Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gaia üzenete

2022-12-30

Minden ember ki jelen inkarnációját tölti itt a földön azért született le mert egyezséget kötött,hogy részt vesz a nagy átalakulásban

 Gaia üzenete.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Testvérem, gyermekem itt vagyok köszöntelek téged, kérlek az alábbi üzenetemet add át társaidnak, fénytestvéreidnek, melyet szívük őszinte szeretetével fogadnak mert készek felvállalni küldetésüket, hogy közösen, és egyenként dolgoznak igaz önvalójuk felismerése, és életre keltése érdekében.

Gaia vagyok szeretettel köszöntelek benneteket. Mint tudjátok, minden ember ki jelen inkarnációját tölti itt a földön azért született le mert egyezséget kötött,hogy részt vesz a nagy átalakulásban . Segíti a föld és az emberiség felemelkedését az új tudatosságban. Sokan vagytok már, akik emlékeztek erre a felvállalt munkára, hiszen Ti vagytok az élcsapat, aki vezeti és segíti az ébredező társaitokat, hogy útjukat megtalálva beteljesíthessék küldetésüket.

Elérkezett az idő, hogy a kristálytudatosság földelése, majd aktiválása minden ember és a föld energia rendszerében, a kristályhálón keresztül összekapcsolódva, eggyé válva megtörténjen. A föld folyékony kristályháló szerkezetének és az emberiség kristályhálójának összehangolása komoly feladatot jelent minden ember számára, hiszen mindenki saját tempójában képes beépíteni, majd aktiválni fejlődése érdekében.

Elérkezett az idő, hogy komolyan vegyétek küldetésetek nincs idő a halogatásra, amint látjátok, halljátok és tapasztaljátok a változás átalakulás felerősödött az idő kereke egyre gyorsabban forog.

Aki a feltétel nélküli szeretet és elfogadás fényével tölti fel lénye minden részét élete minden pillanatát, az ,,itt és a most" jelenléte hatja át az békében és nyugalomba fogadja a változásokat, még ha az élete teljesen átalakult és nem ,,pozitív irányban.

Gyermekeim felejtsétek el megítélni a veletek és körülöttetek történt változást csendesedjetek el, halljátok meg lelketek szavát, hiszen a bennetek lakozó nagy és hatalmas szellem szól hozzátok. Nincs mitől félnetek, ismerjétek fel magatokban azt, akik valójában vagytok. Isten nyilvánul meg rajtatok keresztül az egy az igaz ki általatok mutatja meg magát. Ismerjétek meg igaz lényetek szent eszenciáját, akik mindig is voltatok. Gyermekeim, szeretteim engedjétek el a félelmeiteket, az ítélkezéseket, a ragaszkodásotokat emberekhez, tárgyakhoz fűződő viszonyotokat. Semmihez és senkihez ne kötődjetek, hiszen a felemelkedés csak a szabadság által történhet meg.

Meg kell válni minden régi hitrendszertől, tanult és hozott elavult szokástól. engedjétek meg magatoknak, hogy szabadon szárnyaljatok azok legyetek, akik mindig is voltatok, csak elfelejtettétek, hiszen leszületésetek feltétele a felejtés, hogy a lélek fejlődéséhez tapasztalásához a teljes tudattalanság szükséges, a tudást dns -tek őrzi csak emlékezni kell. Megtalálni a magatokhoz vezető utat, hogy újra felismerjétek a bennetek lakozó teremtőt, a mestert.

Szeretteim biztosítalak benneteket , hogy a mélyreható nagy átalakulás idején sem felejtelek el és nem hagylak el benneteket, hiszen közös a múltunk és közös a jövőnk. Csak a szívetekre összpontosítva legyetek, találjátok meg odabent a békét és nyugalmat akkor képesek lesztek velem együtt fejlődni és emelkedni, hogy velem együtt ünnepelhessétek az új föld megszületését, melyet az isteni szeretet finom, lágy eszenciája tölti be. Ahol a béke, öröm, boldogság, az egy-ség élmény megtapasztalása vár minden létezőre.

Gyermekeim bízzátok magatokat az isteni gondviselésre , higgyétek el, megérdemlitek a jólétet, a bőséget az életetek minden területén. Az egy az igaz mag nagyon fontos lényei , részei vagytok. A szent szellem feltámadásának, az ősi mag-ar népe vagytok. Készüljetek lelketekben a feltámadásra, tudjátok amikor elérkezik az idő, nem veheti át a hatalmat felettetek a pánik, maradjatok szívetekben éljétek meg a békét, mert azáltal megtörténik az amiért most itt vagytok.

Az elkövetkezendő időszakot hitetek megerősítésével töltsétek és tudjátok képesek vagytok megoldani ezt a felvállalt munkát hiszen sok ember várja az útmutatásotokat segítségeteket. Most búcsúzom, áldás kísérje utatokat, béke legyen bennetek, szeretet érzése hassa át egész lényetek.Forrás: Joahim-http://lelekvilag.blogspot.hu