Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Istár üzenete

2018-10-08

Itt az idő, hogy tudatosan döntsetek

 

Istár üzenete.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Istennői erők áradnak a Földre, mert léleklángjaitok fellobbannak tőle. Fogadjátok ekképp segítő kezeim, a Szent Ölelésben Egyesüljünk megint.

Istennőként látom szenvedéstek, de tudjátok meg, mindezt magatok okoztátok! Nem hallgattatok az igaz, szerető szóra, s elutasítottátok a segítséget. Ez volt döntésetek. Egyedül akartatok végigmenni az úton. Bár a kegyelem sosem hagyott el titeket, s erőink mindig veletek voltak, megkeményített szívetek csak nehezen nyílt meg felénk. Saját nehézségeiteken és próbáitokon keresztül tanultatok meg keresni minket. Mi folyamatosan küldtük tanítóinkat közétek, hogy ébresszenek benneteket. De ti olyan mélyen aludtatok, hogy csak kevesen hallották szavaikat. Az erők folyamatos Földre érkezése és megszilárdulása azonban már az alvókat is felrázza! A változások elkerülhetetlenek!

Itt az idő, hogy tudatosan döntsetek: befogadtok, vagy elutasítotok.

Mindkettő lehet választásotok, ha elfogadjátok döntéseteket és annak következményeit.

Harmóniába kell kerülnötök önmagatok erejével, hogy döntéseitek felelősségteljesen születhessenek! Istennői mivoltom feljogosít arra, hogy segítselek benneteket! Erőm lesugárzom Földetekre, hogy összekapcsolódjon minőségemmel, s tudásom ereje emelje! Belétek is sugárzom erőmet, ha kéritek. Szólítsatok meg, s hívjatok:

Istar! Szólítalak, jelenj meg előttem!

Fényességed járja át külsőmet-bensőmet!

Erőd körbefogva védelmezzen engem

Hogy a Szent Szeretet Egyesüljön Bennem!

Így legyen!

Ha erőimmel dolgoztok, érzitek majd hatalmatokat. A szent teremtés és titkos kódok ereje árad körülöttetek. A beavatottak tudása sugárzik belőlem, mert az arra érdemesekbe ezt beültetem! Belekódolom a tudást azokba, kik felkészültek a feladatra, mire vállalkoztak. Kiknek földi élete olyan irányban halad, hogy beteljesíthetik vállalásukat. A feladat mindig bennetek van, de eljött az idő, az időtök, hogy felvállaljátok! Nem tagadhatjátok tovább lényetek igaz Valóságát! Meg kell ismernetek magatokat mind testi, mind lelki szinten! Tisztában kell lennetek érzéseitekkel, gondolataitokkal! Élesen kell látnotok utatokat!

Erre minden tudás rendelkezésetekre áll. Földi, lelki és szellemi szinten is!

Sok könyvet olvashattok, sok előadást meghallgathattok, sok beavatottal beszélhettek! Ez megfogható annak, ki földi szinten kutat.

De tanulhattok angyaloktól, felemelkedett mesterektől, sőt magától Istentől is! Vagy fordulhattok hozzánk, istenségekhez tanításért és válaszokért.

Minden lehetséges út bennetek van. A választásaitokban, az elhatározásotokban és tetteitekben!

Döntsetek! Szeretnétek-e választ kapni kérdéseitekre? Szeretnétek-e tisztábban látni életetek miért-jét? Szeretnétek-e beteljesíteni sorsotokat?

A választ nektek kell először megadnotok Önmagatoknak, s ha biztosak vagytok benne, kérdezzetek! Keressetek! Olvassatok! Tágítsátok látótereteket, tudásotokat, s a kapott válaszokat fogadjátok be szívetekbe, mert ott dől el, mi Igaz!

Ne féljetek kérni! Hiszen arra várunk, hogy segíthessünk nektek. Hogy együtt dolgozhassunk veletek, hogy eggyéválhassunk az Akaratban!

Segítsetek, hogy felébreszthessük szunnyadó erőiteket! Keressétek magatokban tudásotokat, s mi segítünk azt felszínre hozni!

Tegyünk Együtt – Egyért!

Istár szólt, kinek hatalma Istentől való, mert BENNE ÉL