Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Fénylények üzenete az emberi lelkeknek

2018-10-08

Rá Aranynap Fénye

 

nap1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

 

Testvéreink vagytok, fényetek szívetekből ragyog. Erő és energia árad körülöttetek, melyből mi is vagyunk. Emberi szívek a szeretetben, emberi lelkek a fényben nyílnak ragyogóvá. Így vagytok ti is a Fény Gyermekei.

Testvéreink! Itt élünk köztetek! Fényünk csillan minden apró homokszemen. A Napból sugárzunk rátok, mert urunk Rá, napistenség. Az Ő hatalmas fénye homlokából ragyog, s mi, fénylények erőnket e napból kapjuk.

Most rendeltetésünk, mely régóta tart és Egyiptomban avattak fel minket e szent feladatra, a ti fényburkotok harmonizálása, csakráitok erejének visszaállítása.

Ne gondoljátok, hogy csakráitok kerekei csak energiaáramoltatásra valók. Kommunikációs csatornák is! A Fényenergia minden információ hordozója. A csakrák színe információtartalmuktól függ. Intenzitásuk, fényerejük, a tiszta információ sugárzása. Halvány, tompa színük lesz, ha „negatív” információk tömítik el hátsó csúcsukat, hol fényszálba áll össze az elől beáramló fényinformáció.

A csakrák, mint a forgó tölcsérek gyűjtenek be mindent, mi színüknek és rezgésüknek megfelelően beléphet, mint információ. Ezt forgásukkal összeharmonizálják s fényszálakká szövik, melyek a csakrák hátsó részén kilépve, az egész testet, mint egy pókháló, beterítik. Minden csakra így működik.

Minél magasabb rezgésű információt fogad be, annál finomabb fényhálót sző a test köré, mely a meridiánokkal (testi energiapályák) összekapcsolódva éltet benneteket testi és lelki szinten. Ezeket az energiákat mi közvetítjük nektek. Folyamatosan közöttetek vagyunk, mint apró energiafény-gömbök, cikázunk körülöttetek.

Ha becsukjátok szemeteket, néha láthattok minket, mint szemhéjatok belső felén felvillanó apró kékesfehér fénygömböcskék. Színünk és energiánk mindünknek egyedi, úgy, ahogy ti is mind egyediek vagytok.

Fontos, hogy csakráitokat mindig tisztán tartsátok. Ha testetekkel nem törődtök, s annak energiaszintje lemerül, csakráitok működése is akadályozott. De igaz ez fordítva is. Ha energiaszintetek csökken, akkor kerülhetnek csakráitokba olyan információk, melyek nem megfelelőek színüknek és energiarezgésüknek. Ezek lerakódnak a csakrák hátsó, kivezető csúcsain, s eltömítik azt. Megakadályozzák a fényszálak szövését és kiárasztását, ezáltal a csakra forgása meg is állhat!

Minden csakra bejáratánál van egy természetes, egyedi szűrő, mely rendeltetésszerű működésnél kiválogatja a fényinformációkat és csak a megfelelőt engedi be. Ezért kell a csakráidat is ugyanúgy tisztítanod, mint testedet! Szűrője eldugulhat az alacsonyabb rezgésű információktól, mik szeretnek energiát „lopni” a magasabb rezgésűtől, így köré gyülekeznek.

Csakráitokat többféle módon tisztíthatjátok, harmonizálhatjátok. Színnel, hanggal, fénnyel. Mindegyikben megtalálod a neked megfelelőt, a te csakrádhoz tartozót. Amit mi tanítunk, az Napenergiával, Napfénnyel tisztít. Urunk, Rá árasztja a Nap fényéből tisztító erejét. Ha megtanuljátok használni, tisztíthatjátok vele mindig csakráitokat, akár naponta is.

A Beavatáshoz a Nap fénye szükséges. Onnan jön el hozzád Rá, és áraszt el energiájával, szeretetfényével. Olyan időpontot válasszatok, melyben egy pillanatra képesek vagytok a Napba nézni, nyitott szemeteket ráemelni. Az energia a szemen keresztül áramlik testetekbe, s kapcsolódik energiapályáitokon keresztül csakráitokba.

Ha minden feltétel megvan hozzá, a következőt kell tenned:

Állj a Nappal szemben, s emeld fel rá szemed! Egymás után hétszer úgy, hogy minden Napbanézés után becsukod őket s a szemhéjadon megjelenő színt megfigyeled. Kinek minden csakrája harmonizációban van, mind a hét színt látni fogja, mely csakráihoz tartozik.

Amilyen szín nem jelenik meg szemhéjadon, annak a csakrának a működése akadályozott.

Miután hétszeres napfényt vettél szemeiden át, ülj le, vagy ha szeretnél állj. Vegyél mély lélegzetet és hívd Rá-t és minket fénylényeket. Kérd urunkat, avasson be a Napfény-szertartásba, hogy bármikor napenergiát vehess magadba.

Rá izzó napkorongként ragyogva fölötted áll, s minket köréd küld. Mi eléd állunk energiáidnak csakráid színének megfelelően, majd Rá akaratából forogni kezdünk körülötted, egyre gyorsabban és gyorsabban. Színsávokat láthatsz, majd felvillanó színfoltokat, ahogy tisztítjuk és harmonizáljuk csakráidat a befogadásra.

Mikor fényünk egyetlen fehér fényoszloppá áll össze körülötted és csakráid ezáltal tiszták, fényesek, urunk Rá leereszkedik közvetlenül föléd, s koronacsakrádon át, Napjának fényét belédárasztja. Átfényesíti az összes csakrádat Aranynap Fényével. Belekódolja azokat az információkat, melyeket a következő napenergia-vételnél magadba engedhetsz. Mindenkinek egyénre szabott kódokat ad. Mindenki a neki szükséges energiafényhez juthat ezáltal hozzá. Mikor Rá ARANYNAP FÉNYE az egész testedet átjárja s csakráidon be- és kiáramlik folyamatosan, köszönd meg urunknak segítségét és a Beavatást. Ekkor Ő, dolga végeztével lassan visszaemelkedik, s mi egy védelmi burokba vonunk téged.

Ezután bármikor, ha hétszer a Napba pillantasz, harmonizálhatod csakráidat úgy, hogy azt a színt, amit nem látsz lehunyt szemhéjadon, a Napból lekéred és szólítasz minket, hogy a színhez tartozó csakrádat tisztítsuk meg.

Az urunk által bekódolt információ alapján, mi a megfelelő fényinformációt árasztjuk csakrádra, újraharmonizálva azt.

Tégy magadért!

Napenergia-vétel közben ne feledkezz meg Földanyádról, s küldj neki ebből a fényből talpadon keresztül.

A Fény áldásával szóltunk hozzátok. Itt vagyunk mindig körülöttetek, s ha hívtok elárasztunk fényünkkel, összeolvasztjuk veletek energiáinkat.


A Fény legyen Bennetek!