Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Karma Tanpai Gyalchen Mester üzenete

2018-10-15

Fehér Királyi Kolostor-Katmandu-Nepál

 Karma Tanpai Gyalchen Mester üzenete.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Önzetlen szerető szívvel örvendezzetek 2014 szerencsét hozó új évének, és azzal a végső elhatározással ünnepeljetek, hogy minden tőletek telhetőt megtesztek majd az emberek és világunk gyarapodásáért és boldogságáért.

Boldog új évet és gyönyör teli átalakulást!


Legmelegebb üdvözletemet, jókívánságaimat és imáimat küldöm mindenkinek azért, hogy a 2014-es újévben minden ember a legnagyobb békében, egységben, biztonságban és boldogságban éljen!


Intenzíven imádkozom és áldásomat küldöm, hogy 2014-ben egész világunk és minden ember szabaduljon meg a korrupció és háborúk okozta szenvedéstől és félelemtől. Tisztuljon meg az eljövendő évben minden ember szíve és alakuljon át egyetlen isteni igaz szívvé, egyetlen isteni szerető szívvé, egyetlen isteni egységes szívvé, egyetlen isteni békés szívvé! Köszöntsön mindenkire a legnagyobb boldogság!


A Mindenható Isten áldásával és az Isteni Természet erejével világunk jelenleg megállíthatatlanul dinamikus átalakuláson megy keresztül. Hogy ezen folyamat alatt nekünk, embereknek – akár egyéni, akár társadalmi szinten – örömteli jutalomban vagy határtalan fájdalomban lesz-e részünk, a saját döntésünkön múlik. Minden azon áll vagy bukik, hogy képesek vagyunk-e őszintén, a legjobb tudásunk szerint, kellő időben mindent megtenni e jelentőségteljes átalakulásért, avagy hozzájárulásunkat megtagadva, nemtörődöm módon akár ellen is állunk annak.


Tökéletesen egy a szívem minden nagyszerű vezető és minden nagyszerű ember jóságos, bátor szívével, akik önzetlenül, jóindulatúan, fáradhatatlanul és bátran, tiszta szívükből azért tevékenykednek, hogy véget vessenek az önző, agresszív, esztelen korrupciónak és konfliktusoknak, emellett együtt-érzően egész világunk számára lefektetik a tartós boldogság és gyarapodás alapjait.

Érzem, hogy kivételes áldást és bátorítást kapok világunk minden nagyszerű, szeretetteljes emberétől, akik tiszta szívükből értik mindenki békéjéért, egységéért és védelméért végzett egyetemes tevékenységünket, bíznak benne és támogatják azt.


Önzetlen szerető szívvel örvendezzetek 2014 szerencsét hozó új évének, és azzal a végső elhatározással ünnepeljetek, hogy minden tőletek telhetőt megtesztek majd az emberek és világunk gyarapodásáért és boldogságáért.

Boldog új évet kívánok!

Végtelen szeretettel küldöm áldásomat az egész világegyetem minden érző lénye, anyáink boldogságáért és megszabadulásáért:

Karma Tanpai Gyalchen Mester
Fehér Királyi Kolostor
Katmandu, Nepál