Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hahahel üzenete

2019-10-16

Az Isteni küldetés felvállalása

angel 50.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

Hahahel a szent misszió angyala, azokat támogatja, akik isteni küldetéssel érkeztek a Földre. Különösképpen abban az életszakaszban lehet a segítségünkre, amikor belső transzformáció időszakában vagyunk, hogy elhagyjuk a régi önazonosságot, felvállaljuk igaz valónkat és isteni küldetésünket.

 

Hahahel üzenete

Az Isteni küldetés felvállalása

 

Csak akkor tudsz az isteni szolgálat útjára lépni, ha valódi isteni hiterővel rendelkezel, közvetlen kapcsolatban vagy az isteni világgal és ismered léted szent célját. Ahhoz, hogy mindez kikristályosodjon benned, végig kell járnod a beavatások útját, hogy az isteni láng transzformáló tüze kiégethesse belőled mindazt, ami méltatlan igaz valód szent küldetéséhez. Ekkor válhatsz alkalmassá arra, hogy másokat vezess, taníts, gyógyíts, valódi feltétel nélküli szeretettel és lélekből fakadó isteni fénnyel segíts.

 

Le kell vetned magadról, az e világi gyarlóságok minden rétegét, álarcát és hazugságát. Meg kell tisztulnod az isteni szeretet láng átalakító tűzében, és ekkor mint a hamuból feléledő Főnix,  újjászülethetsz, hogy azzá válj aki valójában vagy és azt vidd végbe, amit az égi világ számodra elrendelt. Ekkor vállsz képessé arra, hogy valódi hiterővel hegyeket legyél képes megmozdítani. Így tudod közvetíteni az isteni fényerőt az embereknek.

 

Sokan keresik elméből az isteni küldetésüket, és csupán az egójuk önérvényesítési lehetőségeit látják meg.

 

Az isteni küldetés fényterve a szív kristályban van kódolva, és a hozzá szükséges isteni erő a lélekből fakad, a tudás pedig a felsőbb önvaló fénytereiből hívható le.

 

Ahhoz, hogy megvalósítsd és végrehajthasd szent küldetésedet, felsőbb önvalóddal kell egységben lenned, szívből kell cselekedned és lélekből kell árasztanod az isteni fényt.

 

Én Hahahel, abban tudok segíteni, hogy tudatosítsd és elfogad a jelen inkarnációban vállalt isteni küldetésed, felvállald igaz önvalód és beteljesítsd szent céljodat.

 

 

 

Közvetítette:

Aysha