotok az életetekre, akkor rájöttök arra, hogy igen is voltak kulcsfontosságú pillanatok azokban, olyanok, amikor gyökeres/teljes fordulatot vett abban, amit addig tettetek a megélhetésetekért, és ahogy éltetek addig. De az életetek egyedülállóan csak a tiétek és senki más nem tud ilyen módon ugyanúgy hozzájárulni/adni a világnak, mint amit egyenként megtehettek.


Visszatérő kérdések


Egy állandóan visszatérő kérdés, sokszor egy csomót vált ki az életetekben, mégpedig arról, hogy vajon miért is vagytok ezen a pályán, vagy mi az a valami nagyon fontos, ami hiányzik ebből nektek. Ha ezen kapjátok magatokat, akkor lépjetek hátra egyet. Kérdezzétek meg belül azt, hogy szeretnétek megtudni azt, hogy melyik részetek tette fel ezt a visszatérően ismétlődő kérdést.


1, Ha az Ego teszi ezt, aki sohasem elégedett a haladásotokkal, vagy mindig hiányzik neki valami?


2, A Belső Gyermeké-e, aki valamennyire elhanyagolva, a háttérbe szorítva érzi magát?


3, Vagy netalán a Szellem figyelmeztet egyfajta módon arra, hogy a figyelmeteket egy mélyebb szintű önvizsgálatra összpontosítsátok azért, hogy a hangsúlyotokat inkább az életetek magasabb célja felé tegyétek, mintsem elvesszetek a hétköznapi dolgaitokban?


Bízzatok abban, hogy sokat tanulhatok abból, ha éberen figyeltek a magatokból érkező feltett kérdéseknek. Az ismétlődő kérdések olyanok, mint ha azért lökdösne meg valaki, hogy gondolkodjatok el valamelyik történésén.

Egy lökést/bökdösést érezhettek akkor is, amikor feltesztek egy kérdést, hogy mit tehettek meg még a megélhetésetekért és az életetekben milyen ajándékok vannak és hogyan fejeződnek ki, és mennyire vannak összhangban az életetek céljaival.


Ne küzdjetek ellenük, vagy ne aggódjatok ezért, és ne is tegyetek ellene semmit. Minden kételkedésetek ellenére hallgassátok meg ezeket, mert azok a belső bölcsességetek szívközpontú cselekedetei szerint vezetnek bennetek. Ez egy folyamat, amin most átestek, de lesz még számos nagyon sok segítség.


Kozmikus összefüggés


Emberek vagytok, de egyben, valójában akkor is egy hatalmas és örökkévaló többdimenziós lények. Ebben a magasabb kozmikus összefüggésben már kialakult/kiforrt számos használható képességetek és pozitív tulajdonságotok az életidő sorozataitokon keresztül. Ezek a jótékony energiák folynak bennetek manapság a DNS-eteken keresztül: Nem veszítettétek el őket még akkor, sem ha nem voltak aktívak az eddigi életidőtök során.


Ebben az életetekben a lelketek céljai a múltban gyökeredznek. A korábbi inkarnációk készítették elő a terepet erre, hogy a megkülönböztető képességetekkel működésre képesek legyenek ebben a rendkívüli időkben.


Éppen ezért is van az, hogy még korábban találkozhattatok olyan emberekkel, akikről talán már felfedhettétek azt, hogy milyen szerepet játszanak most ebben a felfordulásban. Ezek azok az emberek, akik a mostani életetekben együttműködtök, vannak olyanok is, mint a nem szeretett főnök, vagy társ, akik fájdalmat okoztak nektek, csak katalizálják (kiváltják, cselekvésre késztetnek) azt hogy a lelketek célját minél jobban ki tudjátok fejezni a világotoknak. Ezek az emberek az elmúlt életetekben szintén nagyon gyakran veletek voltak.


A pontok összekötése


Hívjátok meg a belső bölcsességeteket, hogy segítsen felfedezni nektek, az álmaitokon, a meditáción, az életeseményeiteken keresztül azt, hogy hogyan lehet a múlt, a jelen és a jövő közötti lényeges pontokat összekötni.


Lássátok meg egy magasabb bölcsességgel való rálátással a bennük rejlő elkülönített lényeges pontokat és kövessétek ezeket a lényeges mozzanatokat, mert az segíteni fogja a magatok jobb megismerését és a megvilágosodásotok elérést.


 Az energetikailag bekódolt ébresztőóra1.jpg
Kép forrása: pinterest.com

Forrás: Selacia's Article: Your Past and Awakening to Your Full Potential


Copyright 2014 by Selacia - author of Earth's Pivotal Years, healer, and teacher * All Rights Reserved * www.Selacia.com * Feel free to share these articles with your friends and post to your blog or website as long as you include this copyright line and the full article text. Fordítás-magy. forr.: foldicsillagok.hu