Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Eljön a Ti időtök

2022-01-11

Szíriuszi üzenet

föld 0.jpg
 
Eljön a Ti időtök
 
SZIRIUSZI ÜZENET
 
Ti vagytok az útjelzők
 
 
Kedveseim, azért jöttünk ma hozzátok, hogy sok reményt adjunk nektek a 2022-es esztendőre
 
Most már elmondhatjuk nektek, hogy a háborúnak vége
 
A FÉNY győzött
 
Látjuk, hogy sokan közületek kimerültnek és kirekesztettnek érzitek magatokat az elmúlt 2 évben a bolygótokon történtek miatt.
Azért vagyunk itt, hogy megtapsoljunk benneteket azért a kitartásotokért, amellyel a sok sötétség közepette is fenntartjátok saját FÉNYeteket.
Most már elmondhatjuk nektek, hogy a háborúnak vége.
 
A FÉNY győzött
 
Amit most láttok, az csak a sötétség kis zugai, amelyek a figyelemért harcolnak, de valójában a FÉNY már győzött!
Annyiszor szeretnénk mind ezt elmondani nektek, hogy végül már kezditek majd elhinni ezeket a szavakat!
Igen, látjuk a sötétségnek ezeket a zugait, és ha a sötétség között vagytok, lehet, hogy nem hisztek el semmit abból, amit most mondunk nektek.
Azonban azoknak, akik még mindig a szabadságotokért harcolnak a korlátozások között, azt mondjuk, hogy folytassátok a harcot, mert sok információ kerül a felszínre, hogy örökre véget vessenek ezeknek a korlátozásoknak!
 
Higgyétek el a szívetekben, hogy a szabadság az Isten adta jogotok, és a korlátozások nem lesznek többé.
 
A háborúnak vége.
 
A FÉNY győzött.
 
Olyan, mintha egy börtönbe lennétek bezárva, azt gondolva, hogy egy életre szóló büntetésetek van, és nem tudva azt, hogy másnap reggel kiszabadultok a börtönötökből.
 
Annyi minden történik a színfalak mögött mind a Földön, mind a Magasabb Birodalmakban, hogy ha ismernétek az összes információt, el sem hinnétek.
Egy izgalmas új Föld szélén álltok, és Ti vagytok az útjelzők, Kedveseim, azok számára, akik mögöttetek jönnek!
Ti  valóban a szerencsések vagytok, mert ti vagytok beavatottak annyi információba, amiről a Föld lakói közül sokan nem tudnak.
Ti tudatában vagytok annak a sötétségnek, amit évezredek óta engedtek a bolygón folytatódni.
 
Amikor az információ végre kiderül, mások, akik teljesen tudatlanok, megdöbbennek, és nagy szükség lesz RÁTOK, hogy segítsetek tájékoztatni és gyógyítani őket!
 
Kedveseim, valóban eljön a Ti időtök!
 
A károk nagy része, amit a sötét oldal próbált okozni a bolygón, hogy megpróbálják a világot elnépteleníteni, már enyhült!
 
Újra elmondjuk nektek, hogy a barátaitokra és családotokra vigyáztak a vezetőik.
 
Még ha nem is hittek a szavaitoknak és a jelenlegi narratívával tartanak, hamarosan fel fognak ébredni, és igazat fogtok kapni azért, amit megpróbáltatok elmondani nekik.
 
Halljuk, hogy azt mondjátok, hogy amikor az Igazság kiderül, bármennyire is szeretnétek mindannyian azt mondani, hogy " én megmondtam nektek" ez nem így lesz. A szavak, amiket hallani fogunk tőletek, amikor mások megkérdezik tőletek, hogy honnan tudtátok, a következők lesznek:
"Az intuíciómat használtam, vagy egyszerűen csak tudtam" 
 
Azok, akik nem hisznek semmiféle Istenben vagy magasabb erőben, több mint zavarban lesznek, amikor az Igazság kiderül, és nagy szükségük lesz a gyógyításra tőletek, mivel az egész világuk a feje tetejére fog állni!
 
És így Kedveseim, itt az ideje, hogy nézzetek befelé és legyetek tudatában annak, hogy a ti időtök eljön!
 
Mindannyian sok lélekgyógyuláson mentek keresztül és sok minden jön fel, amit meg kell tisztítani.
 
Észrevehetitek, hogy olyan, mintha hullámvasúton lennétek, egyik nap a világ tetején érzitek magatokat, a következőn pedig a földön, és mindez egy nap alatt is megtörténhet.
 
Ne foglalkozzatok azzal, ami ezeket az érzelmeket a felszínre hozza, ezek a lélek gyógyulásának utolsó maradványai, és ahogy ez az év előrehalad, mindannyian elkezditek majd csodálatosnak érezni magatokat, és nem fogtok visszafelé haladni, hiszen azért jöttetek a Földre, hogy segítsetek másokat meggyógyítani, de ehhez először magatokat kellett meggyógyítanotok, és mindannyian csodálatos munkát végeztetek ebben.
 
Amikor ezeket a sötétebb érzelmeket érzitek, forduljatok Angyalaitokhoz és Vezetőitekhez és a körülöttetek lévőkhöz segítségért és gyógyulásért! Ne aggódjatok semmilyen formában sem.... sem egészségügyileg, sem gyakorlatilag vagy anyagilag, mert a jövőtök biztosított lesz!
 
Sokan közületek mostanában nagyon magányosnak éreztétek magatokat, mivel az úgynevezett barátaitok az út szélére kerülhettek.
Olyanokat fogtok keresni, akik ugyanazon a hullámhosszon vannak, mint ti, mivel a lélekcsoportok újra összejönnek.
 
Sokan közületek arra is útmutatást kapnak, hogy más területekre költözzenek, hogy új életet kezdjenek.
 
Ne féljetek egyiktől sem, mert ez a lelketek hivatása, és vezetve lesztek!
 
Sajnos sok párkapcsolat fog felbomlani, mivel az egyik partner előre akarja vinni a lelkét az 5. dimenzióba, a másik pedig a 3. dimenzió kényelmében akar maradni.
 
A ti személyes döntésetek lesz a távozás, de ha ezt teszitek, ne féljetek, mert sok segítséget kaptok a magasabb birodalmakból, ha ez a lelketek terve.
Egyszerűen tudni fogjátok, hogy mi a helyes számotokra, és a lelketek hivatása magától értetődővé válik.
 
Azok, akik egyedül vannak és társat keresnek, végre megtalálják a lelki társukat, hogy folytassátok azt a munkát, amit más életetekben elkezdtetek.
Külön voltatok a saját lelketek növekedése érdekében, de most itt az ideje, hogy minden lélekcsoport összejöjjön, hogy előre haladjon az Új Földre.
 
Folytassátok a saját meditációtokat és Gaiával való kapcsolatot, mert ez segíteni fog nektek, hogy befogadjátok az új energiákat, amelyeket a Központi Napból sugároznak a Földre.
 
Ahogy már korábban is mondtuk, a Föld sok változáson megy keresztül.
 
Ebben a fázisban továbbra is több földrengés, vulkánkitörés és heves szél fog történni, amíg Gaia be nem rendeződik a saját 5. dimenziójába.
Fénymunkásként legyetek biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen és időben lesztek, hogy elkerüljetek minden katasztrófát!
 
És így kedves Egyek, még egyszer gratulálunk nektek, amiért kitartottatok és eljöttetek ebben az időben.
 
Sokatoknak nem volt könnyű, de az idők változnak és hamarosan sokféleképpen megjutalmaznak titeket mindazért, amit az emberiség megsegítéséért tettetek ebben a különleges időszakban.
 
Mint mindig, most is hívjatok minket segítségért és gyógyulásért.
 
Sok szeretetet és áldást küldünk nektek, és még egyszer mondjuk nektek...
 
MINDEN RENDBEN VAN 
 
 
Mi vagyunk a Szíriuszi testvéreitek
 
 
 
 
 
2022.01.07.
Thea Grace