Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kryon

2018-10-08

A tudomány nagy elfogultságai

 kryon.png

Kép forrása: Pinterest.com

 

Üdvözlet kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól!

Gyorsan történik ugye az átmenet az Ember és a csatorna között, aki a túloldalról közvetít egy üzenetet? Talán egy kicsit túl gyorsan is, azok számára akik ítélkezni akarnak arról, hogy mi is történik itt. De amit a társam nem mondott el nektek, hogy itt nem is történik valódi átmenet, mert én mindig ott vagyok vele „a felszín alatt”. Ez az ő döntése, hogy ilyen módon jusson el hozzá az én energiám… hogy képes legyen oda-vissza lépni a szeretet üzeneteiben, miközben ő beszél és én beszélek. Ezért mondjuk neked kedves Ember, hogy bárki közületek el tud jutni arra a helyre, ahol csak egy kis átmenet kell, vagy nem is kell átmenet aközött amit te mondasz és amit a Felsőbb Éned mond.

Hogy miről akarok beszélni ezen a napon, azt nehéz meghatározni. Hagyom, hogy a társam adja meg a címét ennek a közvetítésnek, mert az emberek szeretik ezt. Úgy akarják felfogni, mint „bedobozolt elvárást”. Szeretnek beazonosítani mindent amit tesznek, ezért én azt mondom legyen úgy. Mert amiről beszélni fogok, az a dimenzionalitás felfogása, ahogy még eddig nem beszéltem róla. Szeretnék valamit mondani a szerkezetéről és egy kicsit arról miként működik, valamint arról, hogy mit nevez a társam az ismeretlen tényező létrehozásán… Ezek azok a dolgok amiket fel sem tételeztek, vagy nem is hisztek. Így hát egy példával kell kezdenem.

Hadd mutassam be nektek Henryt és Maryt, ők rajzfilmfigurák, pálcika-emberek egy darab papíron. Ezért kétdimenziósak. Hát persze, hogy eszesek, mivel ez egy példabeszéd. (Kryon nevet) Az életük egyszerű, mert csak egyszerű pálcika-emberek. Mindennel tisztában vannak. Még a szerelmet is ismerik. Mindig is csak a kétdimenziós életet ismerték és nagyon meg vannak vele elégedve. Ismerik a papírdarab méreteit, ami az életterük és boldogok azzal. Ez minden amijük valaha is volt. Tudják mit tudnak megtenni és mit nem. Henry és Mary megelégedett és beéri ezzel a valósággal.

Akkor jön egy szabad-gondolkodó, akit egy kicsit másképp rajzoltak. Ez a furcsa karakter beszélni kezd nekik a harmadik dimenzió lehetőségéről… a „lent és a fent” fogalmáról. 3D-ről beszél 2D helyett, amiben ők pillanatnyilag élnek. Egy olyan fajta realitás fogalmának a kezdete ez, amelyet azok soha nem láttak és amiről nem érzik, hogy közük van hozzá, vagy amit meg tudnának valóban érteni.

Hadd lássuk mit kezd Henry és Mary ezzel az információval. Először is, nem hasonlítgatják. Egy kissé túl magasröptű a számukra. Másodszor, az valóságuk keretein kívül van, úgyhogy nem is érdekli őket igazán. Nem kell használniuk, így ez számukra csak fantázia és nem is hiszik, hogy fontos, vagy, hogy létezik. Mondavilág lesz belőle, vagy tudomány, valami olyan ami soha sem vonatkozik rájuk, akik végül is 2D-s figurák egy darab papíron.

Sokan vannak akik olvassák ezt a 2D-s papírdarabot és akik hasonlók. Semmi nem érdekel benneteket ami kívül esik a ti 3D-s valóságotokon. Nem te döntöttél így, hanem mert része vagy egy világszemléletnek ami mindig is körülvett… egy 3D-s paradigmának, amely szerint egész életedet leélted. Ez egy olyan valóság, amelyen nehéz túllépni és sokan valóban csak addig jutnak, hogy tanulmányozzák. Végül is, mi baj van azzal a valósággal amiben élünk? Hiszen működik.

Az új váltás amelyben vagytok, kvantum jellegű váltás. Szükség lesz rá, hogy az Ember többet megértsen abból ami körülveszi, ami neki láthatatlan, de ami nagyon is valós. El kell, hogy jusson egy olyan megértési szintre és ezáltal egy hitbe is, hogy nem minden dolog látható és érthető meg a 3D-s gondolkodásban és még olyan sok minden van ami tényleg az ő világának része, de szükség van egy logikára, túl azon amelyhez hozzászokott, hogy felfogja azt.

A legjobb módja annak, hogy el tudjam kezdeni ezt a tanulmányt az előírt időben, hogy elviszlek egy utazásra és közlök veled bizonyos információkat. Lesznek benne olyan dolgok, amelyek érdekelni fogják azokat, akik szeretik a tudományt. A többiek akik nem tudományos beállítottságúak, talán majd nem tudják hova tenni, de részt vehetnek az összehasonlításban amit elmesélek és megérthetik a leckét.

Egy valós helyre szeretnélek elvinni, de ma ezt még csak a fantáziádban tudjuk megtenni. A hely valós, de te nem tudsz odajutni pillanatnyilag… még nem. A dolog érdekessége, hogy tényleg mindannyian voltatok már ott, amikor nem a Földön voltatok. Ez jóval azelőtt volt mielőtt még Ember lettél volna és együtt voltunk ott. Ez egy hihetetlenül szép hely. A kilátás, azt lehet mondani földöntúli. Szeretnélek elvinni éppen hogy csak a galaxisotokon kívülre, hogy fölülről lássuk a spirálist. Gyere velem egy pillanatra. Képzeld el, hogy az űrbéli nyomás és hőmérséklet nem hatnak a te Emberi testedre. Nem érdekesek ezek a dolgok, mert te egy védőbuborékban vagy ami a spirituális éned. Együtt odamegyünk és szemléljük azt a nagyszerű látványt.

Mint Ember meghökkensz az űr csendjétől, nem érted, így nem is tudod értékelni a tényt, hogy minden egyes csillag egy dalt énekel. Én hallom mindet. Ami neked csönd, az nekem szimfónia. Mert a fény rezgésszáma amelyet a csillagok sugároznak, egy kórusba hangolódik össze, egy gyönyörű vibrációs hangzás-összességbe. A világegyetem énekel nekem, mert én kvantum állapotban vagyok. A te részeid is amelyek kvantum-állapotúak, kezdik áthatni a 3D-s részeket. Ez az összeolvadás, igazodás, a gondolkodás egy olyan paradigmáját fogja létrehozni, ami különbözni fog minden eddigitől a bolygón.

Mert nem volt még egy ehhez hasonló időszak a bolygón, amikor arra kértünk benneteket, hogy a kényelmes valóságotok skatulyájából kilépve gondolkodjatok és lépjétek át a természetes elfogultságotok falait. Szemléljétek egy pillanatra a galaxisotokat velem együtt. Az egész gyönyörű spirális, lassan mozog, mint egy egész… lassan fordulva, mint egy fény-lap. Mindent magába foglal.

Tudományos dolgokról beszélek a mai napon. Olyan ismereteket kapsz most, amihez hasonlóra majd csak a jövőben teszel szert. És az átiratoknak köszönve, amire ma sor kerül, eljön majd az idő amikor majd rátalálva erre az üzenetre azt mondjátok: „Kryonnak igaza volt.” És amikor ez megtörténik, amikor a tudomány megerősíti amit most mondok, kérlek nézd át az egész üzenetet. Mert akkor majd meggyőződsz róla, hogy igazat beszélek, amikor a Szellemmel – a benned lévő teremtővel - való kapcsolatodról beszélek. Igazat mondok akkor amikor arról beszélek, hogy mi vár rátok a jövőtökben. Egyedüli oka annak, hogy most a tudományról beszélek az, hogy a linearitásotok és az elfogultságotok összekötik ezen dolgokat a jövőben. „Ha egyre érvényes, mindre érvényes,” mondjátok majd: „ezért szeretném, ha odafigyelnél mindenre amit mondtam.”

A galaxist figyelve

Gyönyörű ugye, ahogy itt függeszkedünk a szülő-galaxisotok felett? Ahogy ti mondanátok, a pillanat csöndjében, szemlélve a galaxist ahogy lassan mozdul a spirál-vonalban, az összes együtt, egyként, hihetetlen, földöntúli, lenyűgöző, szóval ki nem fejezhető. Most lépjünk egy kicsit beljebb, hadd mesélek egy kicsit arról, hogy mi történik, ami a tudományotok számára rejtély. Furcsa dolgok vannak odakinn, amelyek nem illenek bele a földi szemléletekbe vagy szabályokba. Nem illenek bele a ti fizikátokba.

Henrynek és Marynek, a két pálcika embernek, a 2D-ben szintén vannak tudósaik. Nekik 2D-s fizikai szabályaik vannak és nem is kell nekik más. Minden éppen jól működik, mindaddig amíg a lapon maradnak. Nektek négy törvényetek van a fizikában, mert ti gyakorlatilag a 4D-ben vagytok és ezek a törvények éppen megfelelően működnek. Ezek a törvények újra és újra bizonyítottak és mindaddig, amíg a 4D-ben maradtok (ti 3D-nek hívjátok), mindig működni fognak.

Itt egy ezoterikus kérdés a számotokra. Nézzétek csak meg a pálcika-embereket, Henryt és Maryt. Valójában hány fizikai törvénye van a 2D-s karaktereknek? Vajon ott van nekik a teljes készlet ami a multi-dimenziós valóságnak felel meg, vagy csak annyi, hogy eleget tegyen a 2D-nek? A válasz nyilvánvaló. A fizika teljes, függetlenül attól, hogy fogod azt fel. Tehát Henry és Mary 2D-nek vannak tudatában, 2D-ben hisznek és 2D-t használnak, ám mindegyik törvény ott van mégis… készen arra, hogy felfedezzék. A 3D olyan valami, amit talán a pálcika emberek nem is értenek, mégis itt van. Tágítsuk hát ki ezt a gondolatmenetet és hadd kérdezlek meg te háromdimenziós teremtmény, ha azt mondanám, hogy hat alaptörvénye van a fizikának, ami betakarja azt a területet is, amelyet te nem látsz, szerinted hány van? Sokkal több minden van mint amennyiről te tudsz, még akkor is, ha csak azt a négyet használod aktívan ami a rendelkezésedre áll, aminek tudatában vagy.

Vajon látod már? A négy alaptörvény amivel rendelkeztek, szépen működik. Semmi hiba nincs velük, de ott a többi is és ezért hoztalak ide benneteket a galaxisotok tetejére, hogy megmutassam az összeset és hogy bemutassak valamit, amit a csillagászok is láthatnak. Nézd csak: valami furcsa módon mozdul a galaxis. Észrevetted?

Az előbb kaptatok két további alaptörvényt a fizikátokhoz és nem most van itt az ideje, hogy újra magyarázzuk őket. Ám amikor eljutsz egy interdimenzionális birodalomba, multi-dimenzionális energiákkal találkozol, amelyek több információt kell, hogy tartalmazzanak mint a jelenlegi fizikátok. Most négy alaptörvényetek van. Hívjuk őket Newtoninak, Euklideszinek és Einsteininek ha akarjátok. Ezek azok, amelyek lehetővé tették, hogy ide jussatok ahol ma vagytok. De most nézzük együtt a spirális galaxisotokat és figyeljük, hogy mozdul. Nem úgy mozdul, mint a naprendszeretek.

A ti mozgásban lévő testekről szóló törvényetek magában hordozza a háromdimenziós elfogultság következetességét. A tudományotok tapasztalati törvényszerűségeket keres és amit talál, arról azt hiszi, hogy mindenre igaz. De amit fel sem fog, hogy felhasználta az elfogultságait. Ez csak egy irányban működik… a 3D-ben. Ha a szabályokat, az időnek csak ezen az egy játékterén alkalmazod, használhatod a lineáris matematikát és rájöhetsz mire van szükséged belőle. Minden egyenes vonalon történik előre, soha nem változik, mindig ugyanaz. Mondhatnád, hogy a tudományotok elfogult az egyszerű összefüggésekben!

„Mi ezzel a probléma, Kryon? Nekem szépen hangzik!” De itt jön a szabad-gondolkodó, aki azt mondja: Az interdimenzionális dolgok nem alkalmazhatók a 3D-s logikára ill. elfogultságra. Az interdimenzionális gyenge és erős erő törvényszerűségei a 3D-ben nem érthetőek, talán még kaotikusnak és összefüggéstelennek is tűnhetnek.”

Hadd próbáljak meg egy további magyarázatot. A naprendszeretek úgy működik, ahogy azt tőle elvárjátok. Abban a fajta fizikában, amelyet ti alkalmaztok, arra az esetre ahogy a dolgok az űrben mozognak. Vannak objektumok amelyek közelebb vannak a napotokhoz, azok gyorsabban mozognak mint például a Merkúr. Aztán vannak a naptól távolabbi égitestek, amelyek lassabban mozognak (a külső bolygók). Az orbitális mechanika törvényszerűségei szerint. A naptól való távolságra, az orbitális mechanika 3D-s törvényszerűségei alapján jöttetek rá, ez pedig azokon a szabályokon alapszik, amelyeket a gravitációval, a tömeggel, a távolsággal és a sebességgel kapcsolatban felfedeztetek. Ezek a szabályok kifogástalanok… a 3D-ben. Újra elmondom, lehetővé teszik, hogy űrhajókat küldjetek az égitestekre, olyan pontosak tudtok lenni, hogy találkoznak az űrben, hogy képeket készítsetek és analizáljátok őket.

De most nézzük csak egy pillanatra… a galaxisotok nem így mozdul. Az egy olyan elegáns mozgás, ami ellentmond a csökkenő négyzetek törvényének (egy olyan törvénynek, ami meghatározza miként szóródik szét az energia a forrástól való távolság függvényében). Ellentmond a gravitáció és az erőhatások alaptörvényének. Ellentmond a dolgok azon egyszerű, elfogadott, egyedülálló tulajdonságainak, ahogy a dolgok az űrben mozognak. Nézzük csak együtt a galaxisotokat. Nézd csak, hogyan forog. Majdnem olyan, mintha egy lemezen lenne az egész. Együtt mozog minden. Minden! Az egész ugyanazzal a sebességgel a középponthoz viszonyítva… mint egy óriáskerék, ahol minden össze van kapcsolva. Ez a gigantikus lemez úgy viselkedik, mintha minden csillag egy kavics lenne és valahogy oda lenne ragasztva a világűr szövetére, az összes együtt mozdul.

Hogyan lehetséges ez? Mit láttok? Hadd adjak egy tanácsot és egy vezérfonalat. Beszéltünk a gyenge és az erős interdimenzionális erőkről, amelyek a fizika fel nem fedezett ötödik és hatodik alaptörvénye. Ahogy a galaxis mozog, arról árulkodik, hogy mi van a középpontban és ezen erőket mutatja. Ti azt gondoljátok, hogy egy fekete lyuk, de nem az. Sokkal többről van szó mintsem azt képzelnétek. Vajon észrevetted, hogy a fizikában mindig jelen van a polaritás? A legkisebb atomszerkezettől a legnagyobbig, mindig ott a polaritás. Ugyanezt láthatod a mágnességben is. Ott rejtőzik a gravitációban is. Ez egy energia-kapocs mindenhol, mindenhol. Mindig két fajta energia van jelen és ezek együttműködnek és ellenállnak egymásnak, hogy létrehozzák a dimenziók valóságát. Az anyag maga, a valóság egyik polaritása, az antianyag pedig a másik. Mindig keresd a vonzást és a taszítást, mert az megmutatja az utat a válaszokhoz a fizika legelképesztőbb helyzeteiben.

Minden galaxis középpontjában ott vannak „az ikrek.” Az ikrek ott vannak a Tejút középpontjában is. Kétféle energia van ott, az egyik a taszítás, a másik a vonzás. Habár a ti érzékelésetekben ti ezt úgy látjátok, mint egy gigantikus Fekete Lyuk. Azt feltételezitek, hogy a Fekete Lyuk energiája valahogy megragadja a spirálist és együtt forgatja szokatlan módon, ami ellentmond Newton minden törvényének. Nem így van. A galaxisotok középpontjában egy gyönyörű dolog történik. Egy elegáns, interdimenzionális erő van ott, ami nem a gravitáció és ami szétterjed az egész galaxisotok teljes terültére, egy erő amely olyan módon ragasztja össze, aminek a magyarázatára nektek nincsenek törvényeitek… most még. Ráadásul ott rejtőzködik még valami, amivel a tudomány most kezd megbirkózni.

Nagyon nagy problémát jelent, hogy mindez a magyarázat számodra a logikus helyére kerüljön. Egyszerűen megállapítva, erről van szó: Amikor majd beléptek az interdimnezionális fizikába és ez azt jelenti, azokba az energiákba amit spiritualitásnak neveztek, olyan valamivel fogtok találkozni amit nem is vártok: Tudatosságot… fizikát, amely állást foglal. A galaktikus középpont interdimenzionális szinten tudatossággal bír. Ő is. Bármi ami interdimenzionális, össze van hangolva a teremtéssel. Olyan dolgokról beszélek, amelyeket nem értesz. Fennkölt dolgok ezek, néha hihetetlen tulajdonságok, amelyeket ezelőtt nem ilyen módon tettünk szóvá. Amikor ledöntöd a lineáris logika falait a feltételezéseidről a lineáris fizikában, olyan dolgokra fogsz majd ráfutni, amelyeknek az elfogultságodban nincs semmi értelme. Nem lesz értelmük… nem csak azért, mert kvantum állapotban vannak, hanem tartalmaznak valami mást, amit a „következetes, 3D-s tudomány” nem hajlandó elfogadni… intelligencia a fizikában.

A tudományotok nagyon büszke a Big-Bang (ősrobbanás) elméletre. Mindent kiszámítottak, az egésznek tudják az időbeosztását. Számunkra ez valóban vicces! Hogyan tudhatjátok az időbeosztását egy kvantum eseménynek? Kvantum állapotban nem létezik idő, ők mégis mindent kiszámítottak. Még azt is kiszámolták, hogy visszamaradt egy üledék amit mérni tudnak és ez bizonyítja, hogy igazuk van. Milyen ügyesek!

Hadd kérdezzek valamit, ha megérzed az éppen kisült kenyérnek azt a nagyszerű visszamaradt aromáját, mit jelent az neked? Vajon azt jelenti: „itt kenyeret sütöttek négy milliárd éve”, vagy azt jelenti: „éppen sütik”?

Ez az egyenes vonalú gondolkodás elfogultsága, egy elkülönült idő dimenziójában, amelyik megérzi a kenyér illatát és kiszámítja milyen régen lett az megsütve! Nem érti, hogy a „Big Bang”-nek nevezett kvantum esemény még mindig történik. Ez magyarázza a Világegyetem tágulásának az energiáját. Még „a nem látható energiát” is kezdik magyarázni. A „maradék” amit mérnek, a bizonyíték egy esemény valós voltára, amely még folyamatban van, ahogy azt ti látjátok a 3D-ben, de egy olyan esemény, ami a teremtés valósága, kvantum állapotban.

Nézd csak micsoda 3D-s vegyülék ez a jelenlegi elmélet: Hogy lehet, hogy minden a semmiből tűnik elő, aztán, hogy mindez a fénytől nagyobb sebességgel történik, azonnal kitágul, a fizika minden jelen törvényét megszegve, létrehozza a Világmindenség mostani tömegét egy nano-másodpercben? Csak az elkülönült, lineáris gondolkodó elfogultsága teszi lehetővé, hogy mindez megtörténjen, egy azonnali időpillanatban… és ők mindezt kiszámították. Együtt kellene ünnepelniük Henryvel és Maryvel! (Kryon humor)

Hadd mondjak el valamit, amit eddig soha nem írtam le ezelőtt. A galaxisotok középpontja köpi ki azt az anyagot, ami te vagy. A tudomány ezt fordítva állítja. Az ikrek a galaxisotok középpontjában elvezetnek az összes többi galaxis középpontjában lévő ikrekhez. Több millió van belőlük, milliószor millió. És egy olyan módon vannak összekapcsolva, amit te nem tudsz fölfogni, kívül a téren és kívül az időn, mintha húrok lennének a barátok között, akik tudatossággal rendelkeznek. Nem egy olyan fajta intelligencia és tudatosság, amit te ismersz az agyaddal, nem. Ez inkább egy jóindulatú, intelligens ragasztóanyag, amely szeretetbe ágyazza az univerzumot. Mondtam, hogy ebből nem fogsz megérteni mindent. Ezek fennkölt, kifinomult dolgok és sokan egyszerűen erre nincsenek még készen.

A Gaia hatás

Hadd lássunk most valami mást. Elindult egy vita a bolygón levő életről és a teremtés módjáról, mert vannak olyanok a tudományban, akiknek mindent linearizálniuk kell. Darwin felállította egy fejődő élet rendszerének lehetőségét. Megmutatta, hogyan működhet, talán, a biológia egy véletlen-szerű kiválasztódásával, újra és újra, évmilliókon keresztül, megteremtve azt ami most itt van. Ám akkor belép a Gaia effektus.

Tudósok a föld történelmét lapozva, a többi tudós számára valami nagyon zavaró dolgot kezdtek látni: Lehet, hogy létezik egy tudatosság és az teremtette az életet. Természetesen az igazi tudománynak nincs szüksége ilyen módon gondolkodni, de a 3D-s mostani tudományotok egyenes vonalon való gondolkodása nem hagy lehetőséget azoknak a szabályoknak, amelyek nincsenek a teljes következetesség skatulyájában. Az igazi irónia itt az, hogy az elkülönült, következetes elfogultság nem hagy helyet a teremtő elfogultságnak sem. Lehet az univerzum elfogult az élettel szemben? Ebben a példában, az Ember a dimenziókban korlátolt gondolkodása miatt elfogult, míg az Univerzum elfogult a szeretetben.

A polémia így folyik: A Föld történelme azt mutatja, hogy az élet folyamatosan létrejött és megsemmisült a bolygón, négy milliárd éven keresztül. Elindult és megállt, újra létre hozta önmagát és megsemmisítette önmagát, újra meg újra. Miközben az életre egyszer úgy tekintettek, mint a bolygó olyan tulajdonságára, ami „minden valószínűség ellenére” jelentkezik és sehol másutt az Univerzumban, most pedig úgy néz ki, hogy újra meg újra létrejön!

Van aki azt mondja: „Nos, egy véletlenszerű esemény történik.” Valóban? Mik a kilátások miután az élet megsemmisítette önmagát, hogy egy ilyen hihetetlen véletlenszerűség mellett, újra lecsapjon? Hogy egyeztethető ez össze az evolúcióval? Valami ami nem működik… visszatér! Mit gondoltok ti erről? A tudósok elkezdték fontolgatni a Gaia effektust mint tudatosságot, ami valahonnan érkezik, valahogy ami elfogult azirányban, hogy életet hozzon létre. Ez kívül van azon a területen amit ti esélynek neveznétek.

Újra és újra megtörténik, amíg a bolygó el nem találja. A fotoszintézis volt a válasz, mert az hozta létre az egyensúlyt… a fák és a növények fogyasztják az élet melléktermékét. Így végül az egyensúly elkezdődött.

Hosszú időbe telt, de az élet mindig újra teremtődött, mindaddig amíg a rendszer el nem találta. Még akkor is amikor a rendszer kioltotta az életet, az visszatért! Még amikor a föld nélkülözte is az életet, mert az nem sikerült, újra létre lett hozva, öt alkalommal. A tudomány kezdi ezt látni és kíváncsi, miért van hogy, úgy tűnik a föld elfogult, hogy életet teremtsen. Van aki azt mondja, tudatosság. Van aki azt mondja, ez nem igaz… nem lehet igaz, egyszerűen nem lehet igaz.

Mégis itt van kedveseim és egy interdimenzionális tudatosság az, ami a dolgokat összeragasztja. Mert amikor eljutsz interdimenzionális állapotba, elkezded megérinteni Isten orcáját, az univerzum teremtő energiáját, azt amelyik valóban elfogult a szeretetben.

Meglepetések a geológiában – az idő újragondolása

Vannak akik tanulmányozzák, hogy milyen módon alakult ki a föld geológiailag és ismét csak az ő egyenes-vonalú gondolkodásukkal, elfogultak. Elfogultak, mert vizsgálják az eróziós mintákat, úgy vizsgálják ahogy azt mindig is szokták, aztán attól fogva egy bizonyos univerzális törvényt alkalmaznak mindenre a bolygón. Nos, van néhány meglepetés: Hallottátok a legutóbbit? Milyen hosszú időbe telt kivájni a Grand Canyont? Hány millió év kellett a víznek, hogy ott csörgedezzen, ahhoz, hogy kivájja a kanyont olyanra amilyen ma? Egy millió év, kettő? A történelem lapjain ott vannak a beszámolók, hogy meddig tartott. Ám most a geológusok kezdik változtatni a véleményüket, mert felfedeztek olyan egyéb tulajdonságokat, amit nem értenek. Most meghatároztak egy megközelítőleg háromszáz éves időszakot!

Mi történt a logikájukkal? Amit most látnak az egy ismeretlen tényező. Más szavakkal, nem volt vízszivárgás. Inkább egy tenger volt ott, ami azon keresztül ürült ki… a víz egy bősz áradata metszette bele a sziklákba, egy sokkal rövidebb időperiódus alatt. Ez nem tartozik bele az eddigi világnézetbe, de így van. Látjátok hová akarok kilyukadni? Ez a következetes elfogultság az ami az egyenes vonalon tart benneteket, akár a 2D-s figurákat a papírdarabon. El kell kezdenetek a skatulyán kívül gondolkodni és keresni, hogy mi más történhetett még. Azért adtam nektek a Grand Canyon sztorit, hogy fel tudjátok fogni a következőt.

A Lemuriai létezés eddig el nem mondott geológiája

Elmondtam nektek néhány furcsa dolgot a bolygóról, mire a geológusok állandóan csak a szemüket forgatják. Mert azt mondják, Kryon olyan információval szolgál, ami gyakran „geológiai lehetetlenség.” Szóltam már Lemuriáról. Elmondtam, hogy az eredeti Lemuriai civilizáció központja szárazföldön volt, a földön akkor - a hegy lábától a csúcsáig mérve a legmagasabb hegység lábánál - ez most Hawaii. Ez egy nagy hegység, melynek néhány csúcsa van és ezek a csúcsok azok, amelyek ma kilátszanak a vízből és amelyeket Hawaii szigeteknek hívtok, a Csendes óceán közepén.

Elmondtuk, hogy Lemuria napjaiban a hegy lába körül szárazföld volt. A geológusok nevetnek. De hát az a Csendes óceán közepén van! Hogy lehetne az? El fogom nektek mondani, hogy lehet. Először is, meg kell értenetek, hogy 50.000 év geológiailag nem elég jelentős idő olyan valaminek mint a lemez-tektonika, hogy kihatással legyen egy ilyen dologra. 50.000 év tényleg nagyon kevés idő a geológiában… aztán meg, a tenger szintje is több mint 120 méterrel alacsonyabb volt abban az időben, mint most. Abból kifolyólag, mert egy olyan folyamatban voltatok akkor, amit víz-ciklusnak nevezünk, de erről már beszéltünk. Tehát, ez az egyik ok ami számításba jöhet. Azonban a másik a fontosabb és ez az amiről még sohasem beszéltünk ezelőtt.

Hawaii hegységei lassan elmozdultak és egy olyan hely fölé kerültek, amit „hot-spot”-nak (meleg-pont) hívunk, más szóval lassan egy óriási aktív vulkanikus kéreg fölé mozdultak, ami ott volt már évmilliók óta. 50.000 éve ezen a hot-spoton egy gigantikus „kidudorodás” folyamata zajlott, ami tulajdonképpen fokozatosan megemelte az óceán fenekét a Hawaii hegység körül, több mint 6.000 lábbal (1800m). Hogy úgy mondjuk, a föld kérge eléggé kidudorodott a vulkanikus nyomásnak köszönhetően, hogy felemelje azt a hegységet, magasabbra mint ahol most vannak, hogy létrehozzon egy viszonylag kis száraz területet, amelyen rajta volt a Hawaii hegység. Amikor a láva kiszabadult és kiszabadult, a buborék lassan leereszkedett. Ez néhány ezer évet vett igénybe katasztrofális kitörés nélkül, mivel lassan szabadult fel a hegység csúcsain keresztül és ömlött a tengerbe, létrehozva még több szárazföldet Hawaii körül. Ez egy olyan helyzetet teremtett, hogy a Hawaii hegység lába egy ideig a tenger színe fölé került. A láva lassú kiszabadulása azt eredményezte, hogy a buborék beroskadt és Lemuriát lassan elöntötte a víz. Ez volt az eredetileg elhangzott történet és az ok, amiért a Lemuriaiak tengerjáró néppé váltak és sok más helyre eljutottak.

A kételkedőknek nagyon megfelel, hogy Lemuriáról minden bizonyíték megsemmisült, ahogy annak lennie kellett. Kíváncsiak vagytok. Érdekel, hogy valóban így lehettek-e ezek a dolgok. De egy lineáris gondolkodó azt mondja majd, hogy ez nem lehetett így, mivel soha nem láttak erre bizonyítékot a történelemben. Nem láttatok még olyan kidudorodást sem, tehát újra csak itt a Grand Canyon tényező, ahol az igazság rejtve marad az elfogult következetességnek köszönhetően. Amit sosem láttál, az nem is lehetséges.

Igaz is, a kidudorodás bizonyítékai valóban ott vannak, mert a tengerfenék bordázata még mindig egy furcsa szimmetriát mutat a hegység körül, utalásokat adva, hogy az valamikor felfelé emelkedett a vulkanikus tevékenység hatására és aztán behorpadt. Ott vannak szintén az állati csontok, azon a mélységen, mélyen eltemetve, ami elárulja a biológusoknak, hogy ami a tenger fenekén van, a Csendes óceán közepén, egyszer ki volt téve a napsütésnek… kb. 50.000 éve.

Az isteni teremtés – a bizonyíték a szokatlanban van

Hadd szóljak a teremtésről. A csillagászok kezdenek az Intelligens dizájnról beszélni. Most már eljutottunk valahová, mióta kezdik megérteni, hogy az univerzum kvantum mivoltának valóban lehet tudatossága. Minden valószínűség ellenére olyan paraméterek között éltek, a világűrnek egy olyan tulajdonságában, ami statisztikailag továbbra is „ellentmond minden valószínűségnek”. Egy olyan univerzumban vagytok, amely az élet számára lett teremtve! Ha meg tudnád tenni, hogy sorsot vetsz a fizika kockájával és az eredmény alapján teremtesz egy univerzumot, az soha nem lenne ugyanilyen. Soha!

A statisztikusok megmondták ennek az esélye lehetetlen… ti most mégis egy olyan földön éltek, ami hemzseg az élettől. Olyan univerzumban éltek, ami hemzseg az élettől. Az élet ott van a körülöttetek lévő bolygókon, csak ti még nem találtátok meg.

Mikroszkopikus és az egysejtű élet kezdeti jellemzőit mutatja. Ott van mindenütt. Majd meglátjátok. Utazzatok el az Európára, (a Jupiter holdja) és nézzetek szét egy kicsit az óceánban. Majd meglátjátok. Az élet az univerzum működési módja, teljes mértékben… mindenütt. Majd meglátjátok. És ez minden valószínűség ellenére történik és a tudomány már látja ezt. Így ez kilóg bármilyen univerzum teremtésének statisztikai modelljéből. Lennie kell egy tervnek.

Galaxisotok középpontjában ott vannak az ikrek, vonzzák és taszítják az interdimenzionális energiákat, amelyeknek szó szerint van egy intelligens kiegészítőjük. Az összes csillag összhangban mozog velük. Olyan erők szerepelnek ott, amelyek meghaladják a gravitációt. Olyan interdimenzionalitás ez, amely összeragasztja a galaxist és én erről akarok beszélni, mert ennek köze kell, hogy legyen a jövőtökhöz.

A jövőtök

A társadalmatok futuristái olyan tendenciával dolgoznak, hogy megnézik mi volt és akkor tervezik mi lesz. Vajon látod az egyenes vonalú gondolkodást? Következetes elfogultságukban azt mondják: „Emiatt tehát ez lesz.” A régi energia következetes modelljét szemlélik és a kivetítéseikben soha nem adnak esélyt arra, hogy az változzon. Tagadják magát az Emberiség képességét, hogy elhagyja azt ami volt.

Mi az, ami mindig is következetes volt a bolygón, ami a tudatosságot illeti? Nevezzük meg ezeket a dolgokat: a háborúk, a szegénység, a szenvedés, a dráma és újra csak ugyanaz és újra és újra. Az idő töredékei, amelyek jöttek és elmúltak, jöttek és elmúltak és egy olyan tudatosságot hoztak létre, amely mindig újra ismétlődik és ismétlődik és ismétlődik.

Most láthatod az elfogultságot és hogy miért van. Mert bármiről ami ugyanabban a ciklusban marad, azt feltételezitek, hogy örökre ott marad. Ez visszhangzik a fizikátokban is. Minél inkább kvantum állapotúvá válsz, egyre kevésbé leszel ilyen módon következetes a gondolkodásodban. Hogy úgy mondjam, végül majd feltételezed, hogy megtörténnek olyan dolgok, amelyek azelőtt soha nem történtek. Egy olyan váltásban vagy és körülötted minden ami ezt lehetővé teszi, a dolgok változnak. Figyelj: Nem tudod alkalmazni a tavalyi szabályokat a békére a földön. Vagy lehetséges? Igen… több mint lehetséges, ez a leginkább valószínű végeredmény amit elmondhatunk.

Mit mondanak neked a tavalyi szabályok a tested gyógyításáról? Azt mondják, gyógyíthatatlan? Hát nem az! Mit mondanak a tavalyi szabályok a félelemmel kapcsolatban amit a váltás miatt éreztél, amiben most vagytok? Azt mondják, hogy majd elborít benneteket a víz. Nos, ha azokat az értékeket alkalmazod, ahogy a dolgok olvadnak és mindazt kivetíted a jövőbe, akkor egy gyenge tudomány értekezéseit alkalmazod… akkor persze, hogy elborít! De ez szörnyen következetes tőled, vagy nem? Érted mit mondok? Semmi lehetőséget nem adsz az ismeretlen tényezőnek. Semmi lehetőséget nem adsz annak a ténynek, hogy ez a bolygó egészen más mágneses jellemzők felé mozdul. A nap együttműködik; a világegyetem együttműködik. Ez majdnem olyan, hogy az ikrek is látni tudják kik vagytok!

Az ikrek tiszta fizika, egy interdimenzionális jellemző, ragyogó vonzás-taszítás tevékenysége, amelyet nem tudunk neked még elmagyarázni sem. Az ikrek nem Isten. Az ikrek egy Isten iránt elfogult univerzum eredménye. Interdimenzionális fizika, amelyet éppen, hogy csak elkezdtetek felfedezni és vallatni. A tudományotok most kezdi látni. A Gaia hatás, az intelligens dizájn ahogy a föld összeállt, ahogy nem véletlen, hogy itt vagytok, minden valószínűség ellenére… hogy változtatni kellene valamit a logikátokon.

A közepében vagytok egy óriási váltásnak, amelyet ti kértetek, hogy itt az ideje annak, amiért én jöttem! Nem olyan váltás ami elpusztít benneteket! Nem kell félnetek. Inkább olyan, ami fölött hatalmatok van, ahogy egyre jobban kvantum állapotúvá váltok. Kezditek megérteni, hogy az élet következetessége, ahogy eddig láttátok, az igazából egy régi szemlélet. A félelem következetessége, a gyűlöleté, a csalódásé… kezd változni. Ha következetes akarsz lenni a dolgokkal, tudnod kell, hogy Isten szeretete a legkövetkezetesebb és legállhatatosabb dolog ezen a földön és az univerzumban. Bizony, következetes! Olyan állhatatos, hogy nem fog megállni mindaddig amíg az élet meg nem lesz teremtve és amíg a szeretet fel nem lesz fedezve.

Kryon tudatossága

Egy képet akartunk ma lefesteni. Túlnyomórészt tudományos, részben egy logikus puzzle, hogy megmutassuk, hogy a jelen 3D-s logikátok elég szűkre szabott. Nem olyan fajta logika, amilyenre szükséged lesz majd, hogy eljuss a jövőbe. Mondtuk, hogy számíts az ismeretlen tényezőre. Számíts az olyan dolgokra, amilyenek ezelőtt nem történtek. Változtasd meg a történelmet azzal, hogy olyan jövendőbeli dolgokra gondolsz, amelyek kapcsolatban lehetnek a fejlődéssel és magát az ismeretlen tényezőt jelentik. Vissza tudsz emlékezni valamilyen ismeretlen tényezőre a nagyon közeli múltadban? Hányszor kell még elmondanunk ezeket a dolgokat, hogy meglássátok őket? Ma Nostradamus egyetlen négysorosa sem pontos. Könyveket írtak az óriási, közeledő háborúról az iszlámmal. Nos, manapság elolvashatod és nevethetsz rajta, mert nem úgy történt. Az egésznek a forgatókönyve azon alapult, hogy a tudatosság a földön következetes, nem változó, minden ismétlődik egy elvárt, régi minta szerint és ez nem így van!

Vajon te az elvárt minta vagy a földön, vagy az ismeretlen tényező? Tudod olyan dolgok közelednek, amelyekre nem számítasz. Én tudom ezeket a dolgokat, mert én látom azokat a potenciálokat amelyek neked nyíltan nem hozzáférhetőek. Ez a tudatosság „most sül a kemencében”, ami éppen most be van kapcsolva, de hogy milyen módon működik, te fel sem tételezed. Ez nem jövendőmondás. Inkább csak a tények megállapítása, a bolygón lévő értelem potenciáljaival kapcsolatban… hogy merre haladnak és mit gondolnak.

Azt akarom, hogy reménnyel telve távozzatok. Ezt az üzenetet ennek a konkrét csoportnak őriztük. Ez egy magas szintű üzenet és nem fogja megtalálni a füleit azoknak, akik csak első alkalommal voltak itt, vagy első alkalommal voltak ebben az energiában. Megtalálja viszont a füleit az öreg lelkeknek. Vajon emlékeztek? Emlékeztek velem együtt, mert számítottatok rá. Ezért vagytok itt és ezért fogtok visszajönni.

És végül, itt van még ez: Ott voltam veletek a születés fuvallatánál, mindegyiktekkel. Mielőtt lecsusszantál erre a bolygóra, mielőtt az angyalok körülállták az ágyat és énekeltek édesanyádnak születésed örömére, én ott voltam. Éppen mielőtt újra lejöttél volna, megkérdeztelek, ahogy mindig is teszem: „Vajon valóban ezt akarod? Nézd a potenciálokat és a nehézségeket, az Emberi léttel járó betegségeket és gyászt. Valóban vissza akarsz menni?” Rám néztél, ahogy mindig is tetted és azt mondtad: ”Küldj le. Alig várom, hogy visszaérjek és befejezzem amit elkezdtem.”

Megvannak az első jelei annak - most először, amióta Emberek vagytok,- hogy ez a bolygó előre tud mozdulni az érettségben, magasabb rezgésszámmal, része lehet egy energia-egyesülésnek, amiről csak álmodtatok… és most ott álltok a küszöbön.

Én vagyok Kryon, az emberiség szerelmese. Amit ma elmondtam, az igazság. Azért hoztam el ma ezt az üzenetet, hogy belecsepegtessem a szívetekbe és az elmétekbe a reményt, hogy ezek a dolgok így vannak és hogy igazak. Talán lesz majd olyan köztetek, aki ma másként távozik mint ahogy idejött, ennek köszönhetően. Ezt a konkrét üzenetet majd újra elhozzuk nektek, egy más formában, egy más közönségnek, de minden dobbanása szerető és szívbemarkoló lesz.

Én vagyok Kryon.

És ez így van.

Kryon

Kryon közvetítés1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


www.kryon.huWashington DC - 2009. november 7.
Forrás