Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HOLOGRAFIKUS BUBORÉK

2023-09-14

A dimenzióváltás 

elme buborék.jpg
 
Holografikus buborék
 
Ha felettes éned szemszögéből tudnál rátekinteni erre a bolygóra, akkor megértenéd az egész Alfa-Omega ciklust is, méghozzá az elejétől egészen a jövőbe nyúló végéig. A felettes ének inkarnált részei vagytok, és sok szimultán életetek van a térben és az időben. Ezt inkarnációtok holografikus rácsának nevezzük. A felettes ének szemszögéből mindezek az inkarnációk MOST történnek. Ezek koordinációs pontok, hogy rekonstruálni lehessen az elszakadás planetáris játszmáját. Ez az egész tér-idő konstrukció egy membránban van benne, amit holografikus buboréknak nevezünk. A felemelkedéssel ez a buborék együttműködik és feloldódik, ami különböző reakciókat okoz az emberekben.
 
Egy példabeszéd
 
Képzelj el egy gömb alakú, lepecsételt akváriumot, amely egy másik, nagyobb akváriumban van benne. A nagy akváriumban lévő halak belelátnak a gömbbe, de a gömbben lévők nem látnak ki. Az üveggömb az ő egyetlen realitásuk. A nagy akvárium sós vízzel van tele, és gyönyörű vízi növények, rákok és halak élnek benne. A lepecsételt gömbben azonban édesvíz van, és aranyhalak élnek benne. Hirtelen elkezdődik egy folyamat, amelyben az üveggömb egyre vékonyabb és vékonyabb lesz. Egy kis sós víz át is szivárog, és az aranyhalaknak gyorsan kell fejlődniük, hogy hozzá tudjanak igazodni ehhez a változáshoz. Mivel az üveg egyre vékonyabbá válik, az aranyhalak időnként egy-egy pillanatra meglátják a nagy akvárium élőlényeit. Néhány aranyhal ellenségnek tartja a többi halat, és bátran próbálják védeni gömbjüket a fenyegető invázió ellen. A vízi növényeket rossznak tartják, és azzal vádolják a többi aranyhalat, hogy befolyásolják őket ezek a növények. Ezek az aranyhalak elrejtik félelmüket, de mégis kivetítik környezetükre. Megint más aranyhalak azt hiszik, hogy a nagy akváriumban lévő halak már régóta ellenőrzik az üveggömböt. Önmagukat és a többi aranyhalat kiszolgáltatott áldozatnak tekintik. Azt hiszik, hogy az üveg másik oldalán lévő teremtmények fogva tartják őket, hogy majd egyszer felfalják. És mivel az üveg fala egyre vékonyabb lesz, minden nap jobban félnek.
 
Néhány aranyhal az üveg túlsó oldalán lévő halakat mindenható, isteni lényeknek tartja. Ezzel teljesen feladják saját autoritásukat, és ide-oda ingáznak az érzelmi szélsőségek között. Egyszer kiválasztottnak érzik magukat, máskor pedig értéktelennek. Megpróbálják „mestereik” rejtett üzeneteit tolmácsolni, és ezek szerint cselekszenek és hisznek. Ide-oda úszkálnak a gömbben, sok légbuborékot kavarnak, de hosszú távú hatást nem tudnak előidézni.
 
És van néhány aranyhal, akik ezeket a másfajta teremtményeket testvérüknek tekintik, és csodálják a „Nagy Halat”, hogy milyen hihetetlen mennyiségű formában tudja kifejezni magát. Ők minden lélegzetükkel és mozdulatukkal a Nagy Hal szellemét követik, és eksztázist élnek át, mivel lassan előkészülnek arra, hogy a nagyobb vízben úszhassanak.
 
A holografikus gömb tehát közel van az összetöréshez, és jelenleg a párhuzamos világok gyorsan olvadnak össze - időnként akár több tízezer is percenként.
 
A lineáris idő is fokozatosan feloldódik, és a szimultán időstruktúra (végtelen most) irányába fejlődik.
 
A lineáris tér kiterjed, és szimultán térré fejlődik (végtelen tér.)
 
A párhuzamos összeolvadások sokszor ingerlőek, mivel szédülést, borzongást okozhat, a látás elhomályosulhat, és a folytonosság megtörhet. Amikor kiderült, hogy a párhuzamos összeolvadások megváltoztatják az ember fénytestének síkjait, és olyan intenzívvé válnak, hogy az üveggömb összetörhet, akkor egy kísérlet indult be. Úgy stimuláltuk a szubatomi struktúrák komplex, álló hullámait, hogy el tudták fogadni a magasabb dimenziók álló hullámait. Ezzel az egymástól különálló párhuzamos világokban lévő szubatomi hullámmozgások annyira szinkronba tudtak kerülni, hogy ellenőrzött interferencia mintákká váltak.
 
Az eredmény az lett, hogy a megnyilvánult fény kevésbé lett intenzív, és a zavarok finoman távoztak.
 
A holografikus gömb nem bizonytalanabb lett, hanem megerősödött.
 
Ez azt jelenti, hogy a végső összetörés sokkal lágyabban fog végbemenni.
 
E realitás komplex, álló hullámait először a magasabb asztrál síkkal fogjuk szinkronba hozni, majd a magasabb dimenziókkal.
 
A dimenzióváltás ezért kevésbé lesz sokkoló, inkább álomszerű élményhez fog hasonlítani.
 
Mégis úgy gondoljuk, hogy minden ember fogja érezni a változást. Mi is szeretnénk, ha az emberek éreznék, hogy valami megváltozik. Bár az a fő célunk, hogy az üveggömb idő előtt ne veszítse el stabilitását, mégis megpróbáljuk jobban érezhetővé tenni a jövőbeni összeolvadásokat. Mivel a szellem a felemelkedés miatt új állapotba fog helyezni benneteket, sokan közületek úgy érzik, hogy befejezték munkájukat ezen a síkon.
 
Ha engeditek, hogy a régi formák és modellek lassan lehulljanak rólatok, akkor új formák fognak kifejlődni.
 
Lehet, hogy azt érzékelitek, hogy sokkal jobban ki tudjátok fejezni magatokat, vagy kreatívabbak lettetek. Van két mondat, amely összefoglalja, azt, amit a legtöbben éreztek: „Csak egy kis örömöt szeretnék, és biztosan nem vagyok ezzel egyedül”, és „Megteremtem, nem várok vele holnapig”.
 
És te milyen hal vagy? Azzal vagy elfoglalva, hogy legyőzd az „ellenségedet”?
 
Felvetted a fénykardot, és csatába indulsz a szürke, vagy a fekete hatalmak ellen?
 
Az a kérdés, hogy ez valóban beleillik-e a Földön a mennyországról alkotott elképzelésedbe?
 
A földönkívüliekre figyelsz, akik ellenőrizni akarják a Földet?
 
Olyan képeket alkotsz magadban, amelyek az emberiséget csak áldozatnak, becsapott és leigázott táplálékforrásnak mutatják?
 
Hogyan viszonyulsz ahhoz az állásponthoz, hogy minden ember egy óriási, sok dimenziós mester?
 
Nem téveszted össze a saját szellemeddel való kapcsolatot egy guruval, egy mesterrel vagy egy médiumi üzenetben szereplő szellemlénnyel való kapcsolattal?
 
Az univerzum a realitásról alkotott képeid szerint fog alakulni.
 
Tehát, mit akarsz valójában?
 
A szellemed megváltoztatja állapotodat a felemelkedés folyamatában.
 
Engedd, hogy eltöltse lelkedet az átalakulás szépsége.
 
Kövesd egyetlen, szerelmes szellemedet minden lélegzeteddel, minden lépéseddel.
 
Éld meg a mennyországot!
 
 
halak.jpg
 
 

Tashira Tachi Ren

A fénytest