Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gyógyulás az arktúruszi gyógyítókkal

2020-10-04

Az arktúruszi gyógyító fényküldöttek rendelkeznek a legmodernebb kristály-fény-technológiával

 arcturos_irradiacao03a.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Gyógyulás az arktúruszi gyógyítókkal

 

Az arktúruszi gyógyító fényküldötteket, be lehet hívni, ha testileg vagy lelkileg nem vagy jól.

Az egész galaxisban ők rendelkeznek a legmodernebb kristály-fény-technológiával, ami közvetlenül a sejtekben és DNS-szinten gyógyít.

Az arktúruszi gyógyító csapat egy „felkéréssel” hívható és aztán az ember leül vagy lefekszik és befelé figyel. Világosan érezhető, amikor ’dolgoznak’ az emberen.

Néha bizsergést érezni, néha nyomást,vagy egy testrész könnyebbé válik, érezhetsz meleget, húzó érzést vagy mintha megemelnének, eltolnának vagy elforgatnának. Szívesen kiigazítják a medenceferdülést is stb. Ezeket közben mind világosan lehet érzékelni, ehhez nem kell különösebb tisztánérzékelés.

Feltűnt nekem, hogy a kezelések után nem csak energetizáltabb és lazább lettem, hanem kiegyensúlyozottabb és a bőröm úgy tűnt megfiatalodott.

Egyébként egyáltalán nem szörnyű, ha közben elalszik az ember. :-) Félálomban vagy álomszinten már láttam is az arktúrusziakat és beszéltem is velük. Lord Arkturus-t meleg arany fénysugárként érzékeltem.

Csak ajánlani tudom, az arktúrusziak egész különleges nép, akik rendkívüli bölcsességet és szívmelegséget sugároznak magukból. Néha lehunyt szemmel látok egy arcot vagy érzek egy kezet, ami a karomon nyugszik.

A gyógyító csapat azonban nem csak arktúrusziakból áll, hanem az egyéni személyes gyógyító brigád tagjai is jelen vannak, akik használják az arktúruszi technológiát. A személyes szellemi vezetők, az angyalok, a mesterek és a lélekcsalád tagjai eközben szintén megjelenhetnek, és szemügyre vehetik az állapotunkat.

Azt tanácsolom nyomtassátok ki a „felkérést”, hogy az kéznél legyen a fotelnél vagy az ágynál. Jó időzítés elalvás előtt is. Egy ülés körülbelül ½ és 1 óra közötti ideig tart.

Tapasztalataim szerint minden esetben végeznek egy DNS-szkennelést és álomszinten információkat kaptok róla, hogyan álltok a személyes felemelkedésetekkel és energiáitokkal.

A kristálytechnológia ennél ugyanis még többet tud, képes támogatni az egyént a személyes felemelkedése folyamán.

Lent megtaláljátok a szöveget, amit fel tudtok mondani.

Sok szeretettel és intergalaktikus üdvözlettelArcturus 3.jpg

Kép forrása: Pinterest.comÜljetek le vagy feküdjetek hanyatt, utána mondjátok a következőket

„Hívom a szellemi vezetőimet és az angyali vezetőimet, hogy legyenek most itt a közelemben, és hogy vegyenek körbe támogató fény-gömbjükkel, áramoltassák fényüket és szeretetüket mélyen önvalómba.

A legjobban megfelelő arktúruszi szeretetlények támogatását és energiáját hívom, valamint Lord Arkturust, aki a gyógyítást felügyeli. Kérlek vegyetek körbe tisztító és tápláló fényetekkel és áramoltassátok a fényt létezésem minden aspektusába és testembe.

Arra kérlek, hozzátok le a fény-kristály-technika hengerét létem fölé.

Miközben a fény-kristály-rezgés az energiámmal dolgozik, azt kérem, minden negativitás, blokk, stagnáló energia és betegségtünet alakuljon át magasan rezgő fénnyé, egy szeretettel teli és tápláló minőséggé. Azt kérem, hogy haladjon végig az arktúruszi fény-kristály technika az egész testemen és segítsen az elengedésben és a gyógyulásban.

(Szükség esetén:) Azt kérem, hogy a fény-kristály technika testem egy bizonyos részére koncentráljon és a tisztítása és gyógyítás ezen a területen felerősödjön, ugyanis….

Hálás lennék, ha tudnátok segíteni a betegség vagy blokk eredtének felismerésében, hogy azt megérthessem, megbocsáthassak önmagamnak és elengedhessem.

Nyitott vagyok és befogadom az arktúruszi gyógyító csapatot és az ő arktúruszi fény-kristály-technológiájukat. Hálásan köszönöm.“


 arkturuszi.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

 

 


Forrás