Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kryon Csatornázása

2018-10-08

Kryon médiumi közvetítése

 kryon.png

 Kép forrása: Pinterest.com


 

Hogy segítsünk az olvasónak, ezt az üzenetet újraközvetítettük (Lee és Kryon) és kibővítettük, hogy még világosabb megértést biztosítson. Gyakran az élő közvetítés alkalmával olyan energiák vannak jelen, amelyek hordoznak egyfajta kommunikációt amit a nyomtatott anyag nem. Élvezzétek hát ezt a feljavított üzenetet, mely Laguna Hill-ben (Kalifornia), 2008. november 30-án hangzott el.

Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól. A társam (=Lee Carrol – a ford.) linearizálja ezt az üzenetet, ahogy már ezt oly rég óta teszi. Noha ugyan azt mondom neki is és nektek is, hogy a fátyol túloldalán igazából nincs idő, mégis linearizálnia kell ezt az üzenetet. Számunkra, mindez ugyanabban az időben történik. Számotokra ez egy egyenes vonalon történik. Mindenesetre a mi nézőpontunk megadja számunkra azt a lehetőséget, hogy felhívjuk a figyelmeteket azokra a lehetőségekre, amit ott látunk, amit ti a jövőtöknek hívtok.

Visszatekintve, látjuk magunkat ebben a pillanatban, hozzátok beszélve azokról a potenciálokról, melyekben most ültök, de a mi „jelenünk” a ti 20 évvel ezelőtti időtök. Akkor azt az információt adtuk át, és annak mélyértelműségét, amit 1987-ben vittetek véghez. Mondtuk az 1989-es üzeneteinkben, hogy megváltoztattátok a jövőtöket. „Az emberi tudatosság váltani fog”, mondtuk akkoriban. Csakugyan, váltott.

Emlékszem, hogy ott ültem, és ezt mondtam, mert az még mindig előttem van. Számotokra ez egy felvétel arról, ami megtörtént. Számomra ez most is éppen történik. De számotokra ez még azelőtt volt, hogy a társam képes lett volna kinyitni a száját, és bármit is linearizálhatott volna, amit mondani szerettem volna [mielőtt Lee elkezdett hangosan csatornázni]. Helyette, írt az asztalánál. Mi éppen most ott vagyunk vele. Ez időtlen számunkra és minden, ami történt abban, amit ti 20 éves időtartamnak hívtok, az számunkra a most. Lee leírta és kiadta és ez lett az első Kryon könyv – az, amiben megadtuk ezeket a potenciálokat, amik ma már a valóságotok. Ezt most azért mondom el, hogy megérthessétek, hogy akkor, amit mi láttunk, mint a döntéseitek potenciáljai, ezek csakugyan előttetek vannak. Ezt akkor azért adtuk át, hogy felismerhessétek, hogy ugyanilyen tisztán látjuk a potenciálokat a következő 20 évre is.

Azon múlik, hogy mit kezdtek a potenciálokkal, hogy valósággá válhassanak. Van egy kollektív energia, amit a Fénymunkások hoznak létre, mely olyan mélyreható ezen a bolygón, hogy a bolygó magja maga is másképpen vibrál, mert ti itt vagytok. A Kristályháló másképpen rezeg, mert ti itt vagytok. Ez az ezoterikus beszéd nagyon szép, de ezt éreznetek kell! Látjátok a valóságot magatok előtt?

Ó, kedveseim, akik már régóta ezen a bolygón éltek, emlékeztek, milyen volt 20 évvel ezelőtt? Aktuális eseményekről fogok ma beszélni, így hadd kérdezzem meg: Emlékeztek a 20 évvel ezelőtti időjárásotokra? Valószínűleg szentimentálisan. Nem olyan mint ma, ugye? Emlékeztek a saját életetek energiájára, a munkahelyetekre? Emlékeztek a 20 évvel ezelőtti politikátok és üzleteitek energiájára? Emlékeztek erre? Mert ma nem ugyanolyan.

Sosem volt az emberiség történetében olyan 20-éves időszak, amikor ilyen történt volna, ahol a tudatosság ennyire megváltozott volna. Ezek a dolgok amiatt vannak, amiket ti tettetek. Ó, visszamehetnénk és emlékeztethetnénk titeket arra a helyre, ahol ott álltatok, készen a megszületésre, alig várva, hogy itt lehessetek. Nem számít, milyen idősek vagytok itt a teremben. Vannak itt fiatalabbak, idősebbek. Számomra mind egyidősek vagytok és dicsőségesek vagytok, Isten egy része. Nem látom a testeteket. Azt az arcot látom, amit ismerek, azt, ami örökké tartó. Tisztában vagytok ezzel? Nincs halál a számotokra. Ó, talán van egy idő, amikor elveszítetek egy Emberi testet és összeállítotok egy másikat. Ez csak az Emberi lét mechanikája. Azok a testek nem tartanak ki olyan hosszan. Ez minden erről. Ez az, amiért állandóan visszajöttök. Ez az, ahogy én látlak benneteket, és ez az, ahogy mindig is láttalak benneteket.

Vissza tudnék menni nagyon sok idővel ezelőttig, számotokra mérhetetlenül régi időbe, amikor a föld még folyékony volt, és formálódott, és ott voltunk együtt, ránézve: „Ez az új otthonotok”, mondtuk, „Várj, amíg lehűl, aztán itt lesztek,”, mondtuk. „Egy újabb tesztre”, mondtuk. Ó, ez nem az Emberek tesztje. Ez az energiák tesztje. Most pedig itt vagytok, itt ülve, végezve a súlyemelést.

Néhányatok vissza tud emlékezni azokra a napokra – négy milliárd évvel ezelőttről beszélünk – de vissza tudtok emlékezni, mert bele van vésődve az Akasha-krónikátokba. Része a sejt struktúrádnak, öreg lélek. Emberi természet nem látni ezeket a dolgokat, úgy, ahogyan mi látjuk, így a legtöbbetek nem is látja. De itt vagytok, itt ülve 2008 novemberében. Számunkra ezek csak számok, nem évek. Ezek energiák. A nyolc és a kettő, ezek egy egyet adnak. Ez az egység. Ez új kezdetek. Ez a félelem koporsójából való kikászálódás! Ez a régi energia üstjéből történő kimászás. Ez ti vagytok egy új korba emelkedve. Ezt mondtuk már nektek.

Ezt mondtuk nektek tavaly ilyenkor, amikor egy kilences évből az egyes évébe mentetek [2007-ből 2008-ba]. Mindez mit jelent a számotokra? Legyünk gyakorlatiasak. Egy pillanatra beszéljünk a székekben ülőkhöz, nemcsak azokhoz, akik ebben a teremben vannak, hanem azokhoz is, akik ezt hallgatják és azokhoz, akik ezt most olvassák. Újból át fogok adni egy üzenetet, amit én aktuális eseményeknek hívok, és ez nagyrészt az amerikaiaknak szól, mert főleg ők ülnek itt. Nyíltan fogok mindnyájatokhoz beszélni. Amerikaiak alatt azokat értem, akik itt az Egyesült Államokban élnek.

Ez a ti Egyesült Államotok olyan dokumentumokkal rendelkezik, melyek majdnem 200 évesek, amiket olyan emberek csatornáztak, akik tisztességgel rendelkeztek, olyan emberek, akik változást akartak a bolygón. Időnként ránéztek erre, és rájuk néztek, és azon tűnődtök, hogy mit mondanának ma? Nos, nem kell tűnődnötök, mert ők itt vannak. Vagy ilyen, vagy olyan módon, Emberi testben vagy sem, az ősapák tudatossága veletek van. Mit mondanának? Itt vannak veletek mindenben, amit tesztek. Ez nem megdöbbentő illetve nem meglepetés, mert ők is látják, amit mi látunk. És amit ők látnak, hogy egy váltásban vagytok, egy hatalmas váltásban minden területen.

Hol is kezdjük? Hogyan is induljunk? Kezdjük a félelemmel. És ezt újból elmondjuk. A félelem nem egy energia. A félelem Isten szeretetének a hiánya. Ez egy üreg, és ezt a dualitásotokkal töltitek ki. Ez az, ami történik. Választási lehetőségetek van mindenben, kedveseim. Amikor elhagyjátok ezt a helyet ma este és szétnéztek a körülöttetek levő dolgokon, amik talán sötétek és negatívak és fájdalmasak, néhányan nem látnak semmi ígéretet vagy jóságot vagy reményt. Elmondom, mi történik ekkor velük: ők akaratlagosan kiszorítják Isten szeretetét és egy nagy lyuk marad a helyén. Ekkor ezt megtöltik a saját ötleteikkel és félelmet generálnak. Ez a dualitás működés közben.

Hadd mondjam el ezt: Sokkal könnyebb békén hagyni és megengedni Isten szeretetének, hogy azon a helyen maradjon, mint szándékosan kiüríteni. Mégis, néhányan ezt teszitek. Miért nem kötelezitek el ma magatokat és értitek meg, hogy mint Világítótornyok, nem tudtok félni? Minden, amit tenni tudtok, hogy ontjátok a fényt. Ha a világítótorony fél a vihartól, kedveseim, akkor milyen esélyei vannak a szárazföldön levőknek? Ha a világítótorony fél a vihartól és úgy dönt, hogy kioltja a fényét, akkor mi történik a hajókkal? Nincs meg ez az opciótok, hogy féljetek!

Azt mondjátok: „Nos, Kryon, néhányunk elkezd félni, mert a dolgok rossznak tűnnek.” Tehát egy olyan választ fogunk adni, mely annyira teljesen feltölt benneteket Isten szeretetével, hogy nem maradhat egy lyuk sem. Nem lehet egy üresség. Először is, realizáljátok, hogy a félelem abból a bizonytalanságból származik, amit ti a jövőnek hívtok. Így hadd mondjam el, hogy én mit látok, mint a jövő potenciálja: el fog jönni az idő, amikor visszatekintetek és azt fogjátok mondani: „Hogyan is félhettünk? Olyan bolondok voltunk.” Miért nem most állítjátok ezt? Ne várjatok a jövőre, hogy visszanézhessetek, és mondhassátok, hogy őrültség volt félni. Mondjátok most! Szabaduljatok meg tőle most.

Olyan sokan vannak, akik ezt fogják mondani: „Nos, Kryon, te nem tudod, hogy én min mentem keresztül. Te nem tudod, hogy mivel állok szemben.” Ó, igen, mi tudjuk. Nem értitek? Együtt sétálunk veletek az életetek minden egyes pillanatában. Ott egy kéz, mely kinyúl értetek abból a veleszületett részetekből, mely interdimenzionális, és ez annyira meg akarja fogni a kezeteket és kihúzni a félelemből. Meg akarja növelni a fényeteket. Ez mindig is így volt, mindig. Ez egy megfelelő idő, elfogadni azt a kezet. Ez egy nagyon jó idő lenne megfogni azt a kezet, azt a kezet, amit mi a Fensőbb-én kezének hívunk. Veletek együtt sétál minden nap és mindent tud a gondjaitokról, a problémáitokról, az egészségetekről, a fájdalmatokról, és az aggódásotokról. Itt az idő, hogy Isten ezt tegye.

A Föld

A földdel kezdem. A naggyal kezdem és haladunk a kicsi felé. Aktuális események: mi történik magával a bolygóval? Ezoterikusan, ennek a bolygónak a Kristályhálója egy új energiával töltődik fel. A Kristály struktúra jellemzőinek része a visszaemlékezés. Gyermekek emlékezhetnek erre még a kristály rádió készletekből, amiket az iskolában építhettek [detektoros rádió – a ford.]. Egy kristálynak frekvencia felismerése van és emlékezete. Ez a tudományos és geológiai szint. Ezoterikus szinten a bolygó Kristályhálója emlékszik rátok és a frekvenciátokra. Emlékszik az Akasha krónikátokra, és tudja, miért vagytok itt. Mindig kész az aktiválásra.

Gaia élő és a társatok a vibrációs váltásban. Mindig is az volt. Nektek és Gaiá-nak van egy megállapodásotok, hogy együtt dolgoztok és a probléma része az összes dolog, ami ezt körülveszi – amit mi a bolygó geofizikájának hívunk. Ezek elkezdenek váltani az orrotok előtt. Most tudományt adok át és kesztyűd dobok és azt mondom, hogy gyerünk, ellenőrizzétek le! Miért van az, hogy a mágneses mező olyan sokat mozgott és olyan messzire, még az utolsó 10 évben is? „Mi van ezzel?” mondhatjátok. Mondtunk 20 évvel ezelőtt, hogy ez fog történni. Ez kellett, hogy történjen. Mert a föld mágneses hálója szó szerint beszél a DNS-hez, a testetekben levő milliárdnyi részen belül, amik emulálják az életnek, a halálnak, és az elmúlt kifejeződéseknak [életeknek], amik voltatok, magát az Akasha-krónikáját.

Tudjátok, hogy az Akasha-krónikátok interdimenzionális? Pont itt áltunk és mondtuk ezt már évekkel ezelőtt is [Laguna Hills]. Van két réteg az interdimenzionális DNS-etekben, amik összekapcsolják az energiáikat, amiket mi lemúriai rétegeknek hívunk. Veletek vannak a kezdetektől fogva, és ezek a ti Akasha-krónikátok. Kettő kell belőlük, összekapcsolva ebből a célból, hogy ezt a csodálatos tárolóhelyet megkapjuk, és ezek az egyetlen páros interdimenzionális rétegetek létezik. A csavart szál? Nos, ez a 3D-s rész, a dupla spirál, és nem is igazán egy pár. Nem, én két interdimenzionálisan összekapcsolt rétegről beszélek. Ez az, amilyen erős az Akasha-krónika, és milyen erős a feljegyzés, hogy ki is vagy te.

Az Akasha-krónikátok interdimenzionális és nincs ideje. Számotokra igen, mert azt mondjátok, hogy ez a múlt feljegyzése. De valójában nem. Ez a jelen feljegyzése, ahogy a múltadból össze lett válogatva. Bele van égetve azok a potenciálok, melyek a következő időszakban történhetnek veled. Újból, az Akasha-krónika olyannak hangzik, mint valami a múltból, ugye? De inkább ez inkább annak az Akasha-krónikája, hogy mi lesz belőled. Ha minden a mostban van a kvantum állapotban, akkor bármilyen „krónika” tartalmaz mindent, ami történik, nem pedig csak egy irányt [a múltadat]. Benne kell legyen a jövő lehetőségeinek a „krónikája” is. Nem várjuk el, hogy ezt megértsétek.

„Nos, Kryon, még az én limitált felfogásomban is, ez előre meghatározottságot jelent”. Nem, nem. Tudjátok, része vagytok Istennek, ugyanúgy, mint én. Ismerjük a potenciálokat, amit építetek azzal az élet energiával, amitek most van, és mik a hajlamok, hogy mit fogtok tenni a következőkben. Ó, ez nem teljesen ismert, de mindenesetre egy potenciál. Valamint az is tudott, hogy mindannyian vissza fogtok jönni. Igen, mindannyian! A fátyol másik oldalán Isten elméjével rendelkeztek és nagyon gyorsan vissza fogtok jönni.

A fordulóidők? [születéstől a reinkarnációig]. Felejtsetek el mindent, amit erről mondtak. Ebben az energiában, ezoterikusan azt mondom, hogy egy Fénymunkás jöhet és mehet egy éven belül. Egy év! Ha ennél hosszabb, akkor várnak valamire. Felejtsétek el, amit azok mondtak, akik metafizikusok, a régi energiában, hogy milyen sokáig tart egy másik tervet létrehozni. Fogalmatok sincs róla, hogy ez mennyire megváltozott. Ezen a bolygón az energia támogatja a gyors fordulásokat. Ez kell, hogy mondjon valamit számotokra, hogy mi történik itt.

Azt akarom, hogy nézzétek meg a mágneses mező erősségét. Alacsonyabb lett! Gyerünk, mérjétek meg az aktuális Gauss egységét. Nem olyan erős, mint volt. Hogy ez mit jelent? Emlékezzetek erre: A fátyol, amit ti fátyolnak hívtok, úgy definiálható, mint ami közötted és a másik részed között van. Azaz, ami a 3D és többszörös-D között van. Azt gondoljátok, hogy ez egy függöny köztetek és Isten között, de ez nem ilyen tiszta vágás. Ez vastag, ez a fátyol, és már a kezdetektől fogva mondtunk nektek, hogy a bolygó mágnesessége, gravitációja, és fénye mind-mind része ennek. Most mind elkezdenek gyengébbé válni, kevesebbé válni. A fátyol elkezd egy picit felemelkedni, és néhányatok ezt érezte is és pontosan tudjátok, miről beszélek.

Miért nem mentek megmérni a nap hélioszféráját? Gyerünk. Keljetek fel a székeitekből és keressétek ki. Azt találjátok, sosem volt ennél gyengébb! Néhányan azt mondják, hogy veszélyesen alacsony. A hélioszféra a nap mágneses kiegészítése, mely szó szerint az űr kozmikus sugaraitól véd benneteket. Ez egyre gyengébb és gyengébb a naprendszeretekben! Ne aggódjatok, merthogy ez mind része egy rendszernek, egy föld rendszernek, amit éppen változtattok, és ez része a tudománynak, amit megmérhettek és mindez része annak, amiről azt mondtuk, hogy számíthattok rá.

Meg kell hogy kérjelek benneteket, hogy keressetek rá azokra időjárás váltásokra, amik éppen történnek? Talán éppen most néztek ki az ablakon? [nevetés] Húsz évvel ezelőtt azt mondtuk, hogy lesznek helyek, ahol többé nem fognak azok a dolgok nőni, amik mindig ott nőttek, és más helyek, ahol olyan dolgok nőnek, amik ott sosem nőttek. Beszéltünk területekről, amik szárazak voltak és nedvesek lesznek. Ez mit mond számotokra az időjárásról? Ez azt mondja, hogy egy nagy váltás lehet a vízciklusban. Ma, pontosan ezt látjátok. Ne féljetek a váltástól!

Először is, újból elmondjuk: Ez lassú! Van időtök. Ha a vízszint megemelkedik, térjetek ki az útjából! A föld lassan mozog. Azok, akik ezeket a dolgokat feljegyzik, látják ezeket történni, és éveitek vannak az alkalmazkodásra. Bár lesz néhány Ember, akik beássák magukat és kihívják a sorsot – és belefulladnak. Az Emberek ezt teszik, tudjátok? Nem hiszik el, ami történik és tagadják a változásokat. A tudatosság ugyanilyen dolog. Láttátok mostanában? Vannak néhányan, akik be fogják ásni magukat, mert nem szereik a változást, és bele fognak fulladni a folyamatba. Ezzel metaforikusan azt mondjuk, hogy vannak olyanok, akik az életüket adják azért, hogy mindent változatlanul megőrizzenek. Mit mond ez számotokra a váltásról? Ők ezt nem tennék, hacsak nem látnak valami olyasmit, amit nem szeretnek: Váltás.

Újból ezt mondjuk: nincs semmi rossz az időjárással. Egy olyan cikluson megy keresztül, mely megelőzte saját magát. Más szavakkal, a saját ideje előtt jár, mert ti felgyorsítottátok ennek a bolygónak a geológiáját. Ténylegesen felgyorsítottátok az órát egy viszonylagos módon. Ez azt jelenti, hogy noha az órátok ugyanazzal a sebességgel ketyeg, és úgy tűnik, ugyanazzal a sebességgel idősödtök, közben a bolygó felgyorsult! Azt mondhatjátok: „Nos, ennek semmi értelme, Kryon.” Igazatok van. Számotokra semmi értelme, mert 3D-ben vagytok és ezek a dolgok interdimenzionális jellemzőkhöz kapcsolódnak. Nem éreztétek az idő sebességének a növekedését? Kérdezzétek meg a veleszületett ösztönötöket, ami belül van: „Nem érezted a felgyorsulást mostanában?” Ez az nyugtalanság, a hajnali háromkor történő felébredés, amiről évekkel ezelőtt beszéltünk. Ez a föld felgyorsulása. Ott van bármelyikőtök számára megnézhető. Nos, ez nem olyasmi, ami meg történni fog. Ez olyasmi, ami megtörtént, és ti itt ültök.

Az Egyesült Államok

Először is és mindenek előtt, Kryon és a Szellem nem foglalkozik a politikátokkal. Amit együttesen ezen a területen műveltek, az szabad választás. De nézzétek meg a jelenlegi szabad választásotokat és a különbséget, aközött, amit a régi energiában tennétek, és amit az újban. Ezt TI alkotjátok. Isten nem tesz politikusokat a hivatalokba. Ebben az országban, a rendszer, amit választottatok, ami úgy működik, ahogy terveztétek, most éppen valaki speciálisat tett ide. Most ez nem politikai, de vannak, akik úgy gondolják, hogy igen, mert ők mindent a politika szempontjából néznek. Ne így nézzétek.

Arról a valakiről fogok információkat adni, akit Obamának hívtok, és ezt néhányatok már is ismeri is.

A társam 2001-ben egy izraeli emelvényen ült és azt mondta a közönségnek, hogy 2008 lesz a váltás és változás ideje, mert ez volt a potenciál. „Kryon, azt mondod, hogy Obama volt a potenciál 2008-ra?” Nem. A potenciál az, hogy egy nagy váltást fogtok véghezvinni 2008-ban és ezt tettétek. Később egy kolorádói találkozón [nézzetek utána, fel van véve, hogy megnézhessétek], azt az információt csatornáztam, hogy 2008-ban együttesen indigó vezetőséget fogtok választani. Nos, most éppen ezt tettétek! Hadd mondjak valami erről az Emberről, akit választottatok. Első pont – ő egy öreg lélek. Ezt tudtátok, ugye? De azt mondom, hogy ő egy nagyon-nagyon öreg lélek. Lemúriai. Nem találjátok érdekesnek, hogy Hawaii-ban született? Ezek Lemúria eredeti energiái, 50.000 évvel ezelőttről.

Ebben az életben úgy döntött, hogy ismét ide születik. Ez az első utalás. Két évvel ezelőtt az az asszony ismerte fel, aki először látta az indigó színt. Az indigó fogalom annak az asszonynak a leírásán alapul, akit Tappe-nek hívtok [Nancy Tappe]. Ő azonosította Barack Obamá-t, mint indigót több mint két éve [sokkal korábban, mint hogy eldöntötte volna, hogy indul az elnökségért]. Ő ugyan egy idősebb indigó, de indigó jellemzői vannak.

Most pedig hadd írjam le számotokra ezeket a jellemzőket, és ez a vidám rész: azokban az időkben, amiket úgy hívtok, hogy előválasztás, előre-hátra mozogtatok az elemzésekben, hogy melyik Emberi Lényt válasszátok. Csakugyan, volt Obamának egy kritikája, és ez így szólt: „Túl fiatal és tapasztalatlan, nem tudja ezt a munkát elvégezni. Ez a munka egy sokkal idősebb, tapasztaltabb, érettebb Emberi Lényt kíván.” Erre az érvre egyszerűen nem lehet mit válaszolni. De ha ránéztetek erre az emberre, sugárzott róla az energia, hogy ő már „volt ott és már megcsinálta ezt”! Ez egy indigó! A 3D-s birodalmon túl, az Akasha krónikája szerint tényleg „volt már ott korábban”, és ha tudnátok, mi van az Akashá-jában, leesne az állatok, hogy mi mindenen ment keresztül.

Egy olyan választást tettetek, aminek megvolt az erős potenciálja. Egy lemúriait választottatok, és egy indigó energiát, egy öreg lelket. Ez olyasmi, amit előre láttunk. Most pedig adok számára néhány tanácsot. Sosem fogja ezt hallani. [Ó, talán mégis]. Ez a tanácsom, Kryon-tól, ennek az országnak az ifjú vezetőjéhez. Két dolgot kell elmondanom, Barack. Első pont – vigyázz a hátadra. Kettes pont – ne bízz a tanácsadóidban, mert ők olyasmiket tanácsolnak, amik a régi időkben működtek. Viszont az intuíciód megadja, mit is kellene valójában tenned. Törd össze a régi mintákat. Lépj ki a dobozból és menj érte. Ez aktuális, ugye? Most még a hivatal elfoglalása előtt áll. Ez aktuális!

Nézzétek meg, mit tettetek! Húsz évvel ezelőtt ha az jó öreg fiúk klubjában a hátsó szobában azt mondtátok volna, hogy „Nos, tudod, 20 év múlva az Egyesült Államok egy fekete embert fog megválasztani,” kidobtak volna benneteket! „Lehetetlen!” kiáltották volna. „Nem hagyjuk!” mondták volna. „Sosem jutsz el az első lépcsőig sem. Nem történhet meg!” Tudjátok, hogy igazam van, ugye? Ez elmondja nektek, hogy mi történt a politikátokban? Ez szabadonfutás. Senki irányító sincs a hátsó szobában. Helyette ti vagytok, Amerika.

Az amerikaiaknak hallaniuk kell ezt

Most pedig hadd beszéljek az amerikaiakhoz olyasmiről, amit hallaniuk kell: visszaviszlek benneteket körülbelül 10-15 évvel korábbra. Abban az időben főleg Amerika elhatározta, hogy felvállalja az akkori dohánycégek megleckéztetését. A polgárok felismerték, hogy a vállalatok elhagyták a tisztességesség útját, mert megpróbálták az embereket a drogra rászoktatni, még a gyerekeket is! Így Amerika elhatározta, hogy megtisztítja ezt a területet, és meg is tette.

Törvényeket kezdtek elfogadni, hogy megengedjék az egészséget azok számára, akik még nem lettek függőek, lehetővé téve számukra a választást, hogy végre megvizsgálhassák, hogy ez tisztességben történik-e, és meg is tették. Ma már minden más, ugye? Mit mondott a világ többi része arról, amit ti tettetek? Nevettek! Nyugat-Európában, amikor látták, hogy mit tesztek, hátat fordítottak és azt mondták: „Ezek a bolond amerikaiak. Ezek olyan furcsák.” Kijelentették: Ez sosem fog itt megtörténni.” Nos, menjetek el ma oda, és azt találjátok, hogy ugyanazok a törvényeket találjátok, mint nálatok!

Hogy miért mondom el ezt nektek? Azért adom át ezt a történetet, mert ezt újból megteszitek, megengedve a dolgoknak, hogy megtisztuljanak. Először itt, majd később a bolygó más gazdasági rendszereiben. Ez azért van, mert ti vagytok azok, akik először tudják megtenni ezt a váltást! Egy olyan rendszeretek van, mely lehetővé teszi a büntetés nélküli leleplezést. Olyan rendszeretek van, mely lehetővé teszi, hogy azt mondjátok, amit választatok, majd megvizsgáljátok a tisztességét azoknak a dolgoknak, melyeket „szent teheneknek” hívtok. A cigarettavállalatok ezek közül való volt, és elestek a vizsgálataitok során.

A tisztesség elkezd egyre jobban és jobban számítani a közönséges életben. Kedveseim, ma egy pénzügyi válságban vagytok. De mi ezt másképp látjuk. Az országotok nem egy válságban van; egy megtisztulási fázisban van. Mit tesztek a fákkal, ha azt akarjátok, hogy jobban nőjenek és túléljenek? Levágjátok az ágaikat, egészen a tövükig. Ez csúnya! Aztán ránéztek és azt mondjátok: „Nem tudom, hogy ez egyáltalán valamikor is vissza fog-e nőni.” Ezt teszitek, ugye? De a kertész mester tudja. A kertész mester tudja, hogy ezt meg kell tennetek. Tudja, hogy amikor visszanőnek, akkor gyönyörűek lesznek, ugye? Nagyobbak, mint korábban. Akkor rájuk néztek és azt mondjátok: „Ó, micsoda csodája a természetnek!”

Nos, hadd mondjak valamit, ami szintén csodálatos. A gazdaság tisztességének alapelve, amikor felismerik és használják és létrehozzák, jobban fogja a pénzügyi rendszereteket növelni, mint ahogy bármelyik kritikus szerint egyáltalán lehetséges. Itt fogtok ülni és félni? Helyette, talán felismeritek, hogy éppen most tisztítottátok meg a rendszert, és most összehúzzátok magatokat erre a télre. Hadd legyen ez a tél olyan, amilyen, és nézzétek, hogyan nőnek vissza a dolgok, mert éppen most vittétek véghez a lehetetlent.

Újból, vannak azok a jó öreg fiúk 20 évvel ezelőtti klubjában, akik azt mondták: „A bank ilyen módon történik. A biztosítás olyan módon. Ezek a módszerek, ahogy a legtöbb pénzt fogjuk csinálni.” Éppen most látogattátok meg őket ez ügyben, és a dolgok sosem lesznek már ugyanolyanok. Soha.

Ami ezek után történik, hogy ez terjed. Ez a tisztességesség nyilvánvalóan át fog terjedni Európára, és még Kínára is. A magokat ott ültetitek el, ami erre lett teremtve – az Egyesült Államok. Ez az, ahol megtehetitek ezeket a dolgokat és senki sem fog emiatt a földbe döngölni. Ez része volt magának annak a csatornázott dokumentumnak a potenciáljának, ami 200 évvel ezelőtt keletkezett, mely megadta nektek ezt a lehetőséget. Kételkedtek, hogy ezek csatornázva voltak? Menjetek, olvassátok el őket a régi elnökeitek memorandumainak falaiba vésve. Ápoljátok ezt. Ezelőtt sosem beszéltem ily módon. A rendszer, amit létrehoztatok, egy jó rendszer, mert lehetővé teszik az Emberi Lény személyes választását, büntetés nélkül. Ha közületek elegen választjátok a jó dolgot, akkor a világ többi része ezt megnézi és ők is megváltoznak.

Ez kemény dolog, amit ti tesztek, és néhány nehéz nap áll előttetek. Gyertek velem 20 évet előre a jövőbe és egy teljesen más bankrendszert fogtok látni, egy másmilyen biztosítást, és ez lesz világszerte. Ez emiatt lesz, amit ti itt és most tettetek. Amit döntetek tenni, és amit a Kongresszusotok dönt tenni, az megfelelő. Gondoltatok erre ily módon valaha is? Ez aktuális információ. Ez az, amit mi nektek mondani akarunk. A helyzetetek nem bárminek a hanyatlásáról szól. Tudjátok, mi az, amit most tönkrement? A régi energia! A régi jó öregfiúk klubja ment éppen tönkre. A mohóság ment éppen tönkre. Tehát mit fogtok most tenni? Fújjatok fel lufikat! Csapjatok egy nagy ünnepséget! Javaslom, hogy legyen egy recessziós ünnepségetek! Miért is ne? Nézzétek az igazságot. Nézzétek, ami valójában történt. [Kryon mosolyog]

Személyes hatalom

A személyes hatalomról szeretnék beszélni. Olyan dolgokról akarok beszélni, amiket az emberek már régóta kérdezgetnek tőlem, hogy mi fog történni. Hogyan hozhatjátok létre a békét a földön?

Vannak olyanok, akik a korlátolt lineáris elméjükkel gondolkodnak és ezt mondják: „Ahhoz, hogy béke legyen a földön, minden egyes Emberi Lényt át kell alakítani metafizikussá.” Nos, ez nem fog megtörténni. Ez nem jövendölés, ez a valóság. Tehát, hogy is fog ez működni? Újból megismétlem, amit már 20 éve tanítok: Amit hordozol, kedves Emberi Lény, az nem egy hiedelem rendszer. A fény energiáját hordozod. Amikor egy nagyon sötét helyen vagy, bármi megtörténhet. Minden a sötétben van. Nem látsz senkit, bármit is csinál. Az energia, mely a sötétben virágzik, természetesen a korrupció, dráma, és mohóság. Viszont ahogy sétálsz ezen bolygón, egy fényt hordozol. Néhányatok azt mondhatja: „Nos, az én fényem nagyon pici.” Összességében viszont nem így van.

A föld régi energia. Viszont, a rács rendszer, és minden, ami kristályos, elkezd gyengébbé válni. Ez azt jelenti, hogy megtisztítja a kilátást azok számára, akik azt kívánják, hogy emelkedett gondolataik legyenek, de ez nem lehetséges számukra a sötétben. És itt jössz te a gyufával! A fény pont elég ahhoz, hogy mások láthassanak, és pont elég fény ahhoz, hogy a gyufák összeadódjanak és fáklyává váljanak. Talán túl kevesen vagytok? Talán nem hiszitek, hogy van elég fény? Kevesebb, mint a bolygó lakosságának egy százalékának a fele meg tudja világítani az egész dolgot!

Ez a fény úgy lett létrehozva, hogy azok, akik sosem ülnének egy ilyen székben [azok, akik sosem hallgatnának meg egy csatornázást], a saját tisztességükkel és a saját intelligenciájukkal megláthassák azokat a dolgokat, amik már nincsenek a sötétben. Ez olyan helyzeteket hozhat létre, ahol elkezdhetik felfedezni a tisztesség energiáját. Ez az, amit te teszel, kedves Fénymunkás. Érted? Lehetővé teszed az emberséget.

Lehet 6 milliárd ember a sötétben és néhány millió közülük meggyújt egy gyufát és mindenki képes lesz látni. Értitek? Amikor mindenki képes látni, akkor nem fogják hagyni, hogy a dolgok úgy folytatódjanak, ahogy vannak. Ez az a potenciál, amit 20 évvel ezelőtt adtunk át nektek. Ez az, amit 1987 és a Harmonikus Konvergencia hozott létre bennetek. Ti tettétek ezt. Ti mindannyian tettétek ezt.

Lehet, hogy nem ismeritek fel azt a szerepet, amit ebben játszottatok, de ti tettétek. Azt mondom, hogy hogy néhányatok éppen most ébred fel és mondja: „Nos, mi többet is tehetnék még, mint amit eddig tettem?” Megmondom: Lazítsatok. Lélegezzetek. Gyújtsátok meg a gyufátokat. Ne menjetek bele, hogy mi lesz a következő vagy milyen sok vagy milyen nehéz vagy jól csinálom-e. Az mondom, hogy csak tartsátok a gyufátokat és hagyjátok, hogy Isten szeressen titeket. Ez minden, amit tennetek kell, és ezek a dolgok hozzátok adódnak és szinkronisztikus helyekre fogtok kerülni. Meg fogjátok kapni a szenvedélyt, hogy hol kellene lennetek. Helyről helyre fogtok mozogni. Ott lesztek a megfelelő helyen a megfelelő időben. Ez minden, ami van. Ez nem a nagyságról vagy a nagyszerűségről vagy a cselekvésről vagy a létezésről szól. Ez mindössze arról, hogy elfogadjátok-e Isten szeretetét az életetekben és mozogtok-e helyről helyre anélkül a bűntudat nélkül, hogy nem tettetek eleget. Ne legyetek kemények magatokhoz. Csak legyetek a fényben.

Lassan zárunk. Az energia intenzív ebben a teremben, mert a Szellem itt van. Ott ül mellettetek. Ez „veletek született”. Ami veletek született, az egy erős intuitív jelenlét, mely reprezentálja a teljes Akasha krónikátokat, és az őseitek Akasha krónikáját, amit szó szerint rajtatok ül. Amikor abba a speciális állapotba kerültök, hogy valóban érzitek a Szellemet és elkezdtek hallgatni rá, akkor az mind ott van. Ez a rendszer; ez az, ahogy meg lett tervezve, és ily módon lesz az egész életetekben.

Mi is Isten a számotokra? Részei vagytok egy kollektívának, egy energiának, mely elképesztő. Hívjátok Istennek, ha úgy kívánjátok. Ez a kreatív forrás. Ez minden, ami van. Ez az Univerzum fénye. Amikor már minden befejeződött, ez megmarad, és mindig is meg fog maradni. Mindig is voltatok, és mindig is lesztek. Mindannyian. Része vagytok egy örökkévalóságnak, melynek nincs eleje és nincs vége. Mindannyian. Ez fontos. Mindannyian.

Van egy célja annak, hogy jöttök és egy célja, hogy elmentek. Isten áldja azokat, akik az választották, hogy ebben az időben jönnek és elviselik ezeket a váltásokat és változásokat, mert amit ma tesznek, az hatással lesz az összes gyerekre és az ő gyerekeikre mostantól kezdve. Ez az igazság.

Hadd legyen ennek a pillanatnak a magja elültetve azokban, akik nem hisznek ebben, hogy birtokba vehessék egyszer, amikor szükségük lesz rá, megítélés nélkül. Mert az itteni energia sosem megy el. Mindig rendelkezésre fog állni.

És ez így van.

Kryon"


Laguna Hills, Kalifornia, 2008.november.30.
„Aktuális események és lehetőségek 2009-re”
Csatornázta Lee Carroll, Kryon számára
 

Forrás: shaumbra