Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÍZISZ ÜZENETE

2022-07-21

Nem kell félned, mert én veled vagyok és benned.

Isis 1.jpg

 

ÍZISZ ÜZENETE

 

Nem kell félned, mert én veled vagyok és benned.

 

Mindazzal, amin most keresztülmész, emlékezned kell arra, hogy nem vagy egyedül és sosem leszel. Egyre világosabbá és láthatóbbá válnak azok a dolgok, amelyek a kollektív szinten szembesítik az embereket mindazzal, amitől félnek, amit elrejtenek. Ez sok érzelmet és energiát hozhat a felszínre a testedben, amelyek csapdába voltak ejtve. De nincs mitől félned, a benned lévő energiák lenyugszanak, és békében fogod érezni magad. A benned végbemenő változások segítenek több fényt megtartani, és több fényt fogsz kapni ebben az időben.

 

A fényed erősebben ragyog, az energiád emelkednek és a felsőbb éned által vezérelt irányba vezetnek. Bár lehet, hogy nem látod merre tartasz, egységben haladsz előre. Ahogy haladsz, egyre többen csatlakoznak hozzád, és megkapod a szükséges segítséget a felsorakozott emberektől. Mindannyian különböző nézeteket és szemléleteket osztotok, és ebben rejlik az erőtök, azért vagytok itt, hogy együtt megtaláljátok az utat, olyan ösvényt teremtsetek, ami még nincs.

 

Azt fogják mondani neked, hogy nincs lehetőség a változásra, elhitetik veled, hogy egyedül vagy, de emlékezned kell a benned lévő Templomra. Amikor össze vagy zavarodva fordulj befelé és lásd meg a saját szent teredet, ahol szabad és békés vagy. Ez egy olyan tér, ami csak a tiéd, hogy újra energiával töltődhess fel, hogy emlékezz arra, ki is vagy valójában ebben a teremtésben. Fontos a szereped, de nem szabad elveszíteni magad ebben a játszmában.

 

Az igazság az, hogy sokan vannak most itt közületek és ez számokban is növekedni fog. Az emlékezet magvait már jóval ezelőtt ültették el a szívedbe, mielőtt bárki elhitette volna veled, hogy valaki más vagy.

 

Fejlődsz és növekedsz, erősebbé és kiegyensúlyozottá válsz a valódi hitedben.

 

A múlt sok rétegének kioldása segít megerősödni és szilárdan a saját lelkedben maradni. Ne hagyd, hogy mások eltereljék a figyelmedet a korlátozott véleményükkel és felfogásukkal.

 

Többdimenziós lény vagy, aki könnyen lát át sok különböző szinten többféle nézőpontból. Ne érezd úgy, hogy hiba a békét választod ahelyett, hogy meg kellene ítélnéd, hogy valami jó vagy rossz. Ne hagyd, hogy mások mondják meg, hogyan kellene érezned, mert te választod meg a teremtésed valóságát, amit a világban tapasztalsz.

 

Könnyű ítélkezni, de erőteljesebb, ha átlátsz a korlátozott 3D-s világszemléleten.

 

Bízz a belső iránytűdben, mert az a helyes irányba fog vezetni.

 

Távolodj el azoktól, akik nem állnak az oldaladon, és kívánj nekik sok sikert az útjukhoz.

 

A te utad más és sokan nem fogják megérteni, mert tudod, hogy sokak választása nem a szeretet útja.

 

Válaszd a szeretetet akkor is, amikor mások nem hajlandóak rá és sétálj el, amikor mások nem látják a szíved értékeit.

 

Mindig az Univerzum vezet, szeret téged és én is.

 

Engedd, hogy szeressünk és tudd, hogy a fény világa mely ott ragyog e valóságon túl, tisztel téged.

 

Ízisz

 

 

 

Via De Dana Grozdanován 

Fordította: Aysha