Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HOZD MEG A DÖNTÉSEKET!

2022-06-29

Szűz Anya - Mária üzenete

mária szív.jpg

Kép: Pinterest

 

A CSENDBEN HOZD MEG A DÖNTÉSEKET!

 

Szűz Anya - Mária üzenete

 

Szeretett Gyermekeim!

 

A szeretet áldásai hozzanak békét testetekbe, elmétekbe és szívetekbe.

 

Ideje elcsendesedni, ideje választani, ideje cselekedni. 

 

Csak nyugalomban és csendben találhatod meg az igazságot, az illúziók világában. Ne feledd, hogy az igazság meglátása nélkül a döntéseid nem tükrözhetik vissza lelked akaratát. Ezért most életbevágóan fontos, hogy felismerd az igazságot, hogy előre tudj haladni a céljaid megvalósítása felé, ami nem más, mint a Krisztusi tudatosságod megnyilvánulása, amely lehetővé teszi számodra, hogy újra integrálódj az „egységbe”, felfedve azt a teljességet, amit csak a fényben találsz meg.

 

Gyakorold tehát a csendet a mindennapi teendőid során, határozottan és kitartóan, kivonva gondolataidat a világban uralkodó külső zsongástól. Irányítsd a figyelmedet valamire, ami kellemes a számodra – egy virágra, egy hangra, egy képre. Így a választott fókuszt egy alagúttá alakíthatod, amely lényed legmélyére visz, ahol a lelked vár rád, hogy feltárja előtted az igazi világod és ezzel együtt az utad, amelyen járnod kell.

 

A világosságban, amit csak az igazság tárhat fel előtted, még egy lépést kell tenned; igen, választanod kell, mégpedig azt, hogy hogyan váltod valóra a számodra kinyilatkoztatott igazságot, hogy cselekedhess. 

 

A választás csak a tiéd, hogy napi gyakorlatba ültethesd a döntésedet, felfedve a hozzáállásodon keresztül a választott igazságot.

 

Keress ihletet az anyatermészetben, befogadva a benne rejlő élet egyszerűségét, megfigyelve a kiegyensúlyozott ütemben ismétlődő ciklusokat, megmutatva, hogy semmi sem történik isteni cél nélkül, feltárva a forma elfogadását és kibontakozását.

 

Ez a Teremtés.

 

Fogadd el az anyatermészet által felkínált leckéket, ritmust adva életednek, tiszteletben tartva a  hála körforgását körülötted, átadva magadat az együttérző szeretetnek. Minden szent pillanatban gyakorolva az erőt, az átalakulásra, az újraválasztásra, a változásra, az útvonal megváltoztatására, legyőzve minden kihívást, megáldva az élet minden pillanatát, hogy a Teremtő Atyával kommunikálj.

 

Drága szeretteim, ne feledjétek az ima erejét. 

 

Az ima felemeli a szellemet, táplálja a lelket és segít a legmagasztosabb szeretet vibrációjának kiterjesztésében. 

 

Igen, az ima egy eszköz a feltétel nélküli szeretet terjesztésére.

 

Imádkozzatok a bolygótokért, imádkozzatok a testvéreitekért, imádkozzatok minden népért és minden nemzet vezetőért. Imáid minden szavába helyezd a hatalmadat és a szerető szándékodat, hogy felébredjen a világ, felébredjen az emberiség, az élet szépségét látva, felismerve, hogy minden és mindenki összetartozik felismerve, hogy a közjó visszatükröződik a jólétben, a Föld minden lakójának.

 

Így a háborúk értelmüket vesztik, így a szeretet fényében a faji különbségek feloldódnak, így a Föld összes Fia együttérzéssel és jóindulattal fog fellépni felismerve, hogy a másik nem más mint saját lényének tükörképe.

 

Kedveseim, ne feledjétek, hogy a tetteitek tükrözik vissza a valóságotokat és hogy a szavaitoknak csak akkor van ereje ha a szeretet kíséri, mégpedig tettekben.

 

Most hagylak benneteket, hogy áldásomat befogadhassátok és mindenkit védőköpenyembe burkolok, mert én Mária vagyok az Égi Édesanyátok.

 

 

 

2022.06.29.

Csatorna: Jane Ribeiro

adavai-wordpress-com

Fordította: Aysha