Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kryon

2021-01-13

Társ-teremtő szándékok a Szellemi világosság eléréséhez

Teremtőerő 777.jpg
 
Kryon
 
 
Társ-teremtő szándékok a Szellemi világosság eléréséhez
 
Amikor úgy érzitek, már túlestetek a karmasemlegesítés időszakán, keressétek meg küldetésetek, hogy irányításotok alá vonhassátok az elkövetkezendő változásokat. Mi az, amit szenvedéllyel visztek véghez? A szenvedély valóságos célokat takar. Kövessétek intuícióitokat és szenvedélyetek lángját, mert abban rejlik megállapodásotokban vállalt feladatotok. Megállapodásotokban minden a régi és semmi nem változott.
 
Tanuljatok meg játszadozni azokkal a dolgokkal, amelyek boldoggá tesznek benneteket. Szakítsatok időt örömteli dolgokra. E gyermeki tudatosság és hozzáállás jelenti a békesség kulcsát. A belső gyermek jelenti lelki-szellemi egészségedet.
 
Haladjatok tovább utatokon a Szellembe és a Világegyetembe vetett feltétlen bizalommal, tökéletes tudatában annak, hogy erőfeszítéseiteket hamarosan sikerek koronázzák. A semmit várni annyit jelent, mint a semmit teremteni meg.
 
Ha vonakodtok szembenézni a kihívásokkal, egy jóval nehezebb szituációban kell újra próbálkoznotok az egésszel.
 
Meditálj, hogy megkaphasd a megfelelő útbaigazítást. A meditációknak egyedül rólatok kell szólnia. A tanulási folyamat minden pillanatában, önmagatokban hordjátok a válaszokat e leckék által feltett kérdésekre. Válaszutak előtt a helyes irányt Felsőbb-Énetek mutatja meg nektek, és mindig a szükséges pillanatban érkeznek el hozzátok.
 
Minden egyes lecke elsajátításával felvilágosult szellemi tudás birtokába kerültök. A múltban egyszer már elsajátított lecke soha többé nem kerül megismétlésre.
Az előrelépés kulcsa a szinkronicításban rejlik. Ha nekifeszülsz egy helyzetnek és az keményen visszaüt, nincs itt az ideje számodra. Ha az ajtó könnyedén kitárul, azaz események és megoldások sorjáznak feléd, akkor az a neked való helyzet. Ez a szinkronicítás. Figyelj rá minden helyzetben.
Hol kellene lenned? Arra menj, amerről vonzást érzel!
 
Bízd Felsőbb-Énedre és ítélőképességedre a döntést.
 
Előfordulhat, hogy nagyon is világosság nélküli helyre szólítanak majd! Az lesz a munkád, hogy azon a helyen tartsd az energiát a saját rezgésszinteden. Néhányan utazókká váltok, mások lehorgonyoznak egy helyen. Oda költözzetek, ahonnan a vonzást érzitek. A megfelelő helyen élni azt jelenti, biztonságban vagytok.
 
Megteremthetsz bármit, amit csak kívánsz, pl.: hogy leküzdjétek a betegségeket, a halál hormon kiiktatását, a biológiai órád lelassítását, békességet, toleranciát, virágzó jólétet... Amikor létrehozol valamit, azt kizárólag önmagadért tedd. Meditációdnak kizárólag rólad kell szólnia. A bolygó rezgésszintjének megemelése kizárólag egyénenként és személy szerint történhet. Kéréskor ne akard megmondani, hogy milyen úton-módon teljesítsék a kérésedet, ne akard meghatározni a részleteket. Mindvégig tartsd fenn a kapcsolatot, és ne feledkezz meg a csendes befelé fordulásról sem! Ne kommunikálj fáradtan, ne várd meg, amíg bajba kerülsz. Naponta használd a kapcsolattartást!
 
Azután nincs más dolgotok, mint éberen figyelni az életetekben feltűnő finom változásokra, új dolgokra.
 
Figyeljétek a jeleket: hirtelen új lehetőségek merülnek fel, ismeretlen arcok jelennek meg környezetedben. Látszólag negatív dolog átformálására kényszerítő esemény játszódik le. A dolgok nem mindig azok, amiknek látszanak. Éld a "mostban" az életed és légy nyitott a váratlan eseményekre. Egyszerre csak egy nappal foglalkozz. Ne késlekedjetek megragadni a lehetőségeket. A szándék a kulcs, a megfelelő körülmények biztosítják a jóváhagyást.
 
Formáljátok át magatokat és engedjétek, hogy a körülöttetek élők merítsenek a bölcsességetekből, és ők is az átalakulás útjára lépjenek.
 
A múltban egyszer már elsajátított lecke soha többé nem kerül megismétlésre. Azokban a tevékenységekben, melyekben örömeteket lelitek, és már az első próbálkozásra könnyen mennek, kétségkívül küldetéseteket kell felismernetek. Ez pedig szenvedélyeteken és intuícióitokon keresztül nyilvánul meg.
 
Az Univerzumot vagy Szellemet (Istent) tájékoztatni kell szükségleteitekről, ez a vezetőkön keresztül valósulhat meg. A vezetőkhöz beszélni kell, a megnyilatkozás élőszón keresztül valósulhat meg. Csendes időszak legyen, amikor a Szellemhez szólsz. Foglald szavakba a gondolataidat, és hangosan mond ki őket, azután várakozz türelemmel. Így fennhangon megfogalmazva vezetőiden keresztül kifejezed szándékodat a Világegyetem felé. Ügyelj a szándékot kifejező mondatok tartalmára. Nélkülözhetetlen, hogy saját füleiddel halld a kiejtett szavakat. Ha egyszer szándékod vezetőiden keresztül elérkezett az Univerzumhoz, nem kell tovább várakoznod, mert a szándék minden, abszolút és megkérdőjelezhetetlen.
 
INVOKÁCIÓK:
 
"Drága Istenem, mondd meg nekem, mi az, amit tudnom kell! Készen állok, hogy elkezdjem a folyamatot."
 
"Drága Istenem, tiszta szándékkal megkérlek, hogy nyisd ki az ajtót és kezdd el a folyamatot velem!"
 
"Drága Istenem, add, hogy felismerjem a jeleket, amikor érzem és hallom őket és felfogjam, hogy miről van szó!"
 
„Drága Istenem, most összekapcsolódom a Felsőbb Énemmel. Mondd el, amit tudnom kell, ültesd belém azt, amire szükségem van.”
 
"Drága Istenem, mondd, mi az, amit tudnom kell. Azt akarom, hogy leomoljon a fal, a dualitás a 3D és a többdimenziós között. Azt akarom, hogy leomoljon a fal, hogy ráleljek saját nagyszerűségemre! Mutasd meg az ösvényt saját magam felfedezésére!"
 
"Drága Istenem, kérlek, helyezd el a jelzőtáblákat, hogy tudjam, merre menjek, hogy a helyes útról le ne térjek. Együttműködéseddel megteremtem a tiszta látomását saját utamnak.”
 
"Édes Istenem, tudasd velem, mit kell tennem, hogy elindítsam ezt a folyamatot, hogy interdimenzióssá váljak! Mit kell tudnom annak érdekében, hogy magasabb szinten kezdjek rezegni?"
 
"Drága Istenem, adj bölcsességet, hogy létrehozzam, amire szükségem van! Add meg azt a békét, amit a kielégített szükséglet hoz, és itt fogok ülni és érezni a szeretetedet!"
 
„Drága Istenem mutasd meg nekem, hogyan lehetek könyörületes. Tárd fel előttem a mindenben benne rejlő isteni lényeget. Hadd lássam meg a mindenütt jelen levő szeretetet. Hadd ragyogjon fel bennem a megértés, és kérlek, segíts, hogy megbocsássak azoknak, akikkel megromlott a kapcsolatom. Hadd ismerjem meg a teljes együttérzésből fakadó békét. Kezdődjön az én szívemben a Föld békéje.”
 
"Drága Istenem, hogyan érhetem el, hogy EZ vagy AZ megtörténjen? Mi legyen a következő lépés? Adjál szinkronisztikus jeleket az életemben, amelyek megmutatják nekem a válaszokat, és én figyelembe veszem őket, mert tudom, hogy semmi sem véletlen az életemben."
 
"Drága Istenem! Készen állok arra, hogy megteremtsem azt a határt, amire egész életemben vártam! Kedves Felsőbb-Én, tudom, hogy én te vagyok és, hogy az én jelen van. Jöjj most közelebb, amint kiterjesztem ezt a pillanatot, hogy megismerjem a tudatosságomat, hogy többet tudjak meg saját magamról. Mutasd meg nekem, hogy mi az, amit tudnom kell."
 
"Kész vagyok. Kifejezem szándékomat, hogy többet tudjak annál, amit most tudok. Kifejezem tiszta szándékomat, hogy csendben ülve meghallgatom mindazt, amit Isten közölni akar velem.
 
„Drága Istenem, tudom, hogy működni fog, mert részét képezem.” (Tiszta szándék)
 
„Drága Istenem, olyan spirituális táplálékot adj nekem, amelyet a testem a jelenlegi állapotában megfelelően tud földolgozni.” (spirituális fejlődés lassítása)
 
"Szeretnék többet tudni a spirituális dolgokról! Szeretnék egyedül maradni és tudni, hogy Isten itt van velem. Most csendben leszek és hagyom, hogy Isten elmondja nekem, mi az, amit tudnom kell. Ma egy olyan ösvényre lépek, amelyen haladva képzeletben minden nap, fényt küldök a sötét helyekre. Szeretnék hozzám hasonló gondolkodásúakkal találkozni, és szeretném, ha közösen küldhetnénk a fényt! Kezdem már megérteni az emberi tudatosság erejét. Kezdem megérteni, hogy örökkévaló vagyok."
 
 
 
 
 
Kryon: Lee Carroll
 
 
Részlet: Egy Út a Szeretetegységbe c. könyvből