Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

EVOLÚCIÓ ÉS INTUÍCIÓ

2023-08-29

Az irányítási kényszer feladása

medi tudat 13.jpg

 

EVOLÚCIÓ ÉS INTUÍCIÓ

Az ego-alapú irányítás kényszer feladása

Arktúruszi üzenet

 

Üdvözöljük a kedves olvasókat. Az a szándékunk, hogy ezeket az üzeneteket a szeretet kiáradásán keresztül juttassuk el, ami segíthet abban, hogy jobban megértsd és könnyebben áthaladj a felemelkedési folyamat kaotikus aspektusain.

 

Tudd és bízz benne, hogy minden az isteni terv szerint zajlik. Az események célja az, hogy kilépjetek a kollektív illúzióból, amely eónok óta rabságban tartotta az emberiséget. Ennek érdekében meg kell látni és fel kell ismerni azokat a téves hiedelmeket, amelyek még mindig fenntartják az elkülönülést, mert nem kell többé energetikailag táplálni őket. Mindenki, aki lelkileg ébren van és azok is, akik nem, kezdik felismerni a megtévesztést, amit oly sokan igazságként fogadtak el.Az evolúció egyre több egyént ébreszt rá arra, hogy felismerje és bízzon az intuíciójában, ahelyett, hogy továbbra is vakon követné azokat a szakértőket, politikusokat és vallási vezetőket, akik nem tudnak semmi magasabbat felmutatni, mint a saját tudatállapotuk. Tudd azonban, hogy jelenleg sok spirituális tanító nagyon magas szintről dolgozik a Földön. Mindig bízz az intuíciódban, azzal kapcsolatban, hogy mi ered az igazságból és mi a háromdimenziós egoból.

 

Legtöbben eljutottatok arra a pontra, amikor tudatosítanotok kell és tisztáznotok az irányítás kérdését. 

 

Nem a hatalmon lévők és a diktátorok által gyakorolt ​​​​irányításról beszélünk, hanem az irányítási kényszerről, amelyet sok egyén továbbra is működtet az élete minden területén. Ez az általánosan elfogadott kontrolltípus gyakran kényszercselekedetekben nyilvánul meg, még a legegyszerűbb problémákkal szemben is, amelyek alátámasztják az egyén elképzeléseit arról, hogy mi a helyes és a biztonságos, az elfogadott háromdimenziós normákon belül.

 

Itt az ideje, hogy az igazság minden keresője őszintén megkérdezze magától; „Miért hiszem, és miért ragaszkodom olyan gyakran ahhoz, hogy a dolgoknak bizonyos módon kell megtörténniük?  Ez azért van, mert úgy gondolom, hogy ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy én irányítom, akkor minden káoszos lesz, vagy helytelen?” 

 

Az irányítás iránti vágy bizonyos szintje szinte mindenki tudatában rögzült, mert amikor a világ még kevésbé volt fejlett, szükség volt az irányításra, a túlélésért, de ezek az idők véget értek. A spirituális evolúció megköveteli az ego-alapú személyes irányítás feladását. Ez akkor történhet meg, amikor az ember valóban felismeri, hogy az isteni tudat individualizálása azt jelenti, hogy Isten az emberi kifejeződés által nyilvánítja ki önmagát.

 

Te, aki ezeket az üzeneteket olvasod, elég fejlett vagy ahhoz, hogy a személyes irányítást az Igazi Valód kezébe helyezd. Ha csak nem hiszed azt, hogy a mindentudó isteni énednek, meg kell mondani, hogy mire van szüksége, mikor és hogyan kell azt megvalósítania.

 

Álljatok félre és engedjétek meg magatoknak, hogy elfogadjátok és befogadjátok a saját isteni énetek valóságát, ahelyett, hogy folytatnátok az életetek mindent részére kiterjedő irányítási kísérleteket a háromdimenziós elképzelések szerint.

 

A személyes kontroll problémái a mindennapi élet minden aspektusát érintik, attól kezdve, hogy mit kell enni, egészen addig, hogy a világnak hogyan kell működnie.


A személyes ellenőrzés elengedése nagyon ijesztő lehet, mert az irányítás biztonságérzetet ad. A legtöbb irányítási probléma a tisztázatlan régi energiából származik, amelyeket visszahoztok az életetekbe.


Minden ember az Isten/Isteni Tudat individualizációja, ami azt jelenti, hogy sok élete során különböző tapasztalatokat szerzett, amelyek alapján személyes preferenciát alakított ki. 

 

Az emberi ego, aki nem ismeri a teljes valóságot, úgy gondolja, hogy ő azért van, hogy irányítsa önmaga és mások életét, és ennek módját a háromdimenziós kollektív tudatból kell merítenie.

Mindenkinek szabad akarata van, és joga, hogy a számára legmegfelelőbb módon élje az életét. A szülőknek meg kell őrizniük bizonyos mértékű ellenőrzést gyermekeik biztonsága  érdekében. Minden háztartásnak szüksége van irányelvekre a dolgok zökkenőmentes működéséhez.  A háromdimenziós mintákon való túllépés nem szünteti meg a preferenciákat. Az ellenőrzési problémák általában az előző életekben felhalmozódott és mindig aktív félelmekből és bizonytalanságokból adódnak. 


A személyes ellenőrzés elengedése nem megy zökkenőmentesen. 

 

Szinte mindenki rendelkezik még bizonyos fokú „irányítási kényszerrel” az energia felett, egyszerűen azért, mert sok életen át ez biztonságot és védelmet adott a számára. Az irányítás háromdimenziós mintáin való túllépés a tudatosság emelkedésének folyamata, egyszerűen ébernek kell lenni minden automatikus késztetésre és válaszreakcióra. Arról van szó, hogy hagyd magad mögött azon hiedelmedet, hogy a dolgok szétesnek, ha nem lépsz közbe, és nem te irányítod a körülményeket. A félelmet váltsa fel a bizalom, engedd el az összes régi energiát, amelyek nem szolgálják utadat, mert nem a szívedből erednek. Hagyd, hogy feltáruljon előtted a nagy kép, mindazon túl amit eddig tanítottak neked. Ha megtanulod elengedni azon kísérletet, hogy irányítsd életed minden aspektusát és másokét, egyre könnyebbé válik a léted.

 

Engedd meg a magasabb isteni énednek, hogy kifejezze önmagát rajtad keresztül, megteremtse azt ami szükséges és megszüntesse azt ami már szükségtelen.


Pihenj meg a felsőbb valóságodban.

 

Áramolj az isteni teremtésed hullámhosszán.

 

Létezz Isten Tenyerén.

 

Arktúruszi csillagtestvéreitek

 

Közvetítette: Marilynn Raffaele

Fordította: Aysha