Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kryon

2019-09-26

 A kiegyensúlyozott önbecsülés megteremtése

ang art 29.jpgKép forrása: pinterest.com

 

A kiegyensúlyozott önbecsülés megteremtéseAz egyensúlyhiány kijavításához átadunk hét jellemzőt. Biztosítunk titeket arról, hogy ha rendszeresen gyakoroljátok őket, akkor angyali tudatosságotok növekedésnek indul, önbecsülésetek pedig egyensúlyi helyzetbe kerül.

Legyél kreatív

Talán ezt feleled: „Nincs bennem semmi kreatív!” De, van. Mindegyikőtökben. Hányan próbálkoztatok már meg a közvetítéssel? Erre talán ezt válaszolod: „Na jó, de én nem is akarok ilyesmit csinálni.” Miért nem próbálod ki valamikor, amikor egyedül vagy? Miért nem próbálod meg leírni? Miért nem akarod megtudni, hogy a sejtjeid és a Felsőbb Éned mit akarnak közölni veled, ha egyszer hagyod előjönni a gondolatokat? Lehet, hogy megdöbbentenek és meglepnek majd a leírtak. Senkinek sem kell megmutatnod, amit írtál. Ha kreatív dolgokat teszel, akkor az isteni részed beáramlik a dualitásbeli részedbe. Megfigyelheted, ahogy a fény fejlődik. Tegyél valami kreatívat. Talán nem tekinted magad jó énekesnek; írj inkább egy dallamot. Add ezt oda másnak, hogy énekelje el. Nem vagy festő? Nem baj, fessél valamit. Engedd szabadjára a benned lakozó gyermeket, hogy fessen valamit, ahogy ezt akkor tette, amikor még gyerek voltál. Tegyél valami kreatívat. Ez az első. Ez igen egyszerűnek hangzik. Figyeljétek meg, hogy ezek a dogok hogyan olvadnak össze, amikor az egyes számú lesz a hetedik. Ezeknek a jellemzőknek a köre sokkal mélyebb jelentőséggel bír, mint amilyennek látszik. A kreativitás olyan dolgot indít el benned, amire semmi más nem képes. Az isteni éned ajtaján kopogtat, és segít abban, hogy használd azokat a részeidet, amiket fel kell ébresztened.

Segíts másoknak

Ez egyszerűnek tűnik mindaddig, amíg meg nem magyarázom, mit értek ezalatt. Arra kérünk titeket, végezzetek önkéntes munkát olyan helyeken, ahol mások haldokolnak. Keresd meg a kórház legsötétebb helyét, Fénymunkás. Keress egy olyan helyet, ahol gyermekek haldokolnak, és segíts ott. Keresd meg azokat, akik rákban vagy vírusok okozta halálos betegségben szenvednek és foglalj helyet mellettük. Olvass nekik, fogd meg a kezüket, mesélj nekik. Végezz önkéntes munkát. „Kryon, most valami szörnyű dolgot kérsz tőlünk. Nem tudjuk megtenni. Soha nem tudnék odamenni.” – mondod. „Csak állnék az ajtóban és zokognék, senki nem venné hasznomat.” Egy gyakori félreértés, hogy a humanitárius emberek nem tudnak segíteni, mert túlságosan érzékenyek. Most megosztok veled egy axiómát, és javaslom, próbáld ki: ha odaállsz a szoba elé, ahol gyermekek haldokolnak, és benyitsz ezen az ajtón, akkor a fényed elönti a termet, a gyermekek szeretete pedig elönt téged. Felemelő és áldott érzés lesz. Ha ott ülsz egy gyermek mellett, a kezét fogva, amikor haldoklik, talán megsiratod, mégis erősnek fogod magad érezni és emelkedett állapotba kerülsz, mert a benned élő isteni megérinti a benne élő istenit. Semmi sem fogható ehhez az érzéshez. Egy isteni folyamat részévé válsz! Ha szeretnétek megérinteni a családot, tegyétek itt. Végezzetek önkéntes munkát az öregek között, akik közel állnak a távozáshoz. Meséljetek nekik. Kérdezzétek őket az életükről. Ünnepeljétek az ifjúságukat, és legyetek ott, amikor távoznak. Az istenségetek ünnepli a bennük élő istenséget és mindketten megerősödtök. Ha segítesz átkelni másoknak, függetlenül az életkoruktól, akkor ezzel megteremtesz és serkentesz olyan részeket magadban, amik létezésükkel meg fognak lepni. Alig fogod várni, hogy újra és újra segíthess az átmenetnél, mivel megérted, hogy ez valóban szent munka. Még csak a második pontnál tartunk, ám ezek gyakorlásától máris elkezded magad másképp érezni. „Talán tényleg vagyok valaki!” –mondjátok. „Talán tényleg van valami ebben a dologban!" A sötét részeitek gyengülni kezdenek, ahogy észreveszik, hogy fény gyúl azokon a helyeken is, melyek eddig borúsak voltak.

Mozogj és meditálj

Ez a legnehezebb. Tornázzatok! Az aktivitás hiányát edzéssel kell kiegyensúlyoznotok. A mozgás biológiai hatásaképp egy megváltozott kémiai egyensúly jön létre. Ehhez jön még, hogy a szervezeteteket pótlólagos oxigénnel látjátok el. Ez a szükséges üzemanyag azon Emberi Lények teste számára, akik gondolkodásuk új dimenzióit szeretnék erősíteni. A múltban erre nem fordítottatok elég figyelmet. Ez azonban igen fontos! Tornázz, majd utána meditálj. Figyeld meg, mi történik. Az oxigénnel telített agy a meditáció új dimenzióit tárja fel előtted.

Személyes szóbeli megerősítések

Figyeljetek arra, hogy mit mondtok! Az ajkatokat elhagyó szavak isteni energiát alkotnak. A levegőbe kerülnek, és testetek energiái, valamint a titeket körülvevő entitások (akik láthatatlanok számotokra) minden tőlük telhetőt meg fognak tenni azért, hogy beteljesítsék őket, hogy beteljesítsék azt, amit társteremteni szeretnétek. Talán ezt mondod egy negatív szituációban: „Nagyszerű! Tudtam, hogy ez fog történni." A sejtszerkezeted így szól: „Hallottad a főnököt? Tetszik neki.” A körülötted álló entitások szintén hallják szavaidat. „Hallottad a főnököt? Azt mondta, nagyszerű. Akkor tegyük megint ezt!” A sejtjeid hallják szavaidat, és minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy biztosítsák, hogy a dolog újra megtörténjen! A beszéd által energiát teremtesz. Az elemek mind „hallják” ezt egy univerzális szinten. Negatív megfogalmazás helyett pozitív megerősítéseket használj.

Hívd ki párbajra a legsötétebb részedet

Hívd ki a legsötétebb részedet egy küzdelemre! Vesd a lábai elé a kesztyűt. Mondd meg, hogy hol akarsz vele találkozni és mikor, majd várj rá. Hívd ki ezt a részedet egy szemtől szembe találkozóra. Van olyan részed, amit nem szeretsz? Természetesen van, hiszen dualitásban élsz. Tűzz ki egy időpontot. Mondd neki azt, hogy küzdjetek meg a sötétben, a saját terepén! Ami miatt ezt mondjuk nektek, az, hogy ezek a sötét és szörnyű részek meg se fognak jelenni! Félnek a világos részeidtől, különösen azoktól a részeidtől, amik egyre erősödnek. Már azzal megnyered a harcot, ha csak ott állsz a sötétben, és felszólítod őket, hogy mutatkozzanak meg. Hamarosan énekelve fogsz állni ott a sötétben! Félelem nélkül, nevetve az egész szituáción. Ez azért van, mert az energia, amit annyira vadnak és kegyetlennek tartasz, fél az isteni szándéktól! A szándékod, hogy egyensúlyba kerülj, mindig legyőzi ezt a sötét részt. Erősítsd magadat, erősítsd tudatosságodat, és a sötét részeid lassanként elhagynak. Nem mernek megmutatkozni, és nem is fognak.
 
Fejezd ki igényedet a Belső Angyalodra

Miután felismerted, hogy a sötét részed voltaképpen gyáva, itt az ideje, hogy kifejezd igényedet az angyalra, aki mindig is benned volt. Ez annak a megértéséről szól, hogy ki vagy valójában. Bár talán sosem leszel képes arra, hogy meglásd magadban ezt az angyali részt, ám ez az igazi éned, és készen áll arra, hogy elfogadd. Használd a beszéd erejét arra, hogy erősítsd szándékod hatalmát. Tarts egy ceremóniát, ha ez segít abban, hogy valóságosnak tűnjön előtted ez a folyamat. Mit szólnál hozzá, ha eltűnnének a drámák az életedből? Mit szólnál hozzá, ha képes lennél arra, hogy szembenézz bármilyen helyzettel, tudva, hogy tökéletesen biztos lehetsz igazságodban? Senki sem lesz képes arra, hogy bármilyen irányba is elmozdítson, ha az angyalod gondjaira bízod magad. Ha előjön az angyal, a DNS-ed harmadik fonala aktiválódni kezd. Az önbecsüléssel nem lesz többé gondod. Tudni fogod, ki vagy. Lelkesítő érzés tisztában lenni saját isteni mivoltoddal. Örömmel tölti el életedet.

Összeolvadás
 
Az utolsó pont, az ellentétek összeolvadásáról szól. A bolygótokon egy összeolvadási tevékenység zajlik, aminek ti is részesei lehettek. A férfi és a női energiák elkezdenek összeolvadni. Az egyes nemekre jellemző tulajdonságok, melyeket eddig természetesnek tartottatok – az egyik nem ilyen, a másik olyan, a másik gondolkodásmódját soha nem leszünk képesek megérteni – változni kezdenek. Mindegyikőtök valamelyik nemhez tartozik, ám megkérünk benneteket, hogy kezdjétek elfogadni a másik nem jellemzőit is. Azt szeretnénk, ha észrevennéd a másik nem jellemzőit ÖNMAGADBAN. Megvan a képességetek arra, hogy egy egészséges belső egyensúlyt teremtsetek magatokon belül a két nem között, ami hozzájárul ahhoz, hogy megértsétek a másik nemet, és békésen tudjatok egymás mellett élni a bolygón. Sokkal jobb Emberi Lénnyé válhattok, ha szellemetekben kiegyensúlyozzátok a két polaritást, bár biológiailag nyilvánvalóan továbbra is csak az egyik nemhez fogtok tartozni. Az egyensúly közelebb hozza egymáshoz az emberiséget! A Jin és a Jang (ellentétek) összeolvadnak, valami olyasmit hoznak létre, amit még sohasem láttatok ezelőtt, egy újfajta emberi egyensúlyt. Néhányan érezni fogjátok – a nők erősebbé válnak – a férfiak sokkal érzékenyebbé – mindketten máshogy tekintenek majd egymásra, és a bolygót ezáltal sokkal jobban osztják majd meg egymás között. Ne ellentéteknek és ellenfeleknek tekintsétek egymást, hanem spirituális családtagoknak. A másik nem jellemzőit ne tekintsd gyengeségnek magadban! Kezdd el végre megérteni, hogy mindkét nemnek szüksége van a másik tudatosságára. Mi lesz az eredmény? A kiegyensúlyozott Emberi Lény képes lesz arra, hogy felismerje az egyensúlyt, mivel más szemmel fog nézni a dolgokra, annak a szemével, aki „a másik cipőjébe bújt”, és aki teli van önbizalommal!

 

 

 

 

 

Út a szeretetegységbe


Kryon közvetítés: Riga (Lettország)