Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ERŐ PIRAMISA

2023-10-25

MICHAEL ARKANGYAL KÖZVETÍTÉSE

piramis erő fény.jpg

 

AZ ERŐ PIRAMISA

MICHAEL ARKANGYAL KÖZVETÍTÉSE

AZ ERŐ PIRAMISÁNAK MEGÉPÍTÉSE

Az Erő Piramisa, egy olyan megszentelt tér, ahol nyugalmat, feltöltekezést és gyógyítást kaphatsz, amikor alszol vagy meditálsz. A piramisban megteremtheted azt, amit szeretnél, és Isteni megoldást kereshetsz bármilyen élethelyzetre vagy kihívásra, amellyel találkozol.

Jelentsd ki, hogy kéred az Erő Piramisát.

 

Pl.: A VAGYOK AKI VAGYOK NEVÉBEN, KÉREM AZ ERŐ PIRAMISÁT JELENJEN MEG KÖRÜLÖTTEM MOST!


Azután, képzed el a Fény Piramisát és nyilvánítsd ki, hogy ez a piramis az ötödik dimenzióban van. A Piramisában van egy sarokkő, amelyben van egy spirális szivárványvillám, amely tartalmazza Isten Atya / Anya minden színét, sugarát és tulajdonságát.
Ahogy körülnézel a piramisod belsejében, látod, hogy a falak és a padló belső fényt sugároznak, és a körben tizenkét kristályszék található. (Lehet, hogy időnként többet is látsz).
Középen egy kristályasztal van, és amikor ráfekszel, tökéletesen illeszkedik a testedhez.
Az asztal középső területe felett egy ragyogó tiszta kvarc kristály lóg, amely áthatol a piramis sarokkövén.
Ez a piramisod alapszerkezete, azonban azt javasoljuk, hogy amikor meglátogatod, add hozzá a saját személyes lenyomatodat és képzelőerődet.

Hogyan használhatod hatékonyabban a piramisodat?

A KONFLIKTUSOK GYÓGYÍTÁSA

Tételezzük fel, hogy konfliktusban vagy valakivel az életében. Meditatív állapotban lépj be Piramisodba, ülj rá a kristályszék egyikére, és lásd meg a másik személyt, aki a szoba túloldalán ül, köztetek pedig a kristályasztal helyezkedik el.
Kérd meg a személy felsőbb énjét, hogy csatlakozzon hozzátok, miközben párbeszédet fogsz folytatni vele. Kérlek, tedd passzív módba az egódat, és beszélj szívből és lélekből. Objektíven fedd fel az ügyet. Majd helyezd a helyzetet a Kristályasztalra, isteni megoldást kérve a legmagasabb végeredménnyel, ami mindkettőtöket szolgálja.

Képzeld el az asztal alatt égő transzmutációs Ibolyalángot, miközben egyensúlyba hozod és harmonizálod az energiákat, gondolatokat és érzéseket/ a helyzeten belül.
Most, lásd, ahogy a Nagy Kristály amely a kristályasztal felett lóg, ragyogni kezd, és arany fényáramlatok (villámok) folynak ki belőle. A villámfolyamok először a Kristályasztalra áramlanak és a kivetülnek a helyzetre. Majd mindkettőtök felé nyúlnak ki és megtöltik a szobát.
Az Isteni Forrás kozmikus életereje árad hozzátok és a helyzetre, amely teremtő isteni fénnyel hat és a Lélek bölcsességét nyitja meg. Hagyd, hogy az isteni bölcsesség kibontakoztassa teremtő szándékát. Nem kell irányítani, nem kell tudni hogyan alakul az eredmény, csak bízni abban, hogy a legjobb és legmagasabb rendű fog megnyilvánulni mindenki számára.

MAGUNK GYÓGYÍTÁSA

Ha a fizikai testedre, a betegségre vagy kiegyensúlyozatlan helyzetre szeretnél koncentrálni, helyezd magad a Kristályasztalra. Fejezd ki kívánságod, ami lehet konkrét vagy csak általános jellegű. Kérd meg a felsőbb énedet, isteni jelenlétedet, gyógyító angyalokat és engem, hogy felügyeljük a folyamatot. Lásd, amint aktiválódik az ibolya láng és a fény villáma.
Ez nagymértékben felgyorsítja a megmaradt negatív energia felszabadításának folyamatát a Fényed fizikai felépítésében és tereiben.

A Kristályasztalodra nem helyezhetsz másokat az engedélyük nélkül (speciális esetben a felsőbb énjük engedélyével lehet csak).

DÖNTÉSEK MEGHOZATALA ÉS MANIFESZTÁCIÓ

Tölts egy kis időt az erő piramisában, amikor döntést kell hoznod. Ez segíteni, fog abban, hogy erőt és tisztánlátást nyerj az üggyel kapcsolatban.
Ha teremteni szeretnél, az erő piramisában szilárdítsd meg a szándékod, töltsd meg energiával a látomásodat és vágyadat. Szakíts időt a jövőképed kristályosítására, minden területen: spirituális, mentális, érzelmi és fizikai. ... Lásd meg a csodákat kibontakoztatni.
Ha csoportos helyzet van, mondjuk családon belül vagy munkahelyen, kérd meg minden ember felsőbb énjét, hogy járuljon hozzá. Azután láss minden érintettet a kristályszéken ülve, helyezd a helyzetet a Kristályasztalra és kérd a legmagasztosabb eredményt mindenkire. Kérd az Isteni megoldást. Azután csak hagyd és figyeld a folyamatot.
Aztán annyi időt tölts, amennyi ahhoz kell, hogy a helyzet energiájára koncentrálj. Figyeld meg, ahogy az Ibolyaláng varázslatosan semlegesíti, a Lélek Villáma pedig a legmagasabb formává alakítja.

Néha lehet, hogy egyedül akarsz lenni az Erő Piramisában, hogy erőt nyerj, és megtisztulj a külső hatásoktól. Máskor egy kellemetlen helyzet közben is magad köré helyezheted, amikor úgy érzed védelemre és isteni támogatásra van szükséged.

Sokféle helyzetet és problémát tudsz transzformálni és magasztosabb minőségbe emelni az erő piramisában. Átalakíthatsz harmadik dimenziós negatív és torz energiákat, valamint a negyedik dimenziós konfliktusos helyzeteket is.

Használd bátran az Erő Piramisát és én ott leszek veled, ha kéred.

Michael arkangyal vagyok.

 

 ibolya piramis.jpg

 

Ronna Herman közvetítésének átirata

Fordította és szerkesztette: Aysha

Kép: Pinterest.com