Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HOZD MEG A DÖNTÉSEIDET

2022-03-03

Kérjetek és megadatik, kopogtassatok és az ajtók megnyílnak!

ang angyal éj 2.jpg
 
 
HOZD MEG A DÖNTÉSEIDET
 
Gábriel arkangyal
 
Ez a világegyetem a szabad akaratról szól
 
Az Angyalok nem lépnek közbe, hogy kérés nélkül segítsenek "Kérjetek és megkapjátok" - így hangzott Jézus mester kijelentése Ezért fontos, hogy kérd a támogatást pillanatról pillanatra minden döntésedben, amit az életedben hozol
 
Amikor azt a döntést hozod, hogy pozitívan gondolkodsz a negatív helyett; amikor azt a döntést hozod, hogy elfogadod, ahelyett, hogy elítélnéd a másik által hozott döntéseket; amikor beleegyezel abba, hogy adsz, ahelyett, hogy várnád, hogy kapj; mindezek a döntések példái annak, hogy megnyitod a szívedet és az elmédet a legmagasabb jó befogadására.
 
Amikor mindenki számára a legmagasabb rendű jót választod, jelzed az univerzumban rendelkezésre álló energiának, hogy a segítségedre siessen.
A csodák természetesen meg fognak történni körülöttetek, azáltal, hogy hajlandóak vagytok befogadni őket.
Az emberek hirtelen másképp kezdenek majd adni nektek. Szinkronikus események fognak bekövetkezni olyan módon, ahogyan azt soha nem gondoltátok volna.
Ez Isten kegyelmének természetes áramlása, amely mindenki számára elérhető, aki hajlandó az Isteni Energiával harmóniában dolgozni, és az univerzum erőit maga mögött felsorakoztatni.
 
Az energia univerzális áramlása várja a kéréseteket.
 
Az egész teremtés folyamatában, a 'Minden Ami Van' tiszta potenciáljában élsz.
 
Amikor összehangolódtok azzal, amit teremteni akartok, és nyitottak vagytok a befogadásra, a teremtő energia erőteljes folyója a szándékotok irányába fog áramlani.
Ez az élet természetes rendje, mégis csodának fog tűnni.
 
Ezek az eredmények a te hajlandóságodból fakadnak, hogy az életed jó legyen, és hogy megengedd másoknak, hogy szeressenek és támogassanak téged.
Ennek köze van ahhoz, hogy tudod, mit akarsz, és mit kérsz közvetlenül, valamint ahhoz, hogy van hited, hogy tudod, hogy van egy nagyobb rend és jó, ami elérhető mindazok számára, akik hisznek benne.
 
Fogadd el tehát, hogy ami körülötted történik az életedben, az annak a tükörképe, ami benned zajlik.
 
Kezdjetek el apró döntéseket hozni, hogy félelem helyett szeretetet tapasztaljatok, hogy megbocsássatok annak, aki bántott benneteket, még akkor is, ha a tett megbocsáthatatlannak tűnik, hogy hálát adjatok azért, amitek van, ahelyett, hogy azon panaszkodnátok, amitek nincs, és hogy higgyétek el, hogy csodák történhetnek az életetekben, ha hajlandóak vagytok befogadni őket.
Ezek a hozzáállásbeli változások nagyobb Szeretetet, Örömöt és Beteljesülést hoznak vissza az életedbe.
 
Minden veled kezdődik, és azzal az őszinte hajlandóságoddal, hogy megengedd az Angyaloknak és az Univerzális Jelenlétnek, hogy segítségedre legyenek.
 
Emlékezzetek Gábriel arkangyal mai üzenetére:
 
Hozzatok döntéseket a nagyobb Élet, Béke és Öröm érdekében, és az Univerzum minden ereje felsorakozik mögöttetek
 
 
 
 
Gábriel arkangyal
 
(Forrás: eraoflight)