Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

El Morya Mester tanítása

2020-06-01

Az Isteni Akarat és Erő

felemelkedés a magasabb énnel való.jpg

 

El Morya Mester tanítása

 

Az Isteni Akarat és Erő

 

A leckék, vagyis a fény tanításai, amiket a Mesterek hoznak el olyanok, amik aktiválják a beavatásokat a tudatosságotokon keresztül, annak érdekében, hogy a tudat és bölcsesség felsőbb szintjeit még jobban integráljátok, érzelmi, mentális, spirituális és fizikai növekedés céljából a világban, amiben helyet foglaltok.

Mindannyiotok egy bolygó. Az élet és a tudat számos aspektusából tevődtök össze. Az élet és a tudat ezen aspektusai arra szolgálnak, hogy támogassák az egész nagyobb javát annak érdekében, hogy a megértés még újabb szintjére emelkedjen azzal kapcsolatban, hogy hogyan integrálja az élet mechanizmusait a tudat összes aspektusába.

 

A Tudat aspektusai igen változatosak.A kontrolláló erők, amik eddig irányítottak, elválasztottak titeket az Isteni Akaratotoktól és Erőtöktől oly mértékben, hogy elfelejtettetek sok okot, amiért a Földre jöttetek. Kulcsfontosságú, hogy emlékezzetek arra, miért jöttetek, mert a tudatosság összes kódolásával léptetek be.

 

Ezen kódolások mindegyike egy Isteni célt szolgál.

 

Az Isteni Akarat és Erő kombinációjának életre keltését, azért, hogy a világotok képes legyen elérni a tudatosság magasabb szintjeit, amely szükséges ahhoz, hogy elegendő energiát hozzon be a teljes manifesztáció végett, hogy a kollektív tudattalant egy magasabb tudatállapotba repítse.

Az elmét nagymértékben félreértették és rossz célra használták/visszaéltek vele. A mentális testtel való visszaélés a tudatlan és elnyomott ember világához vezetett. A világotok kollektív tudatosságát alkotó fajok még a 10%-os kapacitáson sem működnek az Isteni Akarat és Erő felhasználásának tekintetésben. Ez azt az elgondolás adja, hogy az emberiség akarata milyen mértékben került visszaélésre az elme hibás felhasználása végett és a bolygó mentális testével való visszaélés, bántalmazása végett különösképpen.

Először is mindannyiotoknak el kell ismernie, hogy azért hogy az életeteket irányítsátok, azért, hogy az energia összes rendszerét irányítsátok, azokat, amik napi szinten bombáznak titeket, és annak érdekében, hogy integritásban éljetek, el kell fogadnotok, hogy senki sem ismeri igazán az igazságot. A fizikai világban elfogadjátok azt a tényt, hogy sokan vannak, akik azt állítják, hogy ismerik, tudják az igazságot. Sokan állnak ki, tanítják a tanításaikat, és ragaszkodnak ahhoz, hogy a világ kövesse a saját nézőpontjukból származó igazságot. Ez az egyik oka annak, amiért a tudatosságotok mély álomba zuhant. Arra manipuláltak, hogy egy olyan egyedüli “igazságot” kövessetek, amely azt állította, hogy az az egyetlen út a lelki felszabaduláshoz. Ehelyett mindannyian ezért az Isteni Akarat és Erő felhasználásának képességével fizettetek. Ez volt az áldozat, amit meg kellett tennetek.

Tény, hogy nincs csak egyetlen útból álló hazavezető út, nem csak egyetlen út van az Anya/Atya Istennel való újraegyesüléshez, mert minden lélek egyedi utat választott.

 

Az út, ami a felfedezés és feltárás élményét, tapasztalatát eredményezi, önmagában is a lelket számos irányba viszi, amely egy új terep felfedezést eredményez. A felfedezetlen világok befolyásolnak titeket, amennyire a felfedezettek is ezt teszik. Szólítanak, hogy fedezzetek fel mindent, amit felfedezésre vár. Kvantumosan szólva, soha nem fog végett érni. Ezért, hogy visszaköveteld az Isteni szerepedet, és hogy visszaszerezd a benned lévő erőt, meg kell határoznod, miről is szólsz valójában. Ez a folyamat megkívánja, hogy magadhoz ölelj mindent önmagaddal kapcsolatban. Az árnyék és fényoldaladat, az érzékelt erősségeidet és gyengeségeidet, a bizonytalanságodat és sebezhetőségedet, a bűntudatodat, a dühödet, haragodat és mindegyiküket szem előtt kell tartanod. Meg kell tanulnod a létezésed minden aspektusát. Ez a cél segít számodra megérteni, hogy mi is motivál téged. Amikor tudod, hogy mi is motiválja az érzelmi és mentális életed minden aspektusát, akkor tudod, hogy mi ösztönöz téged, hogy azt tedd, amit teszel. Akkor megérted a reakcióidat, a válaszaidat, és ez az, amikor a tudatalatti abbahagyja az önszabotáló mechanizmusokat és másik tudatos szövetségessé válik. Olyan mélyre kell menned önmagadba, hogy minden más eltűnjön.

Meg kell találnod azt a módot, ami legjobban támogat téged.

 

Meg kell találnod azokat a módozatokat, amik legjobbat hozzák ki belőled. Ez eleinte úgy indulhat el, mintha a legrosszabbat hoznák ki belőled, de ez ismét csak egy felfogás, egy ítélet, ami a hiedelem rendszereken és kondicionáltságokon alapul, amit igazságként vettetek magatokra, a társadalom kivetítéseire alapján. Azért mert a világotok a tudatosság oly sok különböző szintjeiből áll, és minden egyes lélek egyedülálló vibráció, és lehetetlen, hogy valaha is csak egyetlen út vagy egyetlen igazság legyen. Találjátok meg az utatokat, találjátok meg a saját igazságotokat, és ez által vissza fogjátok szerezni az áldott Isteni erőtöket és akaratotokat.

Az integritás azzal kezdődik, hogy hű és igaz vagy az énedhez. Az egyén nem működhet integritásban másokkal, ha nincs integritásban az énjével. Ha igazán az integritásotokat kimutatva akarjátok élni az életeteket, meghozva minden döntéseteket és minden cselekedetet az isteni akarat erejére alapozva tesztek meg, akkor el fogjátok kezdeni elismerni a valódi igazságot.

Csoportként úgy fogjátok találni, hogy ítélkezésen keresztüli kihívások jönnek majd. Minden alkalommal, mikor mások felett ítélkeztek, vagy tanúi vagytok mások elítélésének, szóljon az egy másik személyről, vagy annak életútjáról, ismerjétek fel a tükröződést az ítéletben. Keressétek meg önmagatokban, hogy honnan jön, megtalálva annak üzenetét és tanítását, azért, hogy megtapasztaljátok a felszabadulás újabb érzését.

Mindannyian vibrációkból álltok, amik behatolnak a világotok étereibe.

 

Hatással befolyással vagytok az üzleti életre. Fogyasztóként befolyással vagytok az üzleti világra, vállalkozóként vagy egyéni vállalkozóként hatással vagytok az üzleti világra. Egy nagyvállalat vagy egy kis vállalat a részének lenni azt jelenti, hogy befolyással vagytok az üzleti világra. Az életben minden dolog energia testekből áll. Ha üzleti tevékenységet folytatsz és egyedüli tagja vagy, akkor az üzleted közvetlenül tükröz téged. A nagyvállalatok testei az energia számos rendszeréből tevődnek össze. Minden személy a vállalatban meghatározza a test jólétét. Ha a mentális testet ebben a testben elsősorban a félelem és bujaság motiválja, akkor nagyon jó elképzelésetek lehet róla, hogy hogyan is viselkedik ez a test az üzleti világban.

Most befolyással lehettek az üzleti világra, kitágított módon azáltal, hogy tudatában vagytok annak, hogy ezek a testek hogyan is működnek a világban. Fogyasztóként jogaitok vannak. A bennetek lévő Isteni Akaratot és Erőt kell felhasználnotok arra, hogy fogyasztói jogaitokat gyakoroljátok. Ez csak a jéghegy csúcsa, hogy az egész folyamatot egyensúlyba hozzátok. Ahhoz, hogy az ember rendet teremtsen, keresztül kell mennie a káoszon és meg kell lelnie a vihar szemének közepét. Ez az, ahol az egyénnek szükséges megtalálnia a saját középpontját, és nyugodttá kell válnia.

A világotok hozzászokott a büntetés megúszásának magaviseletéhez, ami az integritás hiánya. A világotokban megszokottá vált a hazudás, manipuláció, kontrollálás, elutasítás, tagadás, ítélkezés, amiket az élet normális irányaiként fogadtatok el. Fogyasztói jogaitok mellett emberi lényekként jogaitok is vannak. Meg van a jogotok ahhoz, hogy felismerjétek mit helyeztek a testetekbe, mit helyeztek a testetekre, fizikálisan, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan. Ezért eljött a változás új mozgalmának, időszakának hajnala, és ma a szexcsakrátok gyógyításának tudatosságába viszünk benneteket.

Minden csakrátok összekapcsolódik.

 

A mozgás és változás a szexcsakra kulcsfontosságú területei. A változás mozgalma, amit ma nektek csoportként szeretnék bemutatni, az isteni jogaitok valódi visszanyerésének egyike. A szexcsakra be van kódolva az érzés/érzékelés isteni jogával. Viszont a bolygótok mentális testének visszaélése/bántalmazása révén, szó szerint a térben és időben fagyottá váltatok a hiedelemrendszereitek és a tudatosság paradigmájára tekintettel, aminek ki voltatok téve. Sokan áttörtétek a jeget. Még mindig sok lélek van, akik csapdába vannak esve a régi világban. Ezért arra kérünk titeket, hogy emeljétek a tudatotokat és tudatosságotokat másik szintre. Hozzátok ezt be a fizikai világotokba; magatokhoz ölelve az isteni jogotokat arra nézve, hogy érezzetek. Azért, mert amikor érzitek, hogy milyen is igazából érezni, akkor fel fogjátok fogni, hogy mit is jelent Egynek lenni a Minden Ami Van Isteni Erejével és így képessé váltok használni az isteni akaratotokat, tetszés szerint.

Egy elnyomott, hatalomtól megfosztott lélek nem képes és nem is használja az akaratát tetszés szerint.

 

Amit az egyén akaratának felhasználásaként észlelnek az gyakran egyszerűen csak egy tudatalatti ösztönös válasz vagy reakció egy kondicionáltságra, ami bekódolódott a pszichébe, és ami lejátszódik újra és újra és újra ismét, hasonlatosan egy beragadt lemezhez. Ez olyan mintázatokat alakít ki, amik általában pusztítóan hatnak egy személy életében. A világotokat a pusztító minták irányítják már évezredek óta. Az egyik legnagyobb pusztító minta, aminek a világotok ki van téve az a háború. Annak oka, amiért a háború elérte ezt a pontot, azért van mert mindenki az isteni igazát, az isteni akaratát, az isteni erejét, a tudat és megvalósítás teljes aspektusait keresi. A legtöbb ember nem is tudja, hogy hol is kezdje. Az emberiség tudatossága érzelmileg, mentálisan és spirituálisan visszamaradott fejlődésének következtében ez odáig fajult, hogy az emberek a földek, vallások, vagyon, stb. felett veszekszenek.

Az Isteni Akarat és Erő felvértez titeket azzal a képességgel, hogy reagáljatok mindarra, amelyek a hitrendszeretek és gondolati minták eredményeképpen kerülnek az utatokba.

 

Minél jobban felhasználjátok az a képességeteket arra, hogy reagáljatok, annál inkább meghatalmasodottabbá váltok, annál tudatosabbá váltok. A háború egyszerűen arról szól, hogy sok ember hiszi azt, hogy törvényesen igazuk van, nincs köztük egyetlen ember se, aki hajlandó meghallgatni mások nézőpontját. Ha az Isteni Akarat és Erő nem kerül felhasználásra, akkor visszaélnek ezzel – ez a háború mögött lévő másik indíték. A háború nem korlátozódik világokra, vagy országokra, vagy nemzetekre, áthatja a családok legbensőjét, a lényetek legbensőbb zugait. Háborúban álltok önmagatokkal is. Háború és konfliktus lehet a felnőtt énetek és belső gyermeketek között. Háború háborog bennetek a feloldatlan haragok, a fel nem oldott félelmek, a felszabadulás és megbocsátás befejezetlen folyamata végett, tehát a háború belülről indul, és külsőleg pedig felerősödik.

 

Számos Mester megtanította, és megismétlem, amit mondtak, ami a külső világotokban megnyilvánul, az vissza fogja tükrözni azt, ami bent van.

Most térjünk vissza a fogyasztói jogotokhoz, arra kérünk benneteket legyetek sokkal tudatosabb fogyasztók, legyetek tisztában a dolgokkal, és az Isteni jogotokkal azt illetően mivel tápláljátok a testeteket, és minek teszitek ki a testeteket. Következő alkalommal, ha vásárolni mentek olvassátok el a címkét. Ha beléptek egy szupermarketbe, abban a pillanatban, hogy átléptétek a bejáratot, egy tudatalatti programozás aktiválódik, és robottá váltok. Lehet, hogy elolvassátok a címkét, de nem értitek azt, de néhány dolog még mindig arra késztet, hogy rakjátok be a kosaratokba. Olyan dolgokat vesztek, amiket talán nem is fogtok használni. Váljatok tudatosabbá, legyetek tisztában a dolgokkal, jogotok van tudni, hogy mit adtok a testeteknek. Álljatok össze emberekkel és állítsatok össze egy fogyasztói fórumot, leírva, hogy tudjátok milyen tartósítószereket és vegyi anyagokat tesznek az ételekbe. Ragaszkodva ahhoz, hogy tudatában vagytok a vegyi anyagok, a tartósítószerek és adalékanyagok kombinációinak összes aspektusának. Mert valamit megmondhatok nektek most, sok minden, ami az ételeitekbe kerül, hatással van a testetekre. Ezek biztosítják, hogy a sűrűség egy szintje megmaradjon azért, hogy ne tudjatok elérni/megvalósítani dolgokat, nem beszélve a magasabb szintű tudatosságról. Ez egy összeesküvésnek hangzik. Nos, ez így is van. Látjátok milyen önteltté vált a társadalom? Látjátok milyen mélyre süllyedt a manipuláció, az irányítás, a kontroll.

Az önelégültség a társadalmatok igaz jólétének lényegét fenyegeti, a testetek, az elmétek, a szellemetek, az elmétek jólétének lényegét és a bolygótok minden gyermekeinek a jólétét is.


Mindannyian fontos szerepet játszotok abban, hogy együtt megsemmisítsük az önelégültség világát. Én, El Morya támogatom minden lépéseteket, ahogyan Kuthumi Mester, valamint Maitreya Nagyúr, Jézus Mester is ezt teszik. Én, El Morya vagyok Kuthumi Nagyúr iker testvére és iker aspektusa. Jézus Mester is Kuthumi Nagyúr iker testvére és iker aspektusa. Mi vagyunk Maitreya Nagyúr fiai, a szívcsakrájából csíráztunk ki, a tudatosság és tudat három szintjének három aspektusába megnyilvánulva, hogy a világotokat igazi egyensúlyi állapotába hozzuk.
Hogyan szeretnétek megsemmisíteni az önelégültség világát? Miképpen szeretnétek összetörni az illúziókat? Gondolkodjatok el ezen. A választások, amiket meghoztok, tekintettel erre én, El Morya együtt fogok munkálkodni rajtatok keresztül ezeken és ez által ezt létrehozzuk.

Én vagyok El Morya az Akarat és Erő első sugarának Chohánja, a Rubin fény nagyura. Menjetek előre és romboljátok le az illúziót. Ég veletek!El Morya Mester  Michelle Eloff által közvetítve
http://www.szivtanc.eoldal.hu