Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FÖLD ANYA ÜZENETE

2022-06-14

Az élet áramlata

Föld anya.jpg

 

Kedves emberek!

 

Szívből köszöntelek Benneteket. Én vagyok a Földanyád, a Föld élő tudata és veled együtt ünneplem az életedet.

 

Befoglak mindnyájatokat. Érezd a jelenlétemet tudatként, amely áthat mindent, ami a Földön él. Ez a tudat benned van, és mindenben, ami körülvesz: az ásványokban, a növényekben, az állatokban. Mindenben benne vagyok, ami él. Mindazt, ami anyagi formát öltött, a belülről jövő tudat eleveniti meg és élteti, én pedig ebben a tudatban élek és támogatom azt.

 

Én vagyok az az állandó, megalapozó jelenlét, amely minden dolog mögött áll, és amely lehetővé teszi a lélektudat fejlődését minden ásványban, növényben, állatban és emberben. Én vagyok az anya, aki életet ad a tudat minden formájának. Végül mindent, minden anyagi részecskét vagy formát a tudat tart életben. És lényegében én is ez a tudat vagyok. Amit fel lehet fogni, az az anyag, az anyagi forma, de az anyag alapjául szolgáló tudat az összes forma lényege.

 

Erről a tudatról, ami én vagyok, szeretnék még valamit elmondani. 

 

Női tudat vagyok. Folyékony és áramló vagyok, és nem ismerek korlátokat

 

És mivel én vagyok a lélek a földi élet mögött, az egység áramlata mindenen áthalad – és én vagyok az. Ezzel az egységgel szemben áll minden egyedi egyéni lélek. És mivel egyedülálló egyéniség vagy, tánc folyik közöttünk, mint minden egyén és az egyetlen áram között, amely én vagyok. De ez a tánc csak akkor működik kreatív és termékeny módon, ha az egyes lelkek tudatában vannak a velem való kapcsolatuknak. Olyan ez, mint egy nagy folyónál: csak akkor tudsz áramlani vele, ha tudod, hogy része vagy annak a folyónak, ha átadod magad az áramlatnak és bízol benne.

 

De az emberi társadalomban a legtöbb ember ellentétben áll azzal az életáramlással, amely én vagyok. Nem bíznak ebben az áramlatban: ellenállnak neki, megpróbálnak kimászni belőle, megrekednek a folyóparton, mert azt érzik, hogy ez az áramlás szélsebes és irányíthatatlan. Ez az áramlat valójában földi természeted áramlása: az érzéseid, az ösztöneid és a szenvedélyed. Sajnos az embereket nem tanították meg arra, hogy bízzanak a természetükben. Nagy bizalmatlanság van az emberekben a földi természetükkel kapcsolatban, és gyanakvás a Föld áramló életáramával szemben.

 

Ennek a bizalmatlanságnak az eredménye pedig az, hogy az az alapvető minőség, ami én vagyok, és amivé válhatok az emberiség számára, nincs felfedezve, vagy nincs kellőképpen feltárva. Mintha arra várnék, hogy táncba szálljak veletek, de az emberek általában elfordulnak tőlem és megpróbálnak tőlem független életet teremteni. A fejük mentális energiáját használva akarnak az élet uraivá válni, ahelyett, hogy az élet természetes, könnyű és gördülékeny áramlatával együtt mozognának.

 

Mivel az emberek kollektíven és nagy léptékben hátat fordítottak a mindent átható élő áramlásnak, a dolgok nem mennek jó irányba a Földön. Az ember és a természet között szakadék alakult ki, amely a természet nagy részének pusztulását okozta a növény- és állatvilágban egyaránt. Emellett az emberek belső világát is pusztítja: ha nem találják meg saját kapcsolatukat a Föld erejével beteggé, depresszióssá és nyugtalanná válnak.

 

Miért mondom ezt neked? Mert ti, akik itt vagytok, tisztában vagytok a Földdel való kapcsolat fontosságával, és azt is megértitek, hogy van tudatom, hogy nem csak holt anyag vagyok. Csak akkor tudom teljesíteni a feladatomat, ha ti kapcsolatban vagytok velem, és belülről engeditek áramlani a saját energiátokat – a kreativitás, az önbizalom és az életnek való átadás által. 

 

Csak akkor tudlak táplálni és támogatni ha a tánc végre létrejön és formát ölt.

 

Lényegében csatornák vagytok, amelyek segítenek kialakítani egy új energiát, egy új egységet, egy új tudatot az emberek és a Föld között. Szeretném, ha tisztában lennél saját tulajdonságaiddal, amelyek ehhez a folyamathoz kapcsolódnak. De néha nagyon kételkedsz magadban, és ez részben blokkolja a csatornát, még akkor is, ha valójában már előrehaladott vagy ebben a folyamatban. Azonban nem kötelező tökéletesnek lenned. Nem szükséges minden problémát megoldanod ahhoz, hogy kapcsolatba léphess velem, és ne csak az egyén szintjén, hanem egyetemes tudat szinten is hozzájárulhass a nagyobb képhez.

 

Arra kérlek benneteket, hogy most tudatosan kapcsolódjatok a szívemhez. 

 

Képzeld el, hogy a lábad alatt gyökerek vannak, amelyek mélyen behatolnak a központi magomba, a szívembe. Érezd, hogyan támogatlak, és hogyan biztatlak, hogy add át magad ennek az életnek, és bízz bennem. Az élet az emberi világban, a társadalomban annak minden szabályával és mércéjével, valamint azzal a sok félelemmel, amelyet gyermekként rád véstek, rést vájt a fejed és az élet között. Nehéz átadnod magad a szívednek, az érzéseidnek, az intuíciódnak. De lehetséges, amint tudatosan kapcsolatba lépsz velem, hogy segítsek neked; Érezd, amikor az energiáim át áramlanak a lábad alatti gyökerektől a lábaidon fölfelé az egész testedben.

 

Képzeld el, hogy a hátadon lebegsz egy nagy, széles folyón és hagyod magad sodródni. Érezd magad nyugodtnak és biztonságban, még ha nem is látod, hova mész. Képzeld el ezt egészen valóságos módon. Sodródsz azon a nagy folyón, és az eget nézed, és érzed és hallod a természet hangjait magad körül. Érezd, ahogy hordozlak, és egyszerűen engedd el a gondolataidat a fejedből.

 

Most figyelj a hasadra. A zsigereidben él egy ösztönös érzés, hogy mi igaz. A zsigereidből fakad egy ösztönszerű érzés, ami által azonnal megérezhetsz bármit, még mielőtt végiggondoltad volna.  Ez az a szint, amit keresel, és ez az, ami szabaddá tesz: gondolkodás nélküli érzés. Csendben kapcsolódj a hasában lévő helyhez. Lélegezz bele, és érezd, hogyan nyílik meg a csatorna, ami vagy.

 

Tisztasággal, csenddel és nyugalommal érezd, mi a hozzájárulásod a Földön, mit kell adnod az emberiségnek és a természetnek. Érezd egyedi ajándékaid energiáját, és bízz ebben az energiában, és bízz a vele járó érzésben. Azért jöttél ide, hogy olyan áramlást hozz, amely összeköti egyedi lelkedet a Földével, velem, és ez a mi összekötő pontunk, ahol sorsunk találkozik, és ahol együtt dolgozunk. 

 

Megkapom a lelkesedést és az inspirációt, te pedig megkapod a támogatásomat és a tápláló energiáimat, valamint az erőben és biztonságban való megalapozást. Ez akarok lenni neked.

 

Nagyon köszönöm, hogy itt és most jelen vagy velem.

 

 

 

Föld Anya

 

 

 

Csatorna: Pamela Kribbe

Fordította: Aysha