Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ELHATÁROLÓDÁS

2024-04-24

Óvakodjatok azoktól, akik elszívják az energiáitokat

Jézus 1212 szeretlek.jpg

 

ELHATÁROLÓDÁS

 

Óvakodjatok azoktól, akik elszívják az energiáitokat


Tartsd magad távol azoktól az emberektől, akik fel akarják tölteni magukat a fényeddel, hogy életben tartsák romboló szándékaikat!


Az energiák jelentős átalakulása van jelenleg folyamatban, és sok ember még nem áll készen arra, hogy beengedje a fény ezen új minőségét a testrendszerébe, és ezáltal az életébe. Sokkal könnyebbnek tűnik számukra, hogy rövid időre csatlakozzanak egy fényes energiamezőhöz, merítsenek belőle némi erőt, és folytassák megszokott életüket. Ez a lopás kezdetben észrevétlen marad a tapasztalatlan fényhordozók számára, de mindig az erő és a középpontúság elvesztésével jár.


Sokan érzik magukat legyengültnek, gyakran egészen hirtelen, amikor ilyen energia tolvajok hatása alá kerülnek. Ezt azonban gyakran nem ismerik fel, és a helytelen besorolás további zavart és nyugtalanságot okoz.


Óvakodjatok azoktól, akik látványosan mutatják ki szenvedésüket.


Akik féktelenül fejezik ki tökéletlenségüket és szánalomra apellálnak! Óvakodjatok azoktól, akik elrejtik szándékaikat, akik tudatlanságotok leple alatt elszívják energiáitokat. Vállaljatok felelősséget magatokért és éljetek tudatosan.
Figyeljétek meg a környezeteteket.

Kivel találkoztok, kivel van dolgotok és mi a szándéka annak a személynek, aki az életetekbe lép.

Nem vagytok felelősek az életéért! Nem hozhattok döntéseket az életében! Ő egy másik energiához kapcsolódik, amihez nektek semmi közötök sincs!

Határoljátok el magatokat ettől, és ismerjétek fel a visszaélést.

A fényenergiák kínálata bőséges, mert sokan ébredtek már fel, így nem nehéz hozzáférni hozzá másokon keresztül. Sokan arra rendezkedtek be, hogy "idegen tollakkal" díszítsék fel magukat.
Az ilyen emberek általában elzárkóznak önmaguk átalakításától, szétterjesztik tapogatóikat és így töltik fel energiamezőjüket, miközben a belső változást elutasítják. Az aggodalmukat, a félelmüket és a kellemetlen energiájukat a fénnyel teli emberekre zúdítják, lehúzzák magukhoz és lecsapolják energiájukat.

Ez azért történhet meg, mert a régi minták még mindig működnek bennük, és sok fénymunkás túlságosan is hozzászokott ahhoz, hogy feláldozza önmagát másokért és hagyja, hogy mások kihasználják.

Állítsátok ezt meg!

Nem vagytok felelősek senkiért, csak: magatokért! Maradjatok meg az erőtökben. A szívetek együttérzése végigkíséri az ilyen helyzeteket. Ez megtart benneteket a szeretetben és az erőtökben.

Az együttérzés a lélek csapdája is lehet, és ezt azok is tudják, akik romboló mintáikkal szembesítenek benneteket. Itt van szükség a megkülönböztető képességetekre, mert itt arról van szó, hogy felismerjétek, ami van.
Mivel állok szemben?

Maradjatok tehát éberek és tiszták, figyelmesek és érintetlenek, amikor ilyen helyzetek behatolnak az életetekbe.

 

Elkezdődött az emberi önfelelősség felvállalásának az ideje.

Ezért nincs helye többé kitérésnek, hogy elterelje a figyelmet a saját tökéletlenségéről. Nem megengedett többé a gyarapodás és a visszaélés, mások energiáinak kisajátításával.

Mert az önfelelősség azt jelenti, hogy amit mond: felelősséget vállal önmagáért, önmagán keresztül. Erre most minden ember hivatott. Szuverének vagytok az életetekben! Hozzátok meg a döntéseket, és várjátok a választ.

De nem kell eltaszítani azokat a testvéreket, akik még mindig a sötétségben élnek. Nem szabad megvetnetek őket, és nem szabad kevesebbre becsülnötök őket, mint magatokat. Ők is úton vannak, de minden útnak megvannak a maga egyéni törvényei, egy pontosan az adott személyre szabott dinamikája, és ők is meg fogják találni az utat a fénybe. Más-más időben és az élettervüknek megfelelően.

Szeressétek ezeket az embereket, küldjetek nekik erőt és fényt a szívetekből, de: távolodjatok el tőlük!

Legyetek tudatában ennek a megkülönböztetésnek, és cselekedjetek önmeghatározó entitásként.

Kerüljétek a beszélgetéseket vagy a hosszú idő- és térbeli együttléteket olyan emberekkel, akik nem illenek hozzátok. Energiamezőjük nem akar kommunikálni a tietekkel.

Az energiamezők érzékelése

Ne hallgassatok a szavaikra!

Figyeljétek meg a szándékaikat, amelyek általában egyértelműen kifejeződnek a nonverbális gesztusokon keresztül. Ha elkezditek érzékelni egy személy rezgését, mindent megtudhattok a valódi szándékairól, és így levonhatjátok a szükséges következtetéseket.

Egy személy energiamezeje nagyon finom dolog. Érezni vagy látni lehet, és ez sok felesleges dologtól megkímélhet benneteket.

Amíg "munkában" vagytok, vagyis amíg az energiamezőtökön munka folyik, addig fontos, hogy távol tartsátok magatokat minden olyan erőtől, amely a sötétséget segíti elő.

Csak ha ez a folyamat befejeződik, akkor már nem érhetnek el többé benneteket az idegen szándékok és energiák. Ekkor az energiatestetek majd automatikusan elutasítja őket, és egyáltalán nem tudnak majd ártani nektek. Addig is maradjatok figyelmesek a találkozásokra.

Legyetek óvatosak, hogy mely helyiségekben tartózkodtok.

Ha nem jó, ha valamit nem éreztek helyesnek, hagyjátok el ezt a környezetet.

Váljatok el, és fejezzétek be ezt az együttlétet. Lehet, hogy ez egyesek számára "érzéketlennek" vagy "arrogánsnak" tűnik majd, de mit számít ez nektek. Ez a viselkedés tudást és megértést igényel, és azok, akik felháborodnak ezen, messze vannak ettől a tudástól és megértéstől. A haragjuk a csalódásból fakad, mert látják, hogy a szándékaik nem teljesülnek be.

 

Ne aggódjatok emiatt! Győződjetek meg róla, hogy a középpontban maradtok, az erőtökben és abban a képességetekben, hogy feltétel nélkül tudtok szeretni.

Ez most a nagy kihívás ideje minden fénymunkás számára. Azok számára, akik már meggyújtották a fényüket. A ti szívetek a horgony egy olyan időszakban, amikor annyi visszaélés történik az együttérzés kifejezésén keresztül.

Hívjatok engem, és én veletek leszek, hogy ebből az egyedülálló időszakból gyógyult entitásként térhessetek vissza isteni eredetetekhez.

Vezetve, tisztelve és mérhetetlenül szeretve vagytok.JÉZUS

 

 

 

Közvetítette: Jahn J Kassl

Fordította: Aysha

 

Forrás