Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TEREMTSD MEG A BELSŐ BÉKÉT

2023-03-14

Amikor a harmadik dimenziós világ összeomlik

medi tudat 5 másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

TEREMTSD MEG A BELSŐ BÉKÉT

 

Békében vagy önmagaddal? Tudsz biztonságos menedéket teremteni a szívedben? Az otthonodban? A kapcsolatodban, a családodban, a baráti és szélesebb közösségedben?

 

Az „otthon ott van, ahol a szív lakozik” kifejezés a belső béke valódi természetét tükrözi, mert ha az ember valóban boldog önmagában, akkor bárhol szívesen él. Az igazság az, hogy a földi béke nem függ a nagy vállalatoktól és a kormányoktól, de még csak nem is a spirituális vagy vallási csoportoktól. Csak azon múlik, hogy mindenki elfogadja-e önmagát és megbékél –e azzal, aki ő, és az életével, amit él. A belső béke állapotának elérése senki máson, csak az egyénen múlik, mert semmi sem fog változni, hacsak nem vállal mindenki felelősséget azért, ahogyan gondolkodik, cselekszik, viselkedik és alkot.

 

Most, amint a Harmadik Dimenziós világ összeomlik és önmaga tetejére áll, lehetőség nyílik arra, hogy megteremtsd a saját szentélyedet vagy a "belső mennyországodat". Mindkettőre utalok egy fizikai helyre, például arra, ahol élsz, de saját magadban is. Ennek meg kell történnie, mivel a külvilág most a valaha volt legnagyobb tudatváltozáson megy keresztül.

 

Amint az ember felismeri és elfogadja saját igazságát, az előtte álló út kiszélesedik, és számtalan lehetőséget nyit meg számára. Azok, akik az illúzió fátylaiba burkolózva maradnak, azt kockáztatják, hogy eltévednek a torz valóságban, amely a harmadik és negyedik dimenziós gondolkodás eredménye, amely az egoba, a fizikai fájdalomba és betegségbe, valamint a Teremtő Forrásától való elszakadásba ágyazódik.

 

Millió különböző valóság, érzelem és korlátozó hiedelemrendszer létezik. Az emberiség egésze minden nap minden másodpercében azt vetít ki magából. Az Emberi Kollektív Tudatban létrejövő pozitivitás és negativitás „levese”, amely hullámokban sodorja el az embereket, az idő véletlenszerű pillanataiban. Ez azt jelenti, hogy az emberi viselkedés kialakulása megbízhatatlanabb, kiszámíthatatlanabb és ellenőrizhetetlenebb lehet, ha az ember elszakad felsőbb énjétől és a Teremtő Forrástól. Azok, akik felébredtek és azon dolgoztak, hogy tudatukat túlnyomórészt a tömegek sűrűbb tudata fölött tartsák, jobban felkészültek arra, hogy tisztán tartsák magukat, vagy kivonják magukat a melaszszerű energiából.

 

Így a Béke a Földön a világ összes népe között nem reális cél, és soha nem is valósítható meg névértékű lehetőségként. Az emberiség egészét egykor irányító energiák azonban nem olyanok, mint voltak. A tömegek valóságába szőtt hazugság és megtévesztés mátrixa felbomlik. Ez azért van így, mert a Teremtő fénye sok olyan emberi szíven ragyog át, akik igazodtak az isteni tervükhöz, és újra egyesültek a lélekdalukkal. Az általunk ismert világ már nem az ami volt. A Földanya magasabb frekvencián rezeg és integrálta a kristályos magjába a felemelkedés arany sugarait. 

 

 Ha megtapasztaltál egy elmozdulást a valóságban, akkor az olyan módon lesz észrevehető számodra, ami szemmel nem látható. Igen, a környezeted továbbra is ugyanaz. Az emberek a családodban, a barátaid, az ismerőseid az utcádban, a közösségedben mind ugyanazok. A különbség az, hogy ami számodra fontos, a prioritásaid vagy ahogyan éled az életedet (mit eszel, nézel, olvasol) sokkal jobban igazodnak a spirituális értékeidhez és tulajdonságaidhoz, amelyek az egységet és a feltétel nélküli szeretetet képviselik. Másképpen kezded látni az embereket és a helyzeteket, amelyek egyre inkább a felsőbb nézőpontjaidat tükrözik vissza.

 

Így gyakorlod az ítélkezés mentességet, a toleranciát, a tiszteletet, amikor békés viselkedés módokat alkalmazol a nehéz vagy kihívásokkal teli helyzetekben is. A legnagyobb változás benned a béke, a hála és a boldogság, amit az életedért érzett, ami anyagi és személyes fejlődési lehetőségek biztosít számodra.

 

Létrehozod vagy létrehoztad a saját békédet a Földön, amely most olyan módon sugárzik ki a Földre és a körülötted élőkre, ahogyan azt el sem tudod képzelni.

 

Nem tudjuk eléggé megköszönni!

 

Mi vagyunk a Fény mesterei

 

 

Közvetítette: Victoria Cochrane

victoriacochrane44-com

Fordította: Aysha