Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hathorok, Andromédai Galaktikus Tanács

2018-10-15

Az ember 3 útja

 medi _n.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Úgy döntöttetek, hogy most Gaia-n tartózkodtok – ti, akik azt választották, hogy ezekben az időkben vagytok ezen a bolygón – minden lépéssel tudatosabbá váltok, hogy meggyógyítsátok nyugtalan dimenziótokat, hiszen ezért érkeztetek. Fényt-hordozó munkaerők vagytok, akik Gaia Felemelkedésének és a Gaia-val való Felemelkedés Isteni Tervének szolgálatában álltok, mégis ténykedéseitek módszereiben és stílusában különböztök egymástól. Ebben a pillanatban azt mondanám, hogy 3 fő csapás, út vagy munkamód van soraitok között. Ez egyfajta leegyszerűsítés, de ezek mind egy célt szolgálnak a mostani időkben.


1. Az első út, a Fényharcos útja. Aki ezen az úton halad, mindenki számára láthatóan, nyíltan sugározza ki fényét, felébredettként beszéltek és meghaladjátok az illúziók fátylát, ami sok éve elvakítja az embereket. Ti vagytok a tanítók, a vezetők, a kezdeményezők, akik összefogjátok a  fény-törzset. Bátorságotok és eltökéltségetek ebben a virradó 2014-es évben, könnyebben hoz gyümölcsöt, mint korábban azt valaha tette, mert az azonnali manifesztáció kora felé lépkedtek.


2. Azok a plejádokbeli Istennők, akik most civilizációtokba inkarnálódtak, akik a Föld felszínén szövik mágikus útjukat, ők a Mágikus Szövők. Ti mutatjátok meg a könnyedséget, az örömöt és a könnyűséget és eredményeitek mégis ugyanolyan hatalmasak, mert ez a TI MÓDOTOK ahogyan a fényt terjesztitek és megtartjátok. Nem csak a Plejádokból, hanem természetesen más csillagrendszerekből származó szövők is léteznek, de stílusotok fémjele a játék és a kreativitás marad, hogy ezzel hassatok és változtassatok. Növelitek a rezgésszintet, a zene, a művészet és a kreativitás minden formáját irányítva. Másokat gyógyítotok, mert elhozzátok nekik a nevetést és a szórakozást és közülük sokan az indigó- és kristálygyerekekkel dolgoznak, támogatva őket szirmaik bontogatásában.


3. Azok, akik a középső utat járják, akik sem harcosok, sem mágikus szövők, ők a Frekvencia Őrzői – azok, akik stabilan megtartják a rezgéseket. Ti tartjátok meg az egyensúly-pontot, a szív-csakra-frekvenciát, az univerzumi-állandót, mint azt Samadhik előttetek tették. Ti adjátok át a Krisztus-tudat-rezgést és a magasabb dimenziós frekvenciákat a 3D-s világotoknak. Így ti passzívabbnak tűnhettek, de mindezek közül ez a legnehezebben elérhető. Minden pillanatban folyamatosan kell tartanotok saját frekvenciátokat, hogy csillagkódjaitokat és a magasabb dimenziós rezgéseteket a bolygótok frekvenciájába ültessétek.  


Legyetek tudatában, hogy ezen három kategória egyikében vagytok – ha felismeritek, ha nem. Néha egynél több aspektussal is rendelkeztek belsőtökben, de életetek egy bizonyos fázisában a három aspektus közül elsődleges célotok az egyiket a legerőteljesebben fogja tükrözni. Néha úgy van, hogy életetek különböző fázisaiban az egyik útról áttértek a másikra, pl. fényharcosból frekvencia-őrzővé, ha az egyik út beteljesedik és lezárul. Csatornázónk Solara An-Ra az elmúlt évek harcos időszakából átlépett a mágikus szövőébe, ahogyan azt az élete előírta neki. Ebben a pillanatban pusztán frekvencia-őrző, amikor energiánkat átadja nektek. Így láthatjátok, hogy mindháromnak lehetséges megfelelni, kontextustól és időtől függően – de megismételjük, hogy az élet adott stádiumában mindig van egy domináns út. Legyetek tudatában, hogy nincs előre meghatározott sor, ami szerint az egyik út követné a másikat, ahogyan nincs magasztosabb vagy jobb út a másiknál. Az utak a természetes adottságok vagy a személyiség szerint alakulnak. Sokan vannak köztetek, akiknek egész életük során egy út lesz az uralkodó.


Azért adunk nektek erről információt, hogy felismerhessétek, hogy egyedülálló és tökéletes utatok. Eláraszthatjátok ötleteitekkel a világot, az igazság kardját magasra tartva sugározhatjátok a fényt vagy teljesen nyugodtan, Buddha mosollyal is ülhettek meditációba mélyedve. Talán nimfákkal [fa-lényekkel] táncoltok az erdőben és másokat is arra bíztattok, hogy meglássák a fák szellemeit és a dévákat vagy egybegyűjtitek Gaia törzsét egy ceremónia vagy konferencia kedvéért, ahol a fény vezetői átadhatják bölcsességüket.


Tartsatok ki szándékotok mellett, hogy örömmel követitek az utat, amire rátértetek és használjátok tehetségeteket – azokat a tehetségeket, amelyek elültetéséért erre a bolygóra érkeztetek. A mágikus szövők köztetek könnyedséggel fogadják el útjukat, ami része esszenciátoknak és az egész mátrixotoknak. A harcosok köztetek, a természetetekből fakadó bátorsággal fogadják el küldetésüket. És a rezgések őrzői köztetek tartsák meg a feltétel nélküli szeretet 5. dimenziós frekvenciáját és irányítsák ezeket a rezgéseket a bolygótok sok rétegébe, ezt a számotokra természetes lazasággal fogadjátok el.


Korszakok és valóságok között vagytok és érzitek, amint eltolódtok ezek között. Egyesek arra vágynak, hogy eredendő otthonukban, a csillagokban lehessenek, megpróbáljátok kikerülni a fizikai korlátokat és azt, amit nyűgös felelősségként éreztek a Földön. Emlékezzetek arra, hogy egy céllal érkeztetek ide. Van egy célotok itt! Örömmel fogadjátok el célotokat és felelősségeteket, és életetek az ember három elsődleges Új Korba vezető útja közül az egyik kibontakozását tükrözi majd.


Ismerjétek fel a harcos, a mágikus-szövő vagy a frekvencia-őrző energiáját önmagatokban és járjátok a táncot, mert táncolni jöttetek. És így van ez.
Namaste


 86e6228d4845f549ef37d13d4b206e45.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Csatornázta: Solara An-Ra
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás
Link