Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ISTENI KAPCSOLATOD

2022-04-04

Zadkiel arkangyal tanítása

ametiszt ang.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

 

Az Isteni kapcsolatod

 

Üdvözlettel Kedveseim!

 

MI Zadkiel és Ametiszt arkangyalok VAGYUNK, és szeretettel köszöntünk benneteket. Ma az isteni kapcsolatodról szeretnénk beszélni nektek.

 

Te egy gyönyörű Fénylény vagy, aki a magasabb dimenziókba halad a felemelkedés ösvényén.

 

Ahogy folytatod az utadat, szeretnénk, ha a Minden Létezővel való isteni kapcsolatodra összpontosítanál. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy a mindennapi életed során a középpontodban és békességben maradj. Segít abban is, hogy a legmagasabb jó szándékával teljesítsd küldetésedet.

 

Az isteni Teremtő energia nagyon szerető, hordozza a legmagasabb rezgést, és mindenkor elérhető minden Lény számára. Bármit csinálsz vagy bárhol is vagy, a Teremtő gyönyörű, szerető energiájában fürödesz. Ez a szeretetteljes energia reményt, bátorítást, összekapcsolódást és egységet hoz.

 

Az Isteni kapcsolatod a szívközpontodban lévő Isteni Szikrán keresztül történik. Amikor a szívközpontodra és az isteni szikrádra összpontosítasz, érezheted ezt a szerető kapcsolatot. Minél jobban ellazulsz ebben az érzésben, annál nagyobb lesz a kapcsolat tudatosítása.

 

Ez az Egység felismeréséhez vezet.

 

Tisztában vagy vele, hogy a Teremtő energiája mindent magába foglal. Az egész Teremtés ebben az energiában létezik. Magában foglalja az összes lényt és az összes univerzumot. A Teremtés minden része, legyen az állati, növényi vagy ásványi anyag, része ennek a nagyszerű energiának. Tudatossá válsz, hogy a Teremtés minden része egy cél érdekében létezik, és része a nagyszerű tervnek.

 

Ezzel a felismeréssel nő a Szeretet és az Egység érzése.

 

Tudatossá válsz, hogy amikor tudatosan az isteni kapcsolatodra összpontosítasz, a Teremtés egésze iránti Szereteted növekszik.

 

Felismered, hogy mivel része vagy a Szeretet Egység nagy energiamezőjének, gondolataid és érzésed hatással vannak a Teremtés más részeire is.

 

Amikor tudatosan az isteni kapcsolatodra összpontosítasz, gyönyörű rezgéseid segíthetnek másoknak és bátorítanak az úton.

 

Szerető, gondoskodó gondolataid és érzelmeid kisugároznak más dimenziókba. Ez ösztönözheti a Teremtés minden formáját, hogy harmóniában működjenek együtt. Szeretetteljes rezgésed jelen van, bármit is csinálsz, bárhová is mész és bármit is csinálsz. Szeretetteljes rezgésed jelen van mindenben. Szerető szándékod betölt minden gondolatot és cselekedetet. Ha hozzáadod a legmagasabb jó szándékát, rezgésed magasabb frekvenciákra emelkedik, és ez megerősíti az istenivel való kapcsolatod élményét.

 

A legfelsőbb jó szándékával magasabb perspektívából tekinthetsz rá másokra és a helyzetekre. Még akkor is, ha nem értesz egyet valaki tetteivel, amit látsz az objektív maradhat, és szeretetet és együttérzést küldhetsz a helyzetekbe. Minden egyes lény isteni szikrájára összpontosítasz, miközben ráébredsz, hogy ők a Nagy Teremtés részei. Szeretetedet és együttérzésedet a legmagasabb jó felajánlásaként küldöd ki. Ez lehetővé teszi számodra, hogy a középpontban és békességben maradhass, miközben szeretetteljes rezgéseket biztosíthatsz minden érintett számára.

 

Az isteni kapcsolatodra és az egész Teremtés Egységére összpontosítasz.

 

Minél jobban hangolod a vibrációdat a Szeretet, az együttérzés és a legmagasabb jó minőségeire, annál jobban fogod érezni a kapcsolatodat az Istenivel. Ha minden nap egy kis időt fordítasz erre a kapcsolatra, lehetővé teszed magad számára, hogy megerősítsd ezt a felismerést, miközben magasabbra emelkedsz a spirituális utadon.

 

Ezáltal a Szeretet és a béke hullámait fogod küldeni, miközben megtapasztalod a Teremtés Egységét.

 

Így Egyre magasabb dimenziókba fogsz emelkedni a spirituális utad során, miközben Fényt küldesz másoknak.

 

A nagy Isteni Teremtés szeretett része vagy.

 

Szeretteim, örülünk, hogy az isteni kapcsolatotokra és a legmagasabb jóra koncentráltok.

 

Tudd, hogy nagyon szeretnek.

 

Zadkiel és Ametiszt arkangyalok VAGYUNK

…és szeretettel veszünk körül.

 

 ibolya láng angyal.jpg

 

 

**Csatorna: Linda Robinson

https://personalpathwaysoflight-com

Fordította: Aysha